Belépés
Arab újságírónő zsidó színésszel kötött házassága borzolja a kedélyeket Izraelben
... a szörnyű és rasszista hozzászólást írta a Twitteren, amelyet kénytelen vagyok itt megosztani abban a reményben, hogy mindenki meglátja, milyen mocskot hozott otthonainkba (Benjámin) Netanjahu" miniszterelnök - írta .
Szintén a házasságkötést bíráló politikusok ellen szállt síkra Selly Jachimovics, a Munkapárt volt elnöke és Joel Haszon, a Cionista Tábor politikusa.
Az...
2018-10-11 13:12:09
Netanjahu Abbászra hárította a felelősséget a gázai gazdasági helyzetért
...
"Nem akarjuk, hogy ez az állapot fennmaradjon. Hogyan jött létre ez a helyzet? Mahmúd Abbász megfojtja őket gazdaságilag, és kirobbannak" - mondta a Gázai övezetben élő palesztinokra utalva az izraeli kormányfő újságírói kérdésre válaszolva egy rögtönzött sajtótájékoztatón, miután bejelentette, hogy Amír Jaron professzor lesz az izraeli jegybank új elnöke.
"Megpróbálunk ...
2018-10-09 16:02:16
Kreml: előkészületben van Kim Dzsong Un oroszországi látogatása
... és Trump között teljes körű kétoldalú találkozó eddig csak július 16-án, Helsinkiben jött létre.
A Kreml szóvivője nem zárta ki annak lehetőségét, hogy Putyin hamarosan Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt is fogadja, de nem nevezte meg a lehetséges időpontot. Maga Netanjahu vasárnap tett bejelentést egy közeli találkozóról, amely az első lenne azt követően, hogy a szí...
2018-10-08 14:52:58
Megkezdődött az izraeli miniszterelnök csalással vádolt feleségének pere
...
Sara Netanjahu ügyét a jeruzsálemi polgári bíróságon tárgyalják, ahol vasárnap megjelent vádlott társával, Ezra Szajdoffal, a miniszterelnöki hivatal rendezvényekért felelős volt igazgatóhelyettesével együtt.
A rendőrség által begyűjtött bizonyítékok alapján csalás minősített esetével és hivatali visszaéléssel vádolják kettejüket, amelyet a miniszterelnöki rezidencián a ...
2018-10-07 16:01:33
Orosz diplomata: az orosz-izraeli kapcsolat folyamatos maradt a repülőgép-incidens után
... helymeghatározással és mindössze egy perccel a támadása előtt figyelmeztette a szíriai orosz parancsnokságot, ami megakadályozta, hogy az orosz gépet biztonságos területre navigálják.
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő kedden bejelentette: megállapodott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel arról, hogy a két ország katonai vezetői hamarosan tárgyalni fognak a szíriai műveletek ko...
2018-09-28 14:50:20
Ehud Barak egy orvosi kannabisszal foglalkozó cég elnöke lett
... gyógyászati célú marihuána kutatásának, termelésének és forgalmazásának úttörő vállalata. Ehud Barak 1999 és 2001 között vezette Izraelt a Munkapárt elnökeként és miniszterelnökként, Benjámin Netanjahu elleni sikeres választási kampányt követően. Később Ehud Olmert, majd Netanjahu kormányában 2007 és 2013 között a védelmi minisztérium élén állt.
A fizetésen kívül öt százalék...
2018-09-26 14:18:10
Szíria - Netanjahu együttérzését fejezte ki Putyinnak, és további biztonsági együttműködést szorgalmazott
... izraeli vadászgépeket. Vlagyimir Putyin orosz elnök később úgy nyilatkozott, hogy nem az izraeliek lőtték le az orosz gépet, az esemény véletlenek sorozatába illeszkedik.
Benjámin Netanjahu kedd este - szokatlan módon a leszentebb zsidó ünnep, a Jóm Kipúr előestéjén - telefonbeszélgetést folytatott Putyinnal a lelőtt orosz harci gép ügyéről.
Az izraeli kormányfő mélysége...
2018-09-18 19:24:36
Megszállás? Brüsszel zsoldosokat akar Hazánkba küldeni
... Izraelben gyakorlatilag antiszemita kampányokat folytatnak Izrael ellen. “Az a helyzet, hogy a modern antiszemitizmusnak ma a központja, ahonnan finanszírozzák az Izrael-ellenes, Netanjahu miniszterelnök úrral szemben fellépő erőket, az Brüsszelben van" - közölte.

Hozzátette, ez nem mehet így tovább, és ha Magyarországon múlik, akkor májusban megváltoz...
2018-09-14 21:15:16
Orbán: el akarják venni Magyarországtól a határőrizet jogát
... amelyek Izraelben gyakorlatilag antiszemita kampányokat folytatnak Izrael ellen. "Az a helyzet, hogy a modern antiszemitizmusnak ma a központja, ahonnan finanszírozzák az Izrael-ellenes, Netanjahu miniszterelnök úrral szemben fellépő erőket, az Brüsszelben van" - közölte.
Hozzátette, ez nem mehet így tovább, és ha Magyarországon múlik, akkor májusban megváltoztatják ezt a hel...
2018-09-14 10:31:27
Netanjahu: Európa az ellene terroristákat küldő Iránt próbálja békítgetni
... világot kihívás elé állítja a radikális iszlám terrorizmus, egyrészt az Iszlám Állam (dzsihadista szervezet) szunnita szélsőségessége, másrészt Irán síita radikalizmusa" - hangsúlyozta Netanjahu. "Mindkettőnek egy a célja: a szabad társadalmak felszámolása, Izrael elpusztítása és végső soron a nyugati és más országok tönkretétele"- tette hozzá.
"Eljött az ideje, hogy a világ ...
2018-09-12 16:13:45
1 2 3 .......................71 ...........106 107 ...........141 142 
Címkék: Netanjahu Abbászra, Dzsong Un, Ehud Barak, Selly Jachimovics, Joel Haszon, Cionista Tábor, Mahmúd Abbász, Amír Jaron, Benjámin Netanjahu, Maga Netanjahu, Sara Netanjahu, Ezra Szajdoffal, Vlagyimir Putyin, Később Ehud Olmert, Iszlám Állam, kedélyeket Izraelben, gázai gazdasági, izraeli miniszterelnök, orosz-izraeli kapcsolat, orvosi kannabisszal, határőrizet jogát, ellene terroristákat, házasságkötést bíráló, állapot fennmaradjon, izraeli kormányfő, rögtönzött sajtótájékoztatón, izraeli jegybank, lehetséges időpontot, közeli találkozóról, első lenne, jeruzsálemi polgári, miniszterelnöki hivatal, rendőrség által, miniszterelnöki rezidencián, támadása előtt, szíriai orosz, orosz gépet, szíriai műveletek, védelmi minisztérium, fizetésen kívül, izraeliek lőtték, esemény véletlenek, leszentebb zsidó, lelőtt orosz, radikális iszlám, szabad társadalmak, miniszterelnököt, forgalmazásának, magyarországtól, megváltoztatják, miniszterelnöki, parancsnokságot, rendezvényekért, szélsőségessége, finanszírozzák,
© 2013 TVN.HU Kft.