Regisztráció  Belépés
Jövendölés Jézustól Jövőbe lát
... jöttem közétek. Még soha senkit nem tudott boldogítani semmiféle jövőbe látás, csupán a jelenben vállalt önzetlen szeretés!
Az, aki téged a médiumomhoz irányított, a leglényegesebb dolgot nem mondta el neked! Nem mondta el azt, hogy Én, Jézus, nem érdekességnek jöttem a világra, hanem Megszabadítónak!
Te nagy tévedésben vagy, ha úgy gondolod, hogy akkor leszel boldog, ha...
2009-11-04 22:10:02
Mi vár ránk tulajdonképpen?
... civilizációnkat, hanem lépésről lépésre. Maga Greer igen szemléletes történelmi párhuzamot is hoz ennek szemléltetésére, a maja civilizáció összeomlását. Ez alapján emberi időléptékre vetítve a dolgot az alábbiakban vázol fel egyfajta várható jövőt.

,,Képzeljünk el egy 1960-ban született amerikai asszonyt. Látja az 1970-es évek sorbanállásait a benzinkutaknál, a rö...
2009-11-04 21:03:53
Reklamálj jogosan
... bizonyítania, nem nekünk.

Mit kérhetünk?

Kárigényünkért cserébe a boltosok gyakran a levásárlást, mint egyetlen lehetőséget szokták felajánlani. Ezzel szemben több dolgot is tehetünk, ha bebizonyosodik igazunk: kérhetünk javítást vagy cserét, de visszakaphatjuk a részleges vagy a teljes vételárat. A javítással is gyakoriak a visszaélések: például, ha a vásárl...
2009-11-04 20:34:45
Napi horoszkóp 11. 04. Szerda
... szempontból jól leszel. Nem fog most semmi a nehezedre esni, mert tele leszel lendülettel, energiával, és derűvel. Semmi, és senki nem fog tudni bosszúságot okozni. Intézz el ma minél több dolgot! Mivel könnyebben veszel bármilyen akadályt, érdemes lenne kínosabb ügyeket is mostanra időzítened.Kedves Halak!

Muszáj a családoddal is törődnöd. Ne...
2009-11-04 18:58:37
12 jegy mai horoszkópja
... szempontból jól leszel. Nem fog most semmi a nehezedre esni, mert tele leszel lendülettel, energiával, és derűvel. Semmi, és senki nem fog tudni bosszúságot okozni. Intézz el ma minél több dolgot! Mivel könnyebben veszel bármilyen akadályt, érdemes lenne kínosabb ügyeket is mostanra időzítened.

Kedves Halak!
Muszáj a családoddal is törődnöd. Nem lehet folyton a kar...
2009-11-04 13:54:21
Szőke nők
... egy szakadékhoz érnek, a fiú így szól:
- Hú, de meredek!
- Jajj, de jó! Hadd fogjam meg!- A szőke nőkkel az égvilágon bármit meg lehet tenni, kivéve egy dolgot!
Tudjátok mi az?
Agyoncsapni őket.A kis szőke városi tündért elveszi feleségül egy farmer. Egy napon a férj így szól:
- Szívem, nekem most be kell men...
2009-11-04 07:36:49
Mára szóló horoszkóp.....
... szempontból jól leszel. Nem fog most semmi a nehezedre esni, mert tele leszel lendülettel, energiával, és derűvel. Semmi, és senki nem fog tudni bosszúságot okozni. Intézz el ma minél több dolgot! Mivel könnyebben veszel bármilyen akadályt, érdemes lenne kínosabb ügyeket is mostanra időzítened.

Kedves Halak!
Muszáj a családoddal is törődnöd. Nem lehet folyton a ...
2009-11-04 07:29:32
Álmok
... valaha?
HANG: 3. E téren nem jósolhatok a jelen földi életetekre vonatkozóan, mert több szabad döntést kell hoznia neki is és neked is ahhoz, hogy jövőtök közös harmóniába kerüljön.
Két dolgot azonban mondhatok ezzel az álmoddal kapcsolatban is. Az egyik az, hogy a karma törvénye szerint egykor (nem szükségszerűen a jelen életetekben) megvalósul harmonikus találkozásoto...
2009-11-03 15:48:36
Mese felnőtteknek
... szomorú volt, mindenki csak kicsit puzott,
Nem volt se bűzük se hangjuk, így az esküvőt is hagyjuk.
Élt egyszer az erdő szélen, három testvér nagy békében,
Mikor megtudták a dolgot, gondolkodtak, agyuk forgott.

És rájöttek a titokra, hogy készüljön fingbomba,
Nem is kell egyebet tenni, mint jó sok bablevest enni.
Nekifogott a legnagyobb, négy tá...
2009-11-03 12:57:20
Székely viccek:
... fingottam!
------------------------------------ ------------------------------------ ----
Egy diák megállítja a székelyt a szekerével: Mondja bátyám, messze van, még innen Kolozsvár? Nincs. Oszt, elvinne-e? El. Mennek egy napot, mennek két napot, végül a diák megunja a dolgot: Hé bátyám, mondja már még messze van-e még Kolozsvár? Hát, biz a most már elég messze.
-----...
2009-11-03 09:52:50
1 2 3 .................850 851 .........1263 1264 1265 1276 1277 .........1700 1701 1702 
Címkék: Jövendölés Jézustól Jövőbe, Maga Greer, Kedves Halak, jelenben vállalt, médiumomhoz irányított, leglényegesebb dolgot, maja civilizáció, alábbiakban vázol, 1960-ban született, 1970-es évek, boltosok gyakran, részleges vagy, teljes vételárat, nehezedre esni, szakadékhoz érnek, szőke nőkkel, égvilágon bármit, jelen földi, álmoddal kapcsolatban, karma törvénye, jelen életetekben, erdő szélen, diák megállítja, diák megunja, szemléltetésére, civilizációnkat, megszabadítónak, visszakaphatjuk, sorbanállásait, szükségszerűen, kárigényünkért, bebizonyosodik, leglényegesebb, benzinkutaknál, tulajdonképpen, találkozásoto, érdekességnek, gondolkodtak, visszaélések, felnőtteknek, bizonyítania, kapcsolatban, összeomlását, szempontból, horoszkópja, lendülettel, boldogítani, családoddal, bosszúságot, médiumomhoz, alábbiakban, időléptékre, szemléletes, levásárlást, lehetőséget, civilizáció, felajánlani, szakadékhoz, agyoncsapni, vonatkozóan, életetekben, harmóniába, megvalósul, párhuzamot, szekerével, tévedésben, megállítja, legnagyobb,
© 2013 TVN.HU Kft.