Belépés
Átadták a Szolnoki Járási Hivatal új székházát
... 1 milliárd forint hazai forrásból pedig egyéb átalakításokat valósítottak meg.
Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára elmondta: a kormányhivatali rendszerben mintegy 1280 épület található, 2013 óta ötszáz épület felújítását kezdték meg uniós és hazai forrásból; ebből még kilencvenet nem adtak át.
Az államtitkár szólt arról, hogy ...
2018-02-27 17:24:32
A rendeletek egyértelműen tartalmazzák a fiatal gazdák kötelezettségeit
...
Az MTI azért fordult az államtitkársághoz, mert több fiatal gazda kapott a napokban kormányhivatali határozatot, amely szerint vissza kell fizetnie az eddig felvett összes támogatást az Agrárszektor.hu szerint. A portál azt írta, hogy a mostani helyzet a félreérthetőnek tartott rendeleti szövegezés miatt alakult ki, és akár egész életeket is veszélybe sodorhat.
Az állam...
2017-11-13 18:42:57
Lázár: jelentősen csökkentek a beiskolázási terhek
... kell kialakítani, amelyben bizonyos álláshelyeknél alkalmazási feltétel, egyes helyeken pedig előny lenne az államtudományi egyetemi diploma.
Megkérdezték arról, hogy egy volt kormányhivatali vezető arról nyilatkozott: szerinte Fideszhez közeli emberekkel töltötték fel a vidéki kormányhivatalokat. "Ez hülyeség" - kommentálta a nyilatkozatot Lázár János, visszautasítva, hogy 3...
2017-08-31 18:13:30
Szakszervezet: a kormányhivatalok nem tudják kézbesíteni az utalványokat
... kockázatot is jelent, ráadásul az eljárás nem volna olcsóbb és gyorsabb a postai kézbesítésnél - közölte Boros Péterné.
Az MKKSZ ezért arra kéri a kormányzatot, hogy ne a járási kormányhivatali apparátust vegye igénybe ennek a munkának az elvégzéséhez - tette hozzá.
A szakszervezeti elnök azt mondta: két és fél millió cím esetén a járási kormányhivatalokban dolgozó 26 ez...
2016-12-05 12:12:04
Több mint ötmilliárd forint plusz fejlesztési kerethez jutott Zalaegerszeg
... és térségében hat helyszínen zajlanak vagy fejeződtek be útépítési munkálatok, együttesen több mint 2,5 milliárd forint értékben. A napokban jelentették be a Zalaegerszegen hét kormányhivatali épületet érintő, több mint 700 millió forintos energiahatékonysági beruházásokat, valamint a megyei kórház 2,3 milliárd forintos plusz forrásból befejeződő szívcentrumának építkezését - soro...
2016-10-21 12:32:25
Húszmilliárd forintból korszerűsítik a kormányhivatali épületeket
... sajtótájékoztatón felidézte, hogy a 2015-ig tartó európai uniós költségvetési ciklusban 14,5 milliárd forintot fordítottak a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) jóvoltából kormányhivatali épületek korszerűsítésére, így 114 ingatlan újulhatott meg.
A mostani ciklus KEHOP-forrásaiból pedig 20 milliárd forint áll rendelkezésre 237 épület energiahatékonyságot szolgáló f...
2016-10-19 11:25:37
1 
Címkék: Szolnoki Járási Hivatal, Kovács Zoltán, Lázár János, Boros Péterné, Energia Operatív Program, rendeletek egyértelműen, fiatal gazdák, beiskolázási terhek, kormányhivatali épületeket, kormányhivatali rendszerben, államtitkár szólt, napokban kormányhivatali, eddig felvett, mostani helyzet, félreérthetőnek tartott, államtudományi egyetemi, volt kormányhivatali, nyilatkozatot Lázár, postai kézbesítésnél, járási kormányhivatali, szakszervezeti elnök, napokban jelentették, megyei kórház, 2015-ig tartó, mostani ciklus, kormányhivatalok, kötelezettségeit, korszerűsítésére, kormányhivatali, közigazgatásért, szívcentrumának, félreérthetőnek, államtudományi, álláshelyeknél, zalaegerszegen, visszautasítva, szakszervezeti, átalakításokat, korszerűsítik, költségvetési, szakszervezet, nyilatkozatot, kézbesítésnél, rendelkezésre, beruházásokat, tartalmazzák, beiskolázási, valósítottak, elvégzéséhez, agrárszektor, kormányzatot, húszmilliárd, egyértelműen, államtitkára, nyilatkozott, utalványokat, zalaegerszeg, megkérdezték,
© 2013 TVN.HU Kft.