Regisztráció  Belépés
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
Megjelent a Magyar Élet 2018. július 5-i számában

A nemzeti kormány külső és belső ellenségei nacionalista elhajlással vádolják Orbán Viktort és a Fidesz törzskarát, akik egyetemista korukban, a fennálló politikai rendszer ellenében megismerkedtek a liberalizmus hirdetett eszmerendjével, és elfogadták azt az emberi társadalom kívánatos ideológiájaként.
Csakúgy min...
2018-07-05 23:38:14
100 év román hatalom... - Gábor Ferenc beszámolója székely
... Világszövetség nem vonult, vonaglott a magyar kormány és nemzet ellen, mint teszik azok, akik a magyar adófizetők pénzéből élnek! A hazug, 23 millió románnal riogató Kovács László, a nyíltan nemzetellenes Gyurcsány Ferenc és pártjaik helyet kapnak a magyar állami médiában, Patrubány Miklós és a Világszövetség pedig nem!

Az idén 80 éves Magyarok Világszövetségének –...
2018-07-05 23:08:01
Gaudi-Nagy Tamás gondolatai a Mi Hazánk Mozgalom zászlóbontá
... radikális közösségünknek nemrég egy tízoldalas elemzésben már részletesen kifejtettem (https://goo.gl/KJYPKW

) a kedvezőtlenül végződött tisztújítás előtt a hozzám intézett - nemzetellenes jobbikos bűnöket tévesen még csak kommunikációs bakinak nevező (ma már sokkal egyértelműbben fogalmaz)- nyílt levele nyomán mit gondolok a Jobbik árulásáról, a nemzethű radikálisok el...
2018-06-26 19:42:34
Macedón miniszterelnök: Észak-Macedónia lesz az ország új neve
... Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) is egyet nem értését fejezte ki a névváltoztatás miatt, a párt szimpatizánsai utcára is vonultak, hogy így tiltakozzanak a szerintük alkotmány- és nemzetellenes lépés ellen.
A macedón sajtó értesülései szerint Gjorge Ivanov államfő nem ért egyet a névváltoztatással.
Macedónia és Görögország között azóta folyt vita az ország nevéről, hogy...
2018-06-12 19:43:14
Fidesz: ha az ellenzék nem támogatja a "Stop Sorost", azzal bizonyítja, hogy Soros zsoldjában áll
... hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.
A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: "felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék".
Mint mondta, ha a DK-n múlna, "Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen f...
2018-06-04 15:49:51
Gaudi: Április 8. a magyarság győztes pozsonyi csatája volt
Gaudi: Április 8. a magyarság győztes pozsonyi csatája volt, a nemzetellenes ellenzéknek viszont Mohács2018. április 8: a magyarság győztes pozsonyi csatája és a nemzetellenes ellenzéki koalíció Mohácsa ! (Gaudi a választásról és ami utána jön)

(Az írás ápr...
2018-04-12 23:20:39
Gabay Dorka:AZ EU ÉS A MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK
... elszenvedték a kardlapozást, a lovasrohamokat, a gumilövedékeket. Aligha diktálhatnak azok, akik 2002 és 2010 között a nemzeti ellenállást szervezték, és az volt a legfőbb céljuk, hogy a nemzetellenes erőket eltávolítsák a hatalomból. Ha most ők irányítanák a Jobbikot, akkor ugyanolyan határozottan fellépnének a balliberális oldalhoz való közeledés ellen, mint ahogy én teszem....
2018-04-03 19:38:00
Yann Valerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád E
... Az ellenzéki hangokat elhallgattatják, a szólás szabadsága már nem létezik és a szólásszabadság gyakorlóit bíróságok elé hurcolják azon politikusok utasítására, akik hatalmukat a nemzetellenes oligarchák kezében lévő médiumok által befolyásolt választásoknak köszönhetően gyakorolják.

A demokrácia szó semmit nem jelent azokban az országokban, ahol a választói távolmaradá...
2018-03-28 21:15:55
Ketten részesültek a Rákóczi Szövetség Esterházy-díjában az idén
... sorsa nemcsak magyar, hanem lengyel és közép-európai sors is.
Mint cseppben a tenger, Esterházy sorsában mindazok értékei és áldozatai tükröződnek, akiknek egy keresztényellenes, nemzetellenes és demokráciaellenes, vagy másként fogalmazva: egy istentelen és embertelen hatalom a 20. században a testét ugyan megtörte, de lelkét legyőzni nem tudta - mondta a házelnök.
Úgy f...
2018-03-20 17:36:08
Választás 2018 - Karácsony: ügyvezetőként működjön mostantól a kormány!
... független hatóságok is megállapítják, akkor szabad lábon sincs helyük.
Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője is úgy látta, az elmúlt hetek eseményei bizonyították, Magyarországnak "nemzetellenes bűnszervezet" a kormánya. Ennek a kormánynak mennie kell! - hangoztatta.
Kérdésre válaszolva Karácsony Gergely Kósa Lajos ügyéről azt mondta, ismerve a miniszter családjának gaz...
2018-03-14 13:51:39
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Csapó Endre, Gábor Ferenc, Gaudi-Nagy Tamás, Hazánk Mozgalom, Stop Sorost, Gabay Dorka, MIGRÁCIÓ ELVÁLASZTHATATLANOK, Yann Valerie, Visegrád, Rákóczi Szövetség Esterházy-díjában, Magyar Élet, Orbán Viktort, Kovács László, Gyurcsány Ferenc, Patrubány Miklós, Magyarok Világszövetségének, Demokratikus Pártja, Gjorge Ivanov, Tóth Bertalan, Karácsony Gergely Kósa Lajos, nemzetellenes liberalizmus, magyarság győztes, nemzeti kormány, fennálló politikai, liberalizmus hirdetett, emberi társadalom, magyar kormány, magyar adófizetők, nyíltan nemzetellenes, magyar állami, tízoldalas elemzésben, kedvezőtlenül végződött, hozzám intézett, nemzethű radikálisok, névváltoztatás miatt, párt szimpatizánsai, szerintük alkotmány-, macedón sajtó, ország nevéről, folyamatból hagyja, magyar kormányt, migránsokat behoznák, magyarok pénzét, migránspárti Soros-hálózatra, nemzetellenes ellenzéknek, nemzetellenes ellenzéki, nemzeti ellenállást, legfőbb céljuk, nemzetellenes erőket, balliberális oldalhoz, ellenzéki hangokat,
© 2013 TVN.HU Kft.