Regisztráció  Belépés
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Ivkovics csak az utolsó pillanatban szűkít keretet
...
A Kecskeméten készülő együttes pénteki sajtónyilvános edzésén elhangzott, hogy a korábban nyilvánosságra hozott bő keretből - Hanga Ádám és Váradi Benedek mellett - sérülés miatt Golomán György és Pongó Marcell sem lesz ott a csapatban, ám mivel a többiek közül sem mindenki egészséges, nem lehet tudni, hogy ki lesz bevethető állapotban.
"A keret szűkítése közvetlenül a m...
2018-06-22 13:31:32
Ma van...
... napfordulóhoz kapcsolódóan, ugyanis az év ezen napján van a leghosszabb ideig világosság.

Helyi idő szerint a fővárosban 4:45-kor kel és 20:46-kor nyugszik a Nap, ennél azonban sokkal korábban, este pedig tovább van világos. (Az ország legkeletibb pontjára ennél 16 perccel korábbi, legnyugatabbra pedig 12 perccel későbbi időpontok vonatkoznak.)
...
2018-06-21 15:23:12
Egész ökoszisztémák semmisültek meg a Kilauea vulkán kitörése miatt Hawaii szigetén
...
A nagy sziget Puna kerületének erdőségei korábban fontos élőhelyként szolgáltak az őshonos fák, madarak és rovarok számára - olvasható a The Guardian című brit lap honlapján.
"A kitöréseket megelőzően valószínűleg ez volt a legnagyszerűbb erdő Hawaii államban" - mondta Patrick Hart, a Hawaii Egyetem biológusa, hozzátéve, hogy az erdőnek voltak részei, ahol az őshonos fák...
2018-06-20 18:52:51
Merényletek Párizsban - Vakbélgyulladás miatt Salah Abdeslam kórházba került Párizsban
... párizsi merényletek miatt, amelyekben 130 ember halt meg. Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet által megrendelt terrortámadás tettesei közül többen, köztük Abdeslam is Brüsszelben élt korábban, ahol áprilisban egyik társával húsz év börtönbüntetésre ítélték emberölési kísérlet miatt.
A belga rendőrség 2016 márciusában, négy nappal a brüsszeli robbantások előtt házkutatást t...
2018-06-20 14:12:40
Magyar labdarúgó-válogatott - Rossi: ez életem egyik legboldogabb napja
... nappal később pedig - zárt kapuk mögött - a görögöket fogadja a Nemzetek Ligája C osztályában.
A szakember tavaly 24 év után bajnoki címre vezette a Budapest Honvédot, a kispestiekkel korábban 2013-ban bronzérmet szerzett, idén pedig ez utóbbi eredményt a szlovákiai DAC együttesével is megismételte, amelyet 25 év után vezetett ki az európai kupaporondra.
Rossi azt a belg...
2018-06-20 10:51:52
Az Egyesült Államok kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából
... megfontolások motiválják. Ezt bizonyítja az is - mondta -, hogy a szervezet "aránytalan mértékben" foglalkozik Izraellel és folyamatosan elfogult Izraellel szemben. Haley egyébként már korábban is többször azzal vádolta meg a szervezetet, hogy "betegesen elfogult" Izraellel szemben.
Az ENSZ emberi jogi főbiztosa, Zeid Raad al-Husszein csalódását fejezte ki a washingtoni bejel...
2018-06-20 07:04:18
Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott új szakvezetője
... Finnországba látogat a válogatott, három nappal később pedig - zárt kapuk mögött - a görögöket fogadja a Nemzetek Ligája C osztályában.
Rossi az egy évvel ezelőtti bajnoki siker mellett korábban 2013-ban bronzérmet szerzett a kispesti klubbal, idén pedig ezt az eredményt a szlovákiai DAC együttesével is megismételte, amelyet 25 év után vezetett ki az európai kupaporondra....
2018-06-19 20:13:08
Megszavazta a román képviselőház a büntetőeljárási törvény módosítását
... amelyet az alkotmánybírósági normakontroll után még Klaus Iohannis államelnöknek is alá kell írnia ahhoz, hogy hatályba lépjen.
A kormánykoalíció fő erejét képviselő szociáldemokraták a korábban alkotmánysértőnek bizonyult cikkelyek kiigazítására, az emberi jogok védelmére és az ártatlanság vélelméről szóló európai uniós irányelv érvényesítésére hivatkozva terjesztették elő a...
2018-06-18 23:03:19
Szakértő: a medvét el kell kerülni
...
A szakértőt azért kérdezték a témában, mert Miskolcon vasárnap hajnalban egy medve tűnt fel, az állat feltehetően nem azonos a néhány nappal korábban elengedettel. Az M1 információi szerint akár négy-öt medve is kóborolhat az észak-magyarországi megyékben.
Gombkötő Péter kiemelte: a medve nem akar semmit az embertől, kerüli, de ha olyan a széljárás, előfordulhat, hogy mé...
2018-06-18 17:42:35
Politikai találkozók menetrendjét egyeztette Lavrov és Pompeo
... közölte: Moszkva nem zárja ki, hogy ezen a nyáron létrejön Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozója, de az időpontról még nem született megállapodás. Trump aznap korábban úgy nyilatkozott, lehet, hogy a még a nyáron tárgyalni fog orosz hivatali partnerével.
Putyin és Trump március 20-án, két nappal az orosz elnök újraválasztása után telefonon beszélt ...
2018-06-18 17:33:14
1 2 3 .............318 319 ......478 479 .......636 637 638 
Címkék: Merényletek Párizsban, Salah Abdeslam, Egyesült Államok, ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, Marco Rossi, Hanga Ádám, Váradi Benedek, Golomán György, Pongó Marcell, Patrick Hart, Hawaii Egyetem, Iszlám Állam, Nemzetek Ligája, Budapest Honvédot, Zeid Raad, Klaus Iohannis, Gombkötő Péter, Vlagyimir Putyin, Donald Trump, utolsó pillanatban, román képviselőház, büntetőeljárási törvény, korábban nyilvánosságra, többiek közül, keret szűkítése, leghosszabb ideig, ország legkeletibb, nagy sziget, kitöréseket megelőzően, legnagyszerűbb erdő, erdőnek voltak, belga rendőrség, brüsszeli robbantások, görögöket fogadja, szakember tavaly, kispestiekkel korábban, európai kupaporondra, washingtoni bejel, kispesti klubbal, alkotmánybírósági normakontroll, korábban alkotmánysértőnek, emberi jogok, ártatlanság vélelméről, szakértőt azért, medve tűnt, állat feltehetően, néhány nappal, nyáron létrejön, nyáron tárgyalni, orosz elnök, börtönbüntetésre, büntetőeljárási, érvényesítésére, kormánykoalíció, vakbélgyulladás, újraválasztása,
© 2013 TVN.HU Kft.