Regisztráció  Belépés
ISDA: "hitelesemény" történt Görögországban
... kötvénykibocsátóval a hitelfeltételek módosításáról - ahogy ez a jelenlegi adósságcsere-program során e héten megtörtént -, akkor e döntés a befektetők mindegyikére kötelező.
A nemzetközi hitelminősítők már a kollektív fellépési záradék alkalmazásának kilátásba helyezése után gyakorlatilag kimondták Görögországra a csődhelyzetet.
A Standard & Poor's a záradék alkalmazásá...
2012-03-09 22:35:08
Fitch: Görögország korlátozottan nem törlesztő
...
A legnagyobb európai hitelminősítő pénteken Londonban közölte, hogy Görögország hosszú futamidejű szuverén hazai és küladósságának osztályzatát az eddig is rendkívüli befektetői kockázatokra figyelmeztető "C"-ről korlátozott mértékben nem törlesztői - restricted default, "RD" - szintre süllyesztette tovább.
A Fitch Ratings a leminősítés indoklásában közölte: az adósságc...
2012-03-09 17:44:06
Fitch: "alacsony a valószínűsége" a Hormuzi-szoros tartós lezárásának
...
A legnagyobb európai hitelminősítő szakelemzői szerint Iránnak egyrészt "gyakorlati nehézségeket okozna", hogy a Hormuzi-szorost fizikailag, ténylegesen elzárja, másrészt egy ilyen lépés a nemzetközi megtorlás kockázatával jár, és ezért Teherán csak "utolsó lehetséges eszközként" próbálkozna meg a "világ legfontosabb olajszállítási átereszének számító hajózási útvonal" lezárá...
2012-03-08 19:34:30
S&P: hároméves csúcson az idei globális vállalati kötvénykibocsátás
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban ismertetett adatai szerint januárban és februárban a vállalatok összesen 543 milliárd dollár értékben bocsátottak ki új kötvényt. Az új kibocsátások 44 százalékát európai, 32 százalékát amerikai, 14 százalékát felzárkózó térségi, 10 százalékát pedig más, fejlett piaci cégadósok hajtották végre.
A Standard & Poor's kimutatása szerint a...
2012-03-08 16:03:13
Londoni elemzők: kérdéses a görög adósságátrendezés befektetői támogatásának mértéke
... államkötvények befektetői még nem érvényesíthetik követelésüket a CDS-kontraktusok alapján nekik törlesztéskockázati fedezetet nyújtó piaci szereplőkkel szemben.
Az egyik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's a múlt hét elején mindazonáltal már szelektív nem törlesztővé nyilvánította Görögországot, éppen a görög kormány által visszamenőleges hatállyal érvényesíte...
2012-03-06 16:34:16
Népszavazási kezdeményezés az EU-kilépésről, Ausztriában ind
... katasztrofális osztrák EU-tagság megszüntetését, amely a lakosság számára semmilyen formában nem elfogadható.

Ausztria az EU egyik fizető mestere, de ennek ellenére az amerikai hitelminősítő intézetek, ,,a világ új urai", akik felett nincs demokratikus ellenőrzés, egyre szkeptikusabban ítélik meg. Ezt a számlát elsősorban a kis- és középkeresetű osztrákok fiz...
2012-03-04 09:20:55
Globalizációs "sikersztori": nincs már hova leminősíteni Gör
... fegyvert és kirabolok egy bankot. Adjatok egy bankot, kirabolom a világot." Úgy néz ki, Görögország példája legalábbis ezt mutatja, van ebben valami igazság.
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja közép-európai idő szerint szombat hajnalban, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy a már eddig is rendkívüli befektetői kockázatokra figyelme...
2012-03-03 23:09:18
A lehetséges legrosszabb szintre minősítette Görögországot a Moody's
...
A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja közép-európai idő szerint szombat hajnalban, az európai és az amerikai piaci zárások után Londonban bejelentette, hogy a már eddig is rendkívüli befektetői kockázatokra figyelmeztető "Ca" szintről "C"-re süllyesztette Görögország szuverén hazai és küladósságának besorolását.
A cég közölte azt is, hogy az új görög besorolásra nem...
2012-03-03 07:04:20
ISDA: "még" nem történt CDS-aktiváló görög "hitelesemény"
... kötvénytulajdonosok, akik CDS-kontraktusokkal fedezték görögországi kitettségüket, "sokkal jobban járnának", ha a görögországi helyzet hivatalosan államcsődnek minősülne.
A nemzetközi hitelminősítők gyakorlatilag már kimondták Görögországra a csődhelyzetet.
A Standard & Poor's a hét elején szelektív nem törlesztővé nyilvánította Görögországot, arra hivatkozva, hogy a gör...
2012-03-01 19:14:35
Moody's: négyéves mélyponton a vállalati csődök száma
...
A nemzetközi hitelminősítő Londonban ismertetett éves elemzése szerint a cég által adóskockázati osztályzattal ellátott vállalatok közül 2011-ben mindössze 35 vált törlesztésképtelenné, összesen 36 milliárd dollár adóssággal; ez négyéves mélypont.
A ház szakelemzői szerint a vállalati csődök "szerény" tavalyi számát abőséges likviditás és az alacsony kamatok magyarázták....
2012-03-01 16:33:39
1 2 3 ........................78 79 ............118 119 120 ............156 157 158 
Címkék: Fitch Ratings, idei globális, görög adósságátrendezés, lehetséges legrosszabb, vállalati csődök, hitelfeltételek módosításáról, befektetők mindegyikére, nemzetközi hitelminősítők, kollektív fellépési, záradék alkalmazásá, legnagyobb európai, leminősítés indoklásában, ilyen lépés, nemzetközi megtorlás, nemzetközi hitelminősítő, vállalatok összesen, egyik nagy, görög kormány, lakosság számára, amerikai hitelminősítő, számlát elsősorban, világ legnagyobb, amerikai piaci, görögországi helyzet, alacsony kamatok, szkeptikusabban, hitelfeltételek, érvényesíthetik, kontraktusokkal, visszamenőleges, hitelminősítők, alkalmazásának, megszüntetését, görögországban, küladósságának, katasztrofális, államkötvények, olajszállítási, valószínűsége, süllyesztette, figyelmeztető, csődhelyzetet, kezdeményezés, görögországra, görögországot, hitelminősítő, osztályzattal, nyilvánította, követelésüket, mindazonáltal, gyakorlatilag, középkeresetű, korlátozottan, globalizációs, kitettségüket, támogatásának, adóskockázati,
© 2013 TVN.HU Kft.