Regisztráció  Belépés
Hitelminősítés - Megerősítette az EU lehetséges legjobb osztályzatát a Moody's
...
A nemzetközi hitelminősítő az osztályzati megerősítéshez fűzött, péntek éjjel Londonban ismertetett elemzésében hangsúlyozta azt is, hogy EU legmagasabb besorolású tagországai elkötelezettek az uniós finanszírozási rendszer megfelelő állapotának fenntartása mellett.
A Moody's megállapította, hogy javulnak az EU-gazdaságok hitelképességi mérőszámai. Az elemzés szerint ezt...
2018-09-15 07:04:24
Moody's: semmi nem fenyegeti a dollár globális tartalékvaluta-szerepét
...
A nemzetközi hitelminősítő szerint az amerikai piacok átláthatósága, valamint az Egyesült Államok monetáris politikájának stabilitása és kiszámíthatósága alátámasztja a dollár biztonságos befektetési menedékként betöltött szerepét, és mindez fontos tényezője a Moody's által az amerikai szuverén adósminőségről kialakított megítélésnek.
A Moody's a lehetséges legjobb, "Aaa...
2018-09-12 19:43:38
Moody's: az európai feltörekvő gazdaságok között a legnagyobb a stabil adósosztályzati kilátások aránya
...
A Moody's által stabil kilátással nyilvántartott feltörekvő gazdaságok között van Magyarország is. A magyar szuverén adósosztályzatra azonban a másik két globális piacvezető hitelminősítő, a Standard & Poor's és a Fitch Ratings felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátást tart érvényben.
A Moody's a globális feltörekvő térségről összeállított keddi helyzetértékeléséb...
2018-09-11 19:23:15
Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten
... technikai ellenállási szintet.
Az elemzésben kiemelik, hogy a Fitch Ratings augusztus 31-én megerősítette Magyarország BBB- adósbesorolását, és a hozzá rendelt pozitív kilátást. A hitelminősítő közleményében egyebek mellett azt írta, hogy a magyar gazdaság mutatói erőteljesek, ugyanakkor a külső nettó adósságráta még mindig magasabb az optimálisnál (tavaly év végére a GDP 18...
2018-09-09 07:04:07
Lassult a gazdasági növekedés Görögországban
... intézkedéseket kellett felmutatnia. Az út rögös volt: a nyolc évre nyúlt "hét szűk esztendőben" kétszer is csaknem kizárták Athént az euróövezetből.
A Fitch Ratings nemzetközi hitelminősítő, a mentőcsomagból való sikeres kilépést megelőlegezve, már augusztus közepén egyszerre két fokozattal javította Görögország devizában fennálló szuverén adósosztályzatát az államháztartási ...
2018-09-03 14:22:03
Hitelminősítés - Negatívra rontotta az olasz államadós-besorolás kilátását a Fitch
...
A nemzetközi hitelminősítő a döntést azzal a várakozásával indokolta, hogy az új koalíciós kormány bizonyos mértékű költségvetési lazításba foghat, és emiatt a rendkívül magas államadósság-rátával terhelt olasz közfinanszírozás még érzékennyé válhat a külső sokkhatásokra.
A cég a döntéshez fűzött előrejelzésében közölte, hogy jóllehet az idén még 1,5 százalékra csökkenő...
2018-09-02 10:06:40
Hitelminősítés - Leminősítette Törökországot a Standard & Poor's és a Moody's, az S&P recessziót vár
... dollárral szemben, és ennek az értékvesztésnek csaknem a fele az elmúlt két hétben ment végbe. Mindeközben az éves szintű infláció júliusban csaknem 16 százalékra gyorsult.
A hitelminősítő közölte: azzal számol, hogy a kialakult helyzetben a török hazai össztermék (GDP) jövőre reálértéken 0,5 százalékkal csökken.
A cég hozzáteszi ugyanakkor, hogy ez mérsékelt visszaesést...
2018-08-18 11:57:38
Hitelminősítés - Megerősítette pozitív kilátással a magyar államadós-besorolásokat a Standard & Poor's
...
Az S&P - a többi hitelminősítőhöz hasonlóan - 2016-ban minősítette fel Magyarországot a befektetésre ajánlott kategóriába, és a besorolásokra éppen egy éve, tavaly augusztus óta tartja érvényben a további felminősítés távlati lehetőségére utaló pozitív kilátást.
A cég azonban az idei évre összeállított hivatalos menetrendje alapján 2018-ban már nem veszi napirendre a mag...
2018-08-18 11:57:13
Hitelminősítés - MNB: a Fitch augusztusban, az S&P jövő év elején minősítheti fel Magyarországot
... "mutatóknak e kedvező szinteken történő stabilizálódására" és a globális befektetői környezet stabilizálódására várhat a felminősítéssel.
A jegybank emlékeztetett, ahogy arra a hitelminősítő döntése előtt már felhívták a figyelmet: Magyarország megérett az újabb felminősítésre, amelyet a makrogazdasági kulcsváltozók széles körének javulása mellett a hitelminősítő fókuszában ...
2018-08-18 11:57:02
Hitelminősítés - Közgazdász: nincs nagy negatív hatása, hogy elmaradt az S&P-felminősítés
...
A szakember az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában úgy fogalmazott, hogy a hitelminősítő döntésének van kedvezőtlen hatása, de ami igazán fontos, az a piaci szereplők véleménye.
Utalt arra, hogy a hitelminősítő egy éve tartja "BBB mínusz/A-3" befektetési ajánlású besorolását a magyar adósságra. Igazán érdekes az lesz, hogy a másik két nagy nemzetközi hitelmi...
2018-08-18 11:51:05
1 2 3 ........................79 80 .............119 120 .............158 159 160 
Címkék: Leminősítette Törökországot, Egyesült Államok, Fitch Ratings, Magyarország BBB-, dollár globális, európai feltörekvő, stabil adósosztályzati, gazdasági növekedés, nemzetközi hitelminősítő, osztályzati megerősítéshez, uniós finanszírozási, elemzés szerint, amerikai piacok, dollár biztonságos, amerikai szuverén, lehetséges legjobb, magyar szuverén, globális feltörekvő, elemzésben kiemelik, hozzá rendelt, hitelminősítő közleményében, magyar gazdaság, külső nettó, nyolc évre, mentőcsomagból való, döntést azzal, várakozásával indokolta, rendkívül magas, külső sokkhatásokra, döntéshez fűzött, értékvesztésnek csaknem, éves szintű, hitelminősítő közölte, kialakult helyzetben, török hazai, többi hitelminősítőhöz, befektetésre ajánlott, besorolásokra éppen, további felminősítés, idei évre, globális befektetői, jegybank emlékeztetett, hitelminősítő döntése, újabb felminősítésre, makrogazdasági kulcsváltozók, hitelminősítő fókuszában, hitelminősítő döntésének, magyar adósságra, adósosztályzatra,
© 2013 TVN.HU Kft.