Belépés
Amerikai krémes
...
2018-06-25 18:05:20
Jelenczki István-ÖRÖKTŰZ I,II rész - FILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL
... iratanyagban megtalálhatók a Reményik 1941. október 24-e hajnalban bekövetkezett halála kapcsán keltezett levelek, táviratok és részvétnyilvánítások is, sőt a Végvári iránti mérhetetlen tiszteletet jelzi, hogy még a következő év elejéről is érkezett a költő emlékének ápolásáról szóló híradás, például a Székelyföldről. Reményik Sándor halálának 71. évfordul...
2018-06-19 23:50:36
Ha ilyen wifi routert használ, nagy bajban lehet


A korábbi néhány típusnál jóval többfajta routernél találták meg azt a sebezhetőséget, melyet kihasználva vírussal fertőztek meg világszerte több százezer eszközt. Egyenesen a felhasználóra vadásznak.

Alig két hét telt el azóta, hogy komoly biztonsági figyelmeztetést adott ...
2018-06-08 20:44:11
Boros Béla: Lajta-Bánság története
...1921.augusztus1.-én, a következô hirdetmény jelent meg Nyugat-Magyarország városainak közterein; "An die Bewohner des Burgenlandes! Nyugatmagyarország lakosságához! ..A trianoni békeszerzôdés határozmányai keresztülvitelének értelmében, Nyugatmagyarország területe Ausztriának adandó át.

A soproni Szövetségi Katonai Bizottság és a járások székhelyeire kiküld...
2018-06-08 20:07:07
Szebb és jobb korrupt mentes Magyarországot!
... MTK

Szusza Ferenc Stadion, Újpest

ZTE Aréna, Zalaegerszeg

Sóstói stadion, Székes...
2018-03-01 17:47:55
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Keller a csapatkapitány, a kijutás a cél
... a közös munkát. A következő napokban igyekeznek a lengyel játékosokra fókuszálni, miközben tudják, hogy utána is fontos meccs vár rájuk - utalt a koszovóiak elleni, vasárnapi meccsre. Emlékeztetett: nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a koszovóiak az észtek és macedónok elleni győzelmükkel harcolták ki szereplésüket, így semmiképpen sem lebecsülendők.
"A válogatottal mind...
2017-11-21 14:22:24
A Zalaegerszeg nyerte a teke világkupát
... tájékoztatása szerint a csehországi Blanskóban rendezett döntőben a zalaegerszegiek a német Zerbst együttesét verték 5-3-ra. A nőknél a Rákoshegyi VSE indult a vk-n, s az ötödik helyet szerezte meg.
Az NBC Kupában a nőknél született magyar győzelem: a rangos nemzetközi viadalt Münchenben az Ipartechnika Győr SE nyerte.
Az Európa Kupában két bronzérmet szereztek a magyar ...
2017-10-10 09:52:23
Férfi kosárlabda Eb - Kecskeméten elkezdődött a felkészülés
... és Isztambul ad otthont, a kieséses szakaszra utóbbi városban kerül sor.
A válogatott bő kerete:
---------------------Rosco Allen (Iberostar Tenerife), Benke Szilárd (Zalakerámia ZTE KK), Bognár Kristóf (DEAC), Csorvási Milán (Egis Körmend), Eilingsfeld János (Atomerőmű SE), Ferencz Csaba (Egis Körmend), Golomán György (UCLA), Hanga Ádám (Baskonia), DeAndre Kane (Real Be...
2017-07-12 15:27:21
Jékely Zoltán: A három pillangó
... könyörgött a három didergő pillangó. A nap meghallotta a sûrû felhők mögül a pillangók esdeklő beszédét, és annyira megilletődött, hogy a felhőket elûzte, meleg fényt árasztott a mezőre, s a pillangók szárnyát egy- kettőre megszárította.

S a három pillangó újra táncolt, repdesett vígan, míg csak le nem nyugodott a nap."[...
2017-07-05 19:45:03
Férfi kosárlabda Eb - A szövetségi kapitány nem számít Lóránt Péterre
...
A szakvezető az M1 Sporthétfő című műsorában kifejtette, elsősorban azokra épít, akik kezdettől fogva rendelkezésre álltak és kijuttatták a csapatot az Eb-re.
Az NB I-ben alapszakaszgyőztes Alba Fehérvárt erősítő Lóránt - aki 13,8 pontos átlaggal büszkélkedhet a szezonban - korábban úgy nyilatkozott, nincs jóban a kapitánnyal, aki nem kereste az utóbbi években. Hozzátett...
2017-03-27 21:18:49
1 2 3 ..12 13 .18 19 .24 25 
Címkék: Jelenczki István-ÖRÖKTŰZ, FILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL, Boros Béla, Jékely Zoltán, Lóránt Péterre, Reményik Sándor, Szövetségi Katonai Bizottság, Szusza Ferenc Stadion, Rákoshegyi VSE, Ipartechnika Győr SE, Európa Kupában, Iberostar Tenerife, Benke Szilárd, Zalakerámia ZTE KK, Bognár Kristóf, Csorvási Milán, Egis Körmend, Eilingsfeld János, Atomerőmű SE, Ferencz Csaba, Golomán György, Hanga Ádám, DeAndre Kane, Real Be, Alba Fehérvárt, teke világkupát, három pillangó, szövetségi kapitány, korábbi néhány, felhasználóra vadásznak, következô hirdetmény, trianoni békeszerzôdés, soproni Szövetségi, járások székhelyeire, közös munkát, következő napokban, lengyel játékosokra, koszovóiak elleni, válogatottal mind, csehországi Blanskóban, német Zerbst, ötödik helyet, nőknél született, rangos nemzetközi, kieséses szakaszra, három diderg&#245, pillangók esdekl&#245, pillangók szárnyát, utóbbi években, figyelmeztetést, zalaegerszegiek, magyarországot, csapatkapitány, sebezhetőséget, rngblqydhtmma, lebecsülendők,
© 2013 TVN.HU Kft.