Regisztráció  Belépés
Októberben kezdi el csökkenteni mérlegfőösszegét a Fed
... teljes mértékben újra befektette. Októbertől az állampapírokból 6 milliárd, a jelzálogfedezetű papírokból pedig 4 milliárd dollárt hagynak kifutni minden hónapban. Ezeket az összegeket negyedévente megduplázzák, így az indulástól eltelt első év végére elérik a havi célként kitűzött 50 milliárd dolláros csökkentést.
A Federal Reserve mérlegfőösszege a 2007-2009-es pénzügyi és...
2017-09-20 21:14:02
A magyarországi távközlési ágazat árbevétele 9,1 százalékkal nőtt éves szinten a második negyedévben
... internet-előfizetés az idén június végéig 7,1 millióval, azaz negyedévenként átlagban 4,2 százalékkal bővült. Ezen belül a mobilinternet-előfizetések száma ezt meghaladó mértékben, negyedévente átlagosan 7,7 százalékos mértékben nőtt,2012 első negyedévétől már ezek tették ki az internet-előfizetések legnagyobb hányadát. A televízió-szolgáltatás előfizetéseinek száma meghaladta a 3...
2017-09-14 07:05:01
A laza monetáris kondíciók tartós fenntartására számít a monetáris tanács
... tanács arra törekszik, hogy a három hónapos betétállományra bevezetett korlátozás hatékonyan fejtse ki a monetáris kondíciók alakulásában elvárt hatást. A tanács a korlát mértékéről negyedévente határoz, legközelebb szeptemberben dönt a negyedik negyedév végi szintről.
Mindezek figyelembe vételével az alapkamat, az egynapos betéti kamat, az egynapos hitelkamat, illetve az egy...
2017-09-06 15:33:21
Egy hír: a Fidesz-bagázs adózási változások közé dugva titkosította a TAO támogatást! - EZ, nem patkányság...?
... éspedig ADÓKEDVEZMÉNY FEJÉBEN!
Idézet a második pont mögötti portálon olvasható törvény-ismertetőből: ,,A társasági adókötelezettség alá eső vállalkozások ... havonta vagy negyedévente társasági adóelőlegük 50%-ának felajánlásáról rendelkezhetnek és cserébe adójóváírásra jogosultak." - idézet vége.

Csak, hogy tudható legyen 2.: Aki azt hiszi, h...
2017-09-06 00:45:26
MNB: ötvenmilliárd forinttal 450 milliárdra csökkent a három hónapos jegybanki betétállomány
...
Az MNB Monetáris Tanácsa legutóbbi döntése értelmében a harmadik negyedév végére 300 milliárd forintra mérséklődik a három hónapos eszköz állománya. A tanács negyedévente határoz a korlát mértékéről, legközelebb szeptemberben dönt az év végi szintről. Szeptemberben 275 milliárd forint három hónapos betét jár le, azaz a meghatározott limit 125 milliárd friss betét elhelyezésé...
2017-08-23 14:09:00
Tállai: a cégek 40 százaléka lett megbízható adózó
... minősítésből. Az első negyedévhez képest a másodikban mintegy két és félezerrel csökkent a kockázatos cégek száma.
A tavaly debütált cégbesorolási rendszer lényege, hogy az adóhivatal negyedévente három kategóriába sorolja a Magyarországon működő gazdálkodókat - emlékeztetett Tállai András.
Megbízható, jó minősítést kaphat az a társaság, amely időben és pontosan befizet...
2017-08-19 08:31:11
Trump főtanácsadója: az észak-koreai fenyegetésre nem létezhet katonai válasz
... háború lesz, akkor Szöul tízmillió lakosa hagyományos fegyverektől meghal az első 30 percben, addig nincs miről beszélni" - jelentette ki.
Bannon a The American Prospect című, negyedévente megjelenő liberális magazin alapító-főszerkesztőjével beszélgetve fejtette ki álláspontját, amelyet a folyóirat szerdán este tett közzé internetes portálján.
Szerinte talán lehetne va...
2017-08-17 08:01:00
K&H: a fiatalok több mint harmadának van megtakarítása
... félre.
A felmérés rámutat arra is, hogy lakáshitele jellemzően csak a 26 éven felülieknek van, a fiatalabbak nem vesznek fel kölcsönt és nem fektetnek be.
A jóléti index negyedévente vizsgálja a fiatalok elégedettségét és jövőbeli várakozásait, kitér többek között a lakhatásra, a munkára, az előrelépési lehetőségekre, az oktatásra és a családra. A Free Association által ...
2017-08-05 07:05:09
A monetáris tanács egyhangú döntéssel tartotta az alapkamatot legutóbb
... Felidézik: a monetáris tanács júniusi ülésén 300 milliárd forintban korlátozta a három hónapos betét 2017. harmadik negyedév végén fennálló állományát. A tanács a korlát mértékéről negyedévente határoz, a negyedik negyedév végi szintről szeptemberben dönt.
A monetáris tanács megítélése szerint az előrejelzési időszakban élénkül a magyar gazdaság növekedése. A gazdaságban van...
2017-08-02 15:32:48
Továbbra is sokan tartoznak tartósan az adóhatóságnak
...
Az adóhatóság negyedévente teszi közzé a tartós adósok listáit, amelyek csak az adózó nevét és címét, illetve székhelyét, valamint a társaságok, vállalkozók esetében az adóazonosítót tartalmazzák, a fennálló tartozás összegét nem ismertetik.
A magánszemélyek és egyéni vállalkozók a 10 milliós küszöbértékkel számolva mintegy 30 milliárd forinttal, a szervezetek a 100 mil...
2017-07-24 16:54:05
1 2 3 .........32 .....48 .....63 64 
Címkék: Federal Reserve, ADÓKEDVEZMÉNY FEJÉBEN, Monetáris Tanácsa, Tállai András, American Prospect, Free Association, magyarországi távközlési, második negyedévben, laza monetáris, monetáris tanács, három hónapos, észak-koreai fenyegetésre, fiatalok több, alapkamatot legutóbb, jelzálogfedezetű papírokból, összegeket negyedévente, indulástól eltelt, havi célként, 2007-2009-es pénzügyi, idén június, monetáris kondíciók, korlát mértékéről, negyedik negyedév, egynapos betéti, egynapos hitelkamat, második pont, társasági adókötelezettség, harmadik negyedév, tanács negyedévente, meghatározott limit, első negyedévhez, másodikban mintegy, kockázatos cégek, tavaly debütált, adóhivatal negyedévente, folyóirat szerdán, felmérés rámutat, jóléti index, fiatalok elégedettségét, előrelépési lehetőségekre, előrejelzési időszakban, magyar gazdaság, adóhatóság negyedévente, tartós adósok, adózó nevét, adóazonosítót tartalmazzák, fennálló tartozás, adókötelezettség, mérlegfőösszegét, jelzálogfedezetű, előfizetéseinek,
© 2013 TVN.HU Kft.