Regisztráció  Belépés
Jó lenne, ha megszűnne a paktum betartási kötelezettsége
... KÖZÉLETBŐL és a POLITIKAI ÉLETBŐL is, akik hazaárulásra használják védettségüket!!! Akik a magyarság ELLENSÉGEI minden szinten és helyen!
Ők azok a BELSŐ élettér-foglalók, akik gátolják nemzeti felemelkedésünket és mérgezik a felnövekvő nemzedékek lelkét! Szerintem is azokra a politikusokra szükséges szavaznunk, akik a KÜLSŐ ELLENSÉGTől való védelmet ígérik!
Magyarorszá...
2018-03-22 23:57:05
Női kézilabda Eb-selejtező - Tomorira keresztszalag-szakadás miatt bő féléves kihagyás vár
...
A 30 esztendős átlövő a nemzeti csapat hollandok elleni, csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőjének hajrájában sérült meg a Ferencváros légiósának, Danick Sneldernek a szabálytalansága után. A Győri Audi ETO KC játékosa percekig láthatóan nagyon komoly fájdalmak közepette feküdt a padlón, majd hordágyon szállították le a pályáról és vitték kórházba.
Az elmúlt években több ...
2018-03-22 22:23:33
Kijev szerint Magyarország a parlamenti választás után felhagyhat a NATO és Ukrajna találkozóinak akadályozásáv
... sajtónyilatkozatában - legutóbb hétfőn Brüsszelben - leszögezte, hogy Magyarország Ukrajna európai, euroatlanti integrációs törekvéseit csak akkor támogathatja újra, ha Kijev a kárpátaljai magyar nemzeti közösség érdekeit sértő javaslatokat és törvényeket visszavonja, illetve hatályon kívül helyezi, viszont mindaddig, amíg ez nem történik meg, Budapest megvétózza az EU és a NATO v...
2018-03-22 21:33:12
Választás 2018 - Gulyás: a nyolcéves kormányzás legnagyobb eredménye, hogy 740 ezerrel többen dolgoznak mint 20
... eredmények között említette a költségvetés egyensúlyban van, így nincs szükség megszorításokra.
A családpolitikáról Gulyás Gergely kiemelte: Magyarország az Európai Unióban a saját nemzeti össztermékéből a legtöbbet, több mint öt százalékot költ családpolitikára.
Ennek köszönhetően javult a még mindig nagyon rossz demográfiai helyzet - fűzte hozzá.
Kitért arra is, ...
2018-03-22 21:32:53
Szeretünk Kárpátalja - Jótékonysági gálaműsor a Duna Palotában
...
"Számunkra az összetartozás nemcsak erkölcsi kötelesség, hanem erőforrás" - fogalmazott Balog Zoltán.
Minket, polgári, keresztény, nemzeti közösséget az minősít, hogy akkor sem feledkezünk el a lényegről, amikor nem túl kellemes harcok közepén vagyunk. És a lényeg mégiscsak az, hogy összetartozunk - mondta, hozzátéve: ezt nem szabad elfelejteni a választási kampány idejé...
2018-03-22 21:32:38
Haracska Lajos kapta az idei Szent-Györgyi Talentum Díjat
... csütörtök este az Agy-díjas (Brain Prize) Buzsáki György, valamint Varró András professzor, a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány elnöke adta át az elismerést a Szegedi Nemzeti Színházban rendezett gálán.
A Szent-Györgyi Talentum Díjat 2013-ban alapította a Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány. Az elismerésre érdemes kutatót az alapítvány ku...
2018-03-22 21:26:00
Női kézilabda Eb-selejtező - Egygólos vereség Hollandia ellen
... Kisfaludy, Lukács 1-1
Az Audi Arénában rendezett találkozó előtt ünnepélyesen elbúcsúztatták Görbicz Anitát, ugyanis a korábbi csapatkapitány a decemberi világbajnokságon játszott utoljára nemzeti színekben.
A magyar együttes idei első mérkőzését Szöllősi-Zácsik Szandra és Klivinyi Kinga is kihagyta vállsérülés miatt, a Ferencváros két tapasztalt kézilabdázójára, Szeker...
2018-03-22 20:03:20
Grezsa István: egyértelmű és világos gesztus az ukrán háborús sebesültek segítése
... "Egyik ország érdekeit sem szolgálja a jelenlegi viszony" - fogalmazott, hozzátéve, hogy Ukrajna nyugati részén mintegy 150 ezer magyar él, a kelet-ukrajnai háború mihamarabbi befejezése nemzeti érdeke is Magyarországnak.
Ljubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete elmondta: a rehabilitációs program azt bizonyítja, hogy a vitás kérdések ellenére a jó cél érdekében képes ös...
2018-03-22 20:03:09
Békesi László: ha Orbán veszélyben érzi a hatalmát, nincs ké
... országot érintő legfontosabb kérdésekről.


Volt pártjával kapcsolatban megfogalmazta, hatalmas hiba volt, hogy a Kádár-kori reflexeknek megfelelően az MSZP eltolta magától a nemzeti gondolatot, és óriási morális és érzelmi erőforráshoz juttatta az ellenfelét:

,,Mára látszik, hogy ezeknek az érzelmi attribútumoknak a visszaszerzése nélkül lehetetlen...
2018-03-22 19:42:24
Mintha mégsem rajonganának annyira Orbán Viktorért a kerítés
... | Ma | 14:17

Mintha mégsem rajonganának annyira Orbán Viktorért a kerítésen túl.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványairól írt csütörtökön, a Deutschlandfunk országos közszolgálati rádió pedig a magyar kormány és az Európai Parlament viszonyáról közölt összeállítást.

A FAZ ...
2018-03-22 19:36:17
1 2 3 .....5185 5186 ..7777 7778 ...10369 10370 10371 
Címkék: Szeretünk Kárpátalja, Duna Palotában, Haracska Lajos, Szent-Györgyi Talentum Díjat, Grezsa István, Békesi László, Orbán Viktorért, POLITIKAI ÉLETBŐL, KÜLSŐ ELLENSÉGTől, Danick Sneldernek, Győri Audi ETO KC, Magyarország Ukrajna, Gulyás Gergely, Európai Unióban, Balog Zoltán, Brain Prize, Buzsáki György, Varró András, Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány, Szegedi Nemzeti Színházban, Audi Arénában, Görbicz Anitát, Szöllősi-Zácsik Szandra, Klivinyi Kinga, Ljubov Nepop, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Magyar Nemzeti Bank, Európai Parlament, paktum betartási, parlamenti választás, nyolcéves kormányzás, idei Szent-Györgyi, ukrán háborús, magyarság ELLENSÉGEI, felnövekvő nemzedékek, politikusokra szükséges, nemzeti csapat, szabálytalansága után, elmúlt években, kárpátaljai magyar, költségvetés egyensúlyban, családpolitikáról Gulyás, saját nemzeti, összetartozás nemcsak, lényeg mégiscsak, választási kampány, elismerésre érdemes, korábbi csapatkapitány, decemberi világbajnokságon,
© 2013 TVN.HU Kft.