Belépés
Hágai főügyész: visszaesett a háborús bűnösök ellen indított eljárások száma a volt Jugoszlávia utódállamaiban
... NT megszűnése után kisebb intenzitással állítják bíróság elé a háborús bűnösöket. Szavai szerint jelenleg sokkal nehezebb a helyzet, mert a hágai ügyészeknek korábban sokkal nagyobb nemzetközi támogatottságuk volt, amire továbbra is szükség volna, mivel az állami hatóságoknak erre nincs elég forrásuk, sem emberük.
"Amennyiben a politika ünnepli a háborús bűnösöket, hogy várh...
2018-10-09 16:32:07
Ficsak: nagy szükség van az idősek tapasztalatára és bölcsességére
... nyugdíjba vonulásra, megteremtik a nyugdíj melletti munka lehetőségét a nyugdíjas szövetkezetekkel - sorolta az intézkedéseket.
Megjegyezte, az idősek tisztelete azért is fontos, mert nemzetközi kutatások szerint közvetlen összefüggés van a tisztelet és a hosszú, egészséges élet között.
Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos azt hangoztat...
2018-10-02 13:01:40
Cselgáncs-vb - Salánki Evelin nyolcaddöntős
...
A Honvéd versenyzője februárban érte el első kiemelkedő nemzetközi eredményét azzal, hogy ezüstérmes lett a római világkupa-viadalon. Az azeri fővárosban erőnyerőként a 32 között kapcsolódott be a küzdelmekbe, s először az ecuadori Vanessa Chalával csapott össze. Az ellenfél két bronzérmet szerzett eddig a Pánamerikai-bajnokságon.
Első találkozójuk mindössze 43 másodperc...
2018-09-25 09:22:53
Illegális bevándorlás - Merkel: az EU külső határán fekvő országoknak át kell adniuk nemzeti hatáskörük egy rés
... talált megoldást, ezért az osztrák soros elnökség is foglalkozik az üggyel - mondta Angela Merkel.
Aláhúzta, hogy az illegális migráció nehezebb kihívás, mint a tíz éve elmélyült nemzetközi pénzügyi válság és az euróövezeti államadósság-válság, lerombolhatja vagy széttördelheti az EU-t. A jövő májusi európai parlamenti választáson éppen az lesz a kérdés, hogy ez megtörténik-e...
2018-09-12 11:51:38
Több mint hatvan fiatal verseng a Marton Éva Nemzetközi Énekversenyen
...
Az énekversenyre 145 énekes jelentkezett négy földrész harmincnyolc országából - Perutól Japánon és Dél-Afrikán át Finnországig -, az előzsűri döntése alapján 94 jelentkező kapott meghívást az élő fordulókba. A megmérettetés hétfőn sorsolással kezdődött, délután pedig már a zsűri előtt mutatkozhat be a versenyre érkezett 61 fiatal énekes. A szombati döntőt a Bartók Rádió, a v...
2018-09-10 15:12:10
Szakértő: szerencsés helyzetben van a magyar film
...
A szakértőt arról kérdezték az M1 aktuális csatornán vasárnap, hogy a velencei filmfesztiválon Nemes Jeles László filmjének, a Napszálltának ítélték oda a kritikusok díját pénteken.
Dudás Viktor úgy fogalmazott: azt szokták mondani, hogy a filmkritikusok díja méltóbb az alkotáshoz - mert a kritikusok sokkal inkább a film esztétikai értéke alapján formálnak véleményt -, m...
2018-09-09 19:43:05
Kunhalmi: egységes, stabil, elszánt és emberi politikát folytat a jövőben az MSZP
... őket, a tudásválságot, az egészségügyi kiszolgáltatottságot, a lakhatási válságot is, amelyeket a Fidesz kormány okozott.
Hozzátette: világosan látszik, hogy Orbán Viktor már csak a nemzetközi karrirerjére koncentrál, nem foglalkozik a magyar családokkal és az ő problémáikkal.
Az uniós választásokkal kapcsolatban kiemelt célnak nevezte, hogy meg tudják őrizni a keleti és...
2018-09-08 14:41:41
Szeretné megvédeni bajnoki címét a Szeged kézilabdacsapata
... jött.
Bodó Richárd 2022-ig, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, és Matej Gaber 2021-ig, Balogh Zsolt 2019-ig hosszabbította meg szerződését.
A MOL-Pick Szeged nyáron két nemzetközi tornán szerepel. Augusztus 16-án és 17-én Lengyelországban a Kalisz otthonában lép pályára, ahol a helyi csapat mellett a szintén BL-induló Wisla Plockkal csap össze. Augusztus 24-től Ukrajn...
2018-07-22 15:05:23
Női kézilabda junior-vb - A főtitkár szerint felnőtt színvonalú lesz a torna
... versengeni.
Emlékeztetett rá, hogy a világbajnokság lebonyolítása megváltozik, a nyolc közé jutás, tehát az olimpiai selejtezős helyek sorsa már nem a nyolcaddöntőben, egyetlen mérkőzésen dől el, mivel a nemzetközi szövetség visszaállította a korábbi középdöntős rendszert.
"Ez azt jelenti, hogy négy helyett három csapat jut tovább a hatos csoportokból, majd következik az...
2018-06-15 17:42:03
Ügyészség napja - Polt Péter: az ügyészség a jogállam szilárd bázisa
...
Polt Péter felszólalásában rámutatott: az Európai Unióban (EU)14 különféle nemzetközi hálózat segíti a bűnügyi együttműködést. A közös, eredményes fellépés alapja a kölcsönös bizalom. Az ilyen hálózat típusú rendszerek új alapokra helyezik a hatékony bűnüldözést és igazságszolgáltatást, ugyanakkor megőrzik az országok szuverenitását és igazságszolgáltatásuk nemzeti sajátosság...
2018-06-12 13:52:15
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........143 144 145 
Címkék: Salánki Evelin, Marton Éva Nemzetközi Énekversenyen, Polt Péter, Simicskó István, Vanessa Chalával, Angela Merkel, Perutól Japánon, Bartók Rádió, Nemes Jeles László, Dudás Viktor, Orbán Viktor, Bodó Richárd, Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric, Matej Gaber, Balogh Zsolt, MOL-Pick Szeged, BL-induló Wisla Plockkal, Európai Unióban, háborús bűnösök, volt Jugoszlávia, idősek tapasztalatára, magyar film, főtitkár szerint, jogállam szilárd, háborús bűnösöket, hágai ügyészeknek, állami hatóságoknak, politika ünnepli, nyugdíj melletti, nyugdíjas szövetkezetekkel, idősek tisztelete, azeri fővárosban, ecuadori Vanessa, osztrák soros, illegális migráció, jövő májusi, előzsűri döntése, megmérettetés hétfőn, zsűri előtt, versenyre érkezett, szombati döntőt, szakértőt arról, velencei filmfesztiválon, kritikusok díját, filmkritikusok díja, kritikusok sokkal, film esztétikai, lakhatási válságot, nemzetközi karrirerjére, magyar családokkal, uniós választásokkal, helyi csapat, szintén BL-induló, világbajnokság lebonyolítása,
© 2013 TVN.HU Kft.