Regisztráció  Belépés
Budaházy György: Merre tovább, nemzeti radikálisok?
... gender-kompatibilis EU-konform koalíciót? És mindazon bődületes elvtelenségek, árulások, gusztustalan kis stiklik, amikről most rendre szó van, mentek volna a szőnyeg alá? Erről mind a mai napig nem nagyon nyilatkoztak, de logikailag végiggondolva, ez történt volna.

Csakhogy az én szememben ,,jó katonának" lenni egy rossz ügy mellett nem érdem! Ilyen erővel f...
2018-06-20 23:34:36
A francia kormány az alkotmány első cikkelyébe szeretné foglalni a környezetvédelmet
... kimondó első cikkelybe kell foglalni a környezetvédelmet, ami erős jelkép lenne, és lehetőséget biztosítana hatékony jogi eszközök megteremtésére.
A környezetvédelmi miniszter szerint nagyon fontos előrelépés, hogy a kormány már az első cikkelybe kívánja beletenni a környezetvédelmet. Mostantól a politikai és nem kormányzati szervezetek és intézmények feladata megfogalmazni a...
2018-06-20 23:33:15
Életének kilencvenedik évében elhunyt Kányádi Sándor
... szülőfalujában, Nagygalambfalván helyezik örök nyugalomra. A temetés időpontjáról a család később ad tájékoztatást.

,,Versei minden nap velünk vannak "

Nagyon fontos szerepet játszott a Kaláka együttes életében, szinte nincs nap, hogy ne játszanánk valahol megzenésített verseiből - mondta Gryllus Dániel, a zenekar vezetője az MTI-nek K...
2018-06-20 22:58:47
Mérgekkel telített és mérgek nélküli élet
Nagyon sok betegség táptalaja a hosszú évek és évtizedek alatt felhalmozódott mérgek tömege a szervezetünkben. A mérgek megakadályozzák az élő anyagok egészséges anyagcseréjét, lerabolják a szervezet energiatartalékait, és hosszú távon halálos betegségek okozói lehetnek.

A szervezet minden szervében, mirigyében, csontokban, idegekben, izmokban, vérben, zsírban gy...
2018-06-20 21:21:23
Putyin fogadta az ENSZ és az ET főtitkárát
... között arról is szólt, hogy noha több ország is elégedetlen az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) egyes döntéseivel, a tagállamok úgy tartják, hogy a bíróság és az egyezmény egészében nagyon fontos és az érdekeiket szolgálja.
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, aki a nap folyamán korábban fogadta az ET főtitkárát, kifejtette neki: Moszkvát aggasztja, hogy az EJEB bíró...
2018-06-20 20:52:15
Martonyi János: az identitás és a globalizáció nem egymást kizáró fogalom
...
Martonyi János hangsúlyozta: leegyszerűsítés elszigetelődőkre és globalistákra osztani a világot. Szerinte ugyanis mindenki egyszerre hordoz nagyon erős közösségi identitást és tagja egy univerzális értékeken nyugvó, nyitott világnak, amelynek szüksége van globális formákra és szabályokra.
A politikus elmondta: könyvében végig fontos szerep jut a közösségi identitásnak, ...
2018-06-20 20:22:55
Sargentini-jelentés - Az EP illetékes szakbizottsága jövő hétfőn szavaz a magyarországi különjelentésről
... Sargentini zöldpárti jelentéstevő sajnálatát fejezte ki az Országgyűlés által szerdán elfogadott alkotmánymódosítás és a "Stop Soros" törvénycsomag miatt. Utóbbival kapcsolatban úgy vélekedett, nagyon szerény kérés volt, hogy várják meg a Velencei Bizottság véleményét, de ezt sem teljesítették a magyar hatóságok.
Elmondta, hogy ezen friss fejlemények tükrében módosítani fogjá...
2018-06-20 20:12:12
Vb-2018 - Fernando Santos: még semmi sincs lejátszva
... marokkóiak jól futballoztak, ugyanakkor emlékeztetett rá, ez egy olyan játék, amelyben az a csapat nyer, amelyik gólt szerez.
"Négy pontunk van, az utolsó játéknap döntő lesz, van még egy nagyon kemény mérkőzésünk az irániak ellen. Az eredmények nehezen megjósolhatóak, még semmi sincs lejátszva" - szögezte le.
Arra a felvetésre, hogy a portugál válogatott esetleg azért n...
2018-06-20 18:52:35
Étteremben
...- Remek ez az étterem! - mondja a vendég az étterem tulajdonosának.
- Nagyon örülök, hogy meg van velünk elégedve uram. Elárulná, hogy elsősorban mi ragadta meg a tetszését?
- A zene! Olyan hangos volt, hogy végre egy mukkot sem hallottam az anyósom állandó locsogásából!...
2018-06-20 18:14:31
Anyám miért csinálja ezt?
... párszor le is bukott de ugyan úgy folytatja apám meg le se sz*rja ma is találtam pár képet megmutattam neki (apának)azt mondta mentsem el hogy a bíróságon jó lesz.....erre hazajött(anyám akit nagyon utálokmár és egy légtérbe is kín szenvedés vele lenni) megbeszélték megint . Elsőnek tavaly December környékén azután Január 14.én(apám születésnapjakor).Késöbb Márciusba ezekután Júl...
2018-06-20 18:11:31
1 2 3 ...........23374 23375 ......35061 35062 ......46748 46749 
Címkék: Budaházy György, Kányádi Sándor, Martonyi János, Fernando Santos, Gryllus Dániel, MTI-nek, Emberi Jogok Európai Bíróságának, Szergej Lavrov, Stop Soros, Velencei Bizottság, Késöbb Márciusba, francia kormány, alkotmány első, magyarországi különjelentésről, környezetvédelmi miniszter, első cikkelybe, temetés időpontjáról, család később, zenekar vezetője, hosszú évek, mérgek megakadályozzák, szervezet minden, egyezmény egészében, érdekeiket szolgálja, univerzális értékeken, politikus elmondta, közösségi identitásnak, magyar hatóságok, olyan játék, utolsó játéknap, nagyon kemény, irániak ellen, eredmények nehezen, portugál válogatott, étterem tulajdonosának, anyósom állandó, elszigetelődőkre, különjelentésről, környezetvédelmi, nagygalambfalván, születésnapjakor, szervezetünkben, külügyminiszter, megakadályozzák, leegyszerűsítés, megteremtésére, felhalmozódott, szakbizottsága, tulajdonosának, szülőfalujában, megjósolhatóak, tájékoztatást, megzenésített, anyagcseréjét, kilencvenedik, magyarországi,
© 2013 TVN.HU Kft.