Regisztráció  Belépés
A gyöngéd férfi
... és az érzelmi kitárulkozás levegőjét szívtuk magunkba. A társadalom a férfiasság minden hagyományos fogalmát megkérdőjelezte, és mivel ezen már nem változtathatunk, jobb, ha átgondoljuk a dolgot.
Bármennyire tiltakozik bennünk a hagyományos férfi, a gyöngéd férfinak is megvannak a jó oldalai. Először is - már ami a pelenkákat illeti -, a Biblia kiáll amellett, hog...
2018-03-21 08:43:53
Fejfájás
... elfogadhatatlannak hitt gondolataim, érzéseim megtagadása miatt. Nincs elég bátorságom a kifejezésükre, vagy egészen egyszerűen nem hallgatok rájuk, mert olyan típus vagyok, aki minden megélt dolgot racionálisan, intellektuálisan próbál felfogni.
Talán túl sokat akarok megérteni, túl gyorsan akarok haladni, minden kérdésre azonnal szeretnék választ kapni.
De lehet...
2018-03-20 23:09:15
Mentsük Európából azt, ami még menthető! – Renaud Camu
... szembeötlő valóságáról van szó. Hogyan mutatná be ezt a jelenséget a magyar olvasóknak?

A magyar olvasók nem is tudják, mekkora szerencséjük van, hogy be kell mutatni nekik a dolgot! Tartsák magukat tőle távol, mint a pestistől! Ez maga a horror! A franciák, az angolok, a svédek, sőt már az olaszok számára is a Nagy Felcserélés hétköznapi tapasztalat, a pőre valóság...
2018-03-19 22:17:24
Ki nyert, ki veszített a csengeri örökség-mesén?
... közvetett szereplőkkel beszéltünk, találkoztunk. Az ügy közelről szemlélve kijelenthetjük, egészen más színezetű, másfelől még kuszább, még bonyolultabb. Sokkal több kérdést vet fel, mint ahány dolgot biztosan állíthatunk.

Azt már az elején szögezzük le - ezt megerősítette a Szabó család is - Kósa Lajos és Marika között semmilyen pénzmozgás nem volt. Nem a m...
2018-03-18 19:45:02
Tallóztam
... holnap van.

10. A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz, hogy tudják, az adott dolog lehetetlen.

11. Az ember egy csomó dolgot nem értékel, amikor egyházi iskolába jár. Pl. hogy naponta elfenekeli egy apácajelmezes, középkorú nő.

Később komoly összegeket kell fizetnie ilyesmiért.

12. Van egy pó...
2018-03-18 07:44:23
Aki meg akarta védeni a hazáját
... lehetőséget kaptam a jó Istentől, hogy megvédjem a hazámat a nyugati sajtóban, ahol mindig pocskondiázzák, de én nem tudtam eleget tenni a kötelességemnek. Ráadásul pont március 15-én! Még számos dolgot mondhattam volna, ami csak később jutott eszembe. Az angolom sem volt igazán jó, lenéző gúny ült ki a nyugati újságírók arcára. Lekezelőek voltak velem, nem vettek komolyan.
|...
2018-03-17 22:20:13
Mária üzenete
... ő útjuk,és céljuk. Felügyeljétek,hogy ezen úton,melyen a lelkük jár,legyen ki védelmezi,szeretettel halmozza el,és segíti, felsegíti ha elakad,elesik. Ez a tanulás,a fejlődés útja. A ti dolgotok az,hogy lépkedjetek mellettük,mint egy védelmező angyal,és ha segítséget kér,tegyetek meg minden tőletek telhetőt,hogy magabiztosan folytassa útját.

Mária,az angyalok királynőj...
2018-03-17 09:16:10
Charles Baudelaire - Az utazás
... http://www.kephost.com/images/2018/0 3/14/Az-utazas-08.jpg [/kep]


6.
"Óh, gyermeki agyak!

Hogy ne feledjük el a legfontosabb dolgot,
mely keresetlen is mindíg szemünkbe tűnt,
míg lábunk a komor lépcsőn fel és le bolygott,
láttuk az örökös, únott látványt, - a Bűnt:

a nőt, hogy...
2018-03-17 05:01:29
Boldogságbolt
... Esetleg csomagolhatok egy kis csípős nyelvet?
- Ez pontosan mit jelent?
- Kiváló pletykálkodási képességet. Bárkiről bármit el tud hitetni, bármilyen rosszindulatú dolgot.
- Hát nem is tudom... Azt hiszem, ez jó lesz. Mi az ára?
- Igazán nem sok: nem lesznek barátai.
- Valóban. Kérem.
- Parancsoljon nagyságos as...
2018-03-16 22:50:44
A legújabb szólások
... holnap van.

10. A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz, hogy tudják, az adott dolog lehetetlen.

11. Az ember egy csomó dolgot nem értékel, amikor egyházi iskolába jár. Pl. hogy naponta elfenekeli egy apácajelmezes, középkorú nő.

Később komoly összegeket kell fizetnie ilyesmiért.

12. Van egy p...
2018-03-16 17:06:11
1 2 3 .................848 849 .........1272 1273 .........1695 1696 1697 
Címkék: Mentsük Európából, Renaud Camu, Charles Baudelaire, Nagy Felcserélés, Kósa Lajos, gyöngéd férfi, csengeri örökség-mesén, legújabb szólások, érzelmi kitárulkozás, férfiasság minden, hagyományos férfi, gyöngéd férfinak, pelenkákat illeti, magyar olvasóknak, magyar olvasók, olaszok számára, pőre valóság, elején szögezzük, világ legnagyobb, adott dolog, csomó dolgot, nyugati sajtóban, nyugati újságírók, fejlődés útja, védelmező angyal, angyalok királynőj, legfontosabb dolgot, komor lépcsőn, intellektuálisan, változtathatunk, megkérdőjelezte, kötelességemnek, pocskondiázzák, pletykálkodási, kijelenthetjük, felfedezéseit, felügyeljétek, boldogságbolt, megerősítette, rosszindulatú, apácajelmezes, kifejezésükre, csomagolhatok, kitárulkozás, találkoztunk, parancsoljon, racionálisan, bonyolultabb, szereplőkkel, szerencséjük, legfontosabb, magabiztosan, szeretettel, lehetőséget, hagyományos, átgondoljuk, felcserélés, állíthatunk, valóságáról, megtagadása, gondolataim, tapasztalat, bármennyire, lépkedjetek, tiltakozik, ilyesmiért,
© 2013 TVN.HU Kft.