Regisztráció  Belépés
BÉT - Negatív hangulatban kereskedtek a tőzsdéken
... 9,4 milliárd forint volt, a vezető részvények csökkentek az előző napi záráshoz képest.
Imrei János, az OTP Bank Treasury senior értékesítője az M1 aktuális csatornán elmondta, hogy nagyon negatív hangulatban folyt a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén, a vezető részvények kivétel nélkül gyengültek.
Hozzátette, a nemzetközi hangulat is nagyon negatív volt, az európai bö...
2018-03-22 17:52:46
Nem elfogyott az a regiment, hanem kicsi volt. A magyar para
... nekik egyelőre éppen elég szabadság lenne a korábbiakhoz képest. Szép és lelkesítő a magyar szabadság úgy általában, de azért az otthoni, az is megtenné egyelőre.

Úgyhogy nem nagyon mentek katonának. Együtt kiabáltak a toborzókkal, hogy éljen meg vivát, de leginkább otthon maradtak. Az újabb csapatokat a hadfogadó parancsnokságoknak Pestre, Pécsre, Debrecenbe és Szegedr...
2018-03-22 17:32:34
Nem módosította alapkamatát a Bank of England, de megosztott volt a monetáris tanács
... közölte: jóllehet a Bank of England nem kötelezte el magát egyértelműen a kamatemelés mellett a legközelebbi, a májusi kamatdöntő ülésen, a mostani ülés közleményének hangvétele azonban ezt nagyon valószínűvé teszi.
Hollingsworth szerint a május kamatemelés "nincs kőbe vésve": ha a brit gazdaság teljesítménye a monetáris tanács által vártnál sokkal gyengébbnek bizonyul, vagy ...
2018-03-22 16:52:07
Gyorsan növekszik a csendes-óceáni műanyaghulladék mennyisége
... óceánba. Az örvénylő óceáni áramlatokban foglyul esett műanyagdarabok egészen apró műanyag szemcsékké morzsolódnak szét, amely bekerül a tengeri táplálékláncba.
Lebreton szerint az üzenet nagyon egyszerű: újra kell gondolni a műanyagok felhasználási módját. Mint mondta, a gyógyításban, szállításban és építkezésben nagyon hasznos a műanyag, de az egyszer használatos műanyagok ...
2018-03-22 16:51:50
Alkothatunk új szavakat?
... hogy a boldogság világnapja van. Én még nem tudom ünnepelni, nincs miért. Ma a víz világnapja van, kedvencem a forrásvíz. Tavalyelőttig hordtam egy távoli forrásból vizet magamnak, mert nagyon hiányzik az újhelyi forrásvíz, itt tisztított, vízköves víz van és ihatatlan. Hiányzik az oxigén. Két éve eltört a vállam, már most nem tudok vele cipekedni. Mindenben a tisztát szeretem, de...
2018-03-22 16:24:19
Alkothatunk új szavakat?
...bocsi, nagyon figyelmetlen voltam:

függőspárga-spárgatök

kővágó...
2018-03-22 16:17:25
Választás 2018 - NVI: nagyon kevés delegáltat jelentettek be a szavazatszámláló bizottságokba
...
Pálffy Ilona közölte: a szavazatszámláló bizottságokba a választókerületben induló, valamint országos listát állító jelölőszervezetek küldhetnek két-két delegáltat, míg az országgyűlési egyéni választókerületekben a választókerületben induló jelöltek egy-egy tagot bízhatnak meg.
Hozzátette: eddig a 10 286 szavazókörbe 5500, a 106 egyéni választókerületi választási bizot...
2018-03-22 16:03:04
Varga Mihály: a V4-országok nem értenek egyet a kiküldetési irányelv kiterjesztésével
... elutasítja, hogy az általános kiküldetési szabályok a közlekedés, a szállítás területére is vonatkozzanak - nyomatékosította Branislav Ondrus.
Rámutatott: a szlovák kormány szerint egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre arról, milyen feladatot kapna a felállítandó európai munkaügyi hatóság.
Marie Bílková, a Cseh Köztársaság munka- és szociális ügyek miniszte...
2018-03-22 16:02:29
Almás, habos, reszelt sütemény recept
... lisztet. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A tészta 2/3 részét a tepsi aljába nyomkodjuk, rásimítjuk az almát, erre rá a keményre vert habot, majd az 1/3 rész tésztát ráreszeljük és megsütjük. Nagyon hamar megsül, kb. 20 perc. Nagyon-nagyon finom.

...
2018-03-22 15:26:42
Illegális bevándorlás - Elutasítja a menekültkvótát és a "gettók" felszámolására készül a dán kormány
... nagyvonalú", de a polgárok közös értékein és befizetésein alapul, és ezt a nyitottsággal és a demokratikus berendezkedésével együtt meg kell őrizni, méghozzá az ország teljes területén.
Ez a "nagyon realisztikus megközelítés" az alapja a "gettó tervnek" - fejtette ki a dán miniszterelnök.
A FAZ összeállítása szerint a terv 22 intézkedésből áll, és azt célozza, hogy 2030...
2018-03-22 15:21:46
1 2 3 ...........23147 23148 ......34721 34722 ......46294 46295 46296 
Címkék: Varga Mihály, Imrei János, Bank Treasury, Budapesti Értéktőzsdén, Pálffy Ilona, Branislav Ondrus, Marie Bílková, Cseh Köztársaság, magyar para, monetáris tanács, csendes-óceáni műanyaghulladék, szavazatszámláló bizottságokba, kiküldetési irányelv, vezető részvények, előző napi, nemzetközi hangulat, korábbiakhoz képest, magyar szabadság, újabb csapatokat, kamatemelés mellett, májusi kamatdöntő, mostani ülés, május kamatemelés, brit gazdaság, örvénylő óceáni, tengeri táplálékláncba, üzenet nagyon, műanyagok felhasználási, egyszer használatos, boldogság világnapja, távoli forrásból, újhelyi forrásvíz, tisztát szeretem, országgyűlési egyéni, általános kiküldetési, szállítás területére, szlovák kormány, felállítandó európai, tepsit kibéleljük, tepsi aljába, keményre vert, polgárok közös, demokratikus berendezkedésével, ország teljes, választókerületi, kiterjesztésével, szavazatszámláló, nyomatékosította, műanyaghulladék, menekültkvótát, műanyagdarabok, felszámolására, táplálékláncba, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.