Belépés
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... fordított kórházfejlesztésre - tette hozzá. Az orvosi és szakdolgozói bérek soha nem emelkedtek olyan mértékben a rendszerváltozás óta, mint az előző kormányzati ciklusban - emelte ki.
Napirend után
Dúró Dóra független képviselő a magyarság demográfiai problémáiról szólva nyitotta a napirend utáni felszólalások sorát, amelyben "gendernevelés helyett gyermeknevelést" sür...
2018-10-08 16:32:58
Ismét a kormányt kérdezik a képviselők
...
Az ülésnap ma 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, azokat a kérdések másfél, az azonnali kérdések pedig egy órában követik. A parlamenti munka a napirend utáni felszólalásokkal zárul.
A Ház aktuális ülése előző hétfőn kezdődött, a képviselők kedden döntöttek a Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről szóló javaslatról, sz...
2018-10-08 07:04:09
Krónika 2. rész (napirendelőtt)
... szuverenitása egy részéről és átengednie a határvédelem egy részét a Frontexnek, nem nyert teret a salzburgi csúcstalálkozón, de meggyőződésük, a téma nem vész el és a javaslatot újra napirendre fogják tűzni azok az erők, amelyek nem nyugszanak bele a vereségbe.
A kormánypárti politikus ugyanakkor hangsúlyozta: képesek vagyunk megvédeni a határt és ezt bizonyítottuk is, amió...
2018-09-24 14:03:33
Krónika 8. rész (Eurofish, Európai táj egyezmény, napirend után)
... a kezdeményezésnek.
Kepli Lajos (Jobbik) formálisnak nevezte az egyezményt tartalmazó törvény módosítását, de megjegyezte, hogy az ország a táj védelmében még sokat tehetne.
Napirend után
Napirend utáni felszólalásra három képviselő jelentkezett. Brenner Koloman (Jobbik) németül felszólalva az augusztus 20-án elhunyt Heinek Ottóra, a Magyarországi Németek Országos ...
2018-09-18 17:08:47
Elkészült és be is került
... megemlékezéseket az evangélikus templom kertjében álló keresztnél. 2005-ben ő tartotta a megemlékező beszédet is. Az Országházban Magyar Zoltán országgyűlési képviselő (Jobbik), 2016. december 13-án napirend utáni felszólalásában búcsúzott tőle ,,Paukovits László emlékére" címmel. Síremléke Mosonmagyaróváron, a Feketeerdei úti Új Köztemetőben található.

A szó...
2018-08-15 16:13:57
Gulyás: aki védi Európát, azt eljárás alá vonják, aki behívja a migránsokat, azt megdicsérik
... nyári szabadegyetemen, amely kiemelkedő eseménye a magyar-magyar kapcsolattartásnak. Arra a kérdésre, szó lesz-e az autonómiatörekvésekről, közölte, alkotmányos kötelezettség ezt a kérdést napirenden tartani, mivel az alaptörvény szerint közösségi jogérvényesítés lehetőségét is támogatni kell a határon túli közösségeknél.
Azzal kapcsolatban, hogy az amerikai külügyminisztériu...
2018-07-24 14:22:20
Krónika 9. rész (épített környezet, napirend után)
... figyelembe vételével, szakmai alapon lehessen döntést hozni az épületekről. A módosítás visszavonása viszont megengedné, hogy bármilyen magas épületet lehessen építeni - közölte.
Napirend után
A napirend utáni felszólalás lehetőségével nyolc képviselő és Paulik Antal szlovák nemzetiségi szószóló élt.
Paulik Antal Szent Cirillről és Metódról emlékezett meg, Ander Bal...
2018-07-02 21:06:42
Krónika 8. rész (kérdések, napirend után)
... százalékra nőtt. Emlékeztetett, hogy a rehabilitációs kártyával foglalkoztatottak száma jelenleg 36 800 körül van.
Ezt követően Jakab István levezető elnök lezárta a kérdéseket.
Napirend után:
Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) arról kérdezett, hogy van-e jövője az anyagi problémák által veszélyeztetett Csepeli Munkásotthon Kulturális Központnak? Németh Szilárd, a Honvéd...
2018-06-25 18:32:42
Krónika 9. rész (toronyházak, napirend után)
... Tuzson Bence zárszavában kijelentette, a törvényhozás egy keretrendszert hoz létre, az építészi ízlés témakörébe tartozó kérdéseket pedig az önkormányzatokra, illetve a szakmára bízza.
Napirend után
Napirend utáni felszólalásra kilenc képviselő jelentkezett. Rétvári Bence (KDNP) Észak-Pest megyei felújításokról, Varga-Damm Andrea (Jobbik) pedig a véradás fontosságáról be...
2018-06-18 22:13:22
Krónika 6. rész (államközi egyezmények, napirend után)
... levezető elnök a vitát lezárta.
Takács Szabolcs Ferenc viszontválaszában hangsúlyozta, hogy a déli kapcsolatok fejlesztése kiemelt szerepet kap a kormány politikájában.

Napirend után
Az egyetlen napirend utáni felszólaló, Z. Kárpát Dániel (Jobbik) a lakhatási problémákra hívta fel a figyelmet.
Ezt követően Hiller István az ülést bezárta, a következőt pedi...
2018-06-12 14:52:05
1 2 3 ............42 43 ......64 65 ......84 85 86 
Címkék: Dúró Dóra, Kepli Lajos, Brenner Koloman, Heinek Ottóra, Magyarországi Németek Országos, Országházban Magyar Zoltán, Paukovits László, Síremléke Mosonmagyaróváron, Paulik Antal, Paulik Antal Szent Cirillről, Ander Bal, Jakab István, Bangóné Borbély Ildikó, Csepeli Munkásotthon Kulturális Központnak, Németh Szilárd, Tuzson Bence, Rétvári Bence, Varga-Damm Andrea, Takács Szabolcs Ferenc, Kárpát Dániel, Hiller István, kormányt kérdezik, előző kormányzati, magyarság demográfiai, napirend utáni, kérdések másfél, azonnali kérdések, órában követik, parlamenti munka, képviselők kedden, salzburgi csúcstalálkozón, javaslatot újra, kormánypárti politikus, egyezményt tartalmazó, augusztus 20-án, evangélikus templom, megemlékező beszédet, kérdést napirenden, alaptörvény szerint, határon túli, amerikai külügyminisztériu, módosítás visszavonása, rehabilitációs kártyával, anyagi problémák, építészi ízlés, szakmára bízza, véradás fontosságáról, vitát lezárta, déli kapcsolatok, kormány politikájában,
© 2013 TVN.HU Kft.