Regisztráció  Belépés
Fenyvesi Máté labdarúgó és Pénzes István orvosprofesszor vehette át az Emberi Méltóságért kitüntetést
... halálának kerek évfordulóiról.
"Az Aranycsapat azért fontos, mert a kis nemzeteket tudósaik, művészeik és sportolóik tehetik ismertté a világban, és az együttes tagjai sokat tettek a nemzeti ismertség megteremtéséért és a magyarság megbecsüléséért" - jelentette ki az Aranycsapat Emlékév Testületet is elnökként vezető Lomnici Zoltán.
A sportpályafutása befejezése után ál...
2018-09-20 18:13:08
2016 éve született Kossuth Lajos
... legjelentősebb alakja: Kossuth Lajos. A feudalizmusból kivezető reformkor egyik legfontosabb szereplőjeként, az 1848/49-es szabadságharc vezetőjeként és a magyarság újkori történelmében a nemzeti szuverenitás legnagyobb harcosaként a legismertebb magyar történelmi hősök egyike.

A magyar történelem egyik legjelentősebb alakja Kossuth Lajos. A feudalizmusból kivezető ref...
2018-09-19 15:30:45
Alaposan megizzasztotta az olaszokat a férfi kosárlabda-....
... volt Eilingsfeld János szereplése is: az Atomerőmű erőcsatára Hollandiában rúgást kapott a bordájára, végül azonban vállalta a játékot.
A három napja Hollandiában 74-59-re nyerő nemzeti csapatot csaknem telt ház várta a Főnix Csarnokban, hétfőig már mintegy 6500 jegy talált gazdára. A felvezető programban az 1999-es Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csapot...
2018-09-18 12:30:35
Férfi kosárlabda vb-selejtező - Magyar diadal Hollandiában
... rákapcsoltak a hollandok, de Juhos Levente és a honosított Govens Darrin is jókor talált a gyűrűbe, s a hajrában a házigazdák már egyre csökkenő lelkesedéssel futottak az eredmény után. A nemzeti csapat és a meccs legjobbja végül Vojvoda lett 23 ponttal.
Hétfőn 18 órakor a magyarok az olasz válogatottat fogadják Debrecenben.
A selejtező első szakaszából az Ivkovics-legén...
2018-09-14 22:32:47
Az 1940-es magyar vérengzés áldozataira emlékeztek a szilágysági Ippen
... sem pedig az e vidéken együtt élő románok és magyarok viszonyát nem jellemzi". Az alprefektus egységre buzdított. "Elsősorban szilágyságiaknak és nem utolsósorban embereknek kell lennünk. Nemzeti, vallási vagy politikai hovatartozástól függetlenül csak együtt, egymáshoz toleránsan és kölcsönös tisztelettel viszonyulva tudunk túllépni a nehézségeken" - idézte az Agerpres az alprefe...
2018-09-14 18:42:20
A tokiói olimpiai ciklusra is meghosszabbította támogatását
... Csapat támogatását és örülünk annak, hogy immár a hatodik olimpiai ciklusban is folytatjuk az együttműködést.
Fontosnak tartom, hogy odafigyeljünk országunk értékeire, és támogassuk nemzeti büszkeségeink, a magyar sportolók sikeres olimpiai felkészülését." - mondta dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke. Azt is hozzátette:
,,Az olimpikonok szám...
2018-09-12 23:33:38
Magyar - Görög 2:1 - Nemzetek Ligája-mérkőzés
... profin dolgozott és viselkedett" - jelentette ki az olasz szakember a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának adott szerdai interjúban.
Rossi szerint többek között abban kell fejlődnie a nemzeti együttesnek, hogy jobban bízzon magában és a képességeiben, az ezekből adódó lehetőségeit pedig szervezettebben kell kihasználnia.
"A védelmi vonalunk most még eléggé mélyen volt, ez...
2018-09-12 17:40:46
Nemzetek Ligája - Rossi: fantasztikusak voltak a játékosok!
... profin dolgozott és viselkedett" - jelentette ki az olasz szakember a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának adott szerdai interjúban.
Rossi szerint többek között abban kell fejlődnie a nemzeti együttesnek, hogy jobban bízzon magában és a képességeiben, az ezekből adódó lehetőségeit pedig szervezettebben kell kihasználnia.
"A védelmi vonalunk most még eléggé mélyen volt, ez...
2018-09-12 16:43:40
Férfi kosárlabda NB I - Ifjúsági olimpiai ezüstérmes szerb játékost igazolt a TF
... csoportos versenykiírás feltételeit, a Magyar Kosárlabda Szövetség elnökségének döntése értelmében pedig augusztus 14-én biztossá...
2018-09-12 12:01:20
Magyar-görög - Kovács Rossit dicséri, Sallai szerint ez fordulópont lehet
... innen kell folytatniuk.
Az első gólt szerző Sallai Roland kiemelte, sokat gyakorolták azt a mozgást, amikor a támadók lekészítik a labdát, egy ilyen szituáció végén talált be először a nemzeti csapat színeiben. "Azt gondolom jó úton van a csapat, ez egy fordulópont lehet. Nagyon jó az, amit az új szakmai stáb hozott" - jelentette ki a Freiburg támadója.
A csapatkapitány ...
2018-09-12 07:04:08
1 2 3 ......................273 274 ............410 411 ...........546 547 548 
Címkék: Fenyvesi Máté, Pénzes István, Emberi Méltóságért, Kossuth Lajos, Nemzetek Ligája-mérkőzés, Nemzetek Ligája, Kovács Rossit, Aranycsapat Emlékév Testületet, Lomnici Zoltán, Eilingsfeld János, Főnix Csarnokban, Juhos Levente, Govens Darrin, Béres József, Béres Gyógyszergyár, Magyar Kosárlabda Szövetség, Sallai Roland, férfi kosárlabda-, 1940-es magyar, szilágysági Ippen, tokiói olimpiai, együttes tagjai, nemzeti ismertség, magyarság megbecsüléséért, sportpályafutása befejezése, feudalizmusból kivezető, magyarság újkori, nemzeti szuverenitás, legismertebb magyar, magyar történelem, három napja, felvezető programban, honosított Govens, eredmény után, nemzeti csapat, meccs legjobbja, olasz válogatottat, selejtező első, alprefektus egységre, hatodik olimpiai, magyar sportolók, olimpikonok szám, olasz szakember, magyar szövetség, nemzeti együttesnek, ezekből adódó, védelmi vonalunk, első gólt, támadók lekészítik, ilyen szituáció, fordulópont lehet, szilágyságiaknak, sportpályafutása, szervezettebben,
© 2013 TVN.HU Kft.