Regisztráció  Belépés
A Munkáspárt jelöltje modern és élhető városrésszé tenné a XV. kerületet
... energetikai korszerűsítését, a lakások önálló mérőórával ellátását, bérlakásokat építene a fiataloknak, fejlesztené az úthálózatot, megoldaná a parkolást, felújítaná a vásárcsarnokot és a piacot, nyári gyerektábort szervezne és kezdeményezné az 1-es metró vonalának meghosszabbítását, hogy az érintse a Pólus Centert, a temetőt és a városházát.
A helyi egészségügy rendbetételéé...
2018-09-26 10:34:11
H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"
... elmondta, hogy őt a Dohánygyár nyugdíj nélkül küldte nyugdíjba, nagyapának, mint városi embernek már egyáltalán nem volt munkája, sem a bátyjának, Kohut Istvánnak, aki cipészként dolgozott a nyári konyhában. Faggattam arról a morddá vált István bácsit, mi történt a lábával, mert sánta lett, de nem akart róla beszélni.

Nagynéném, Kohut Piroska beszélt néha arról, hogy a ...
2018-09-26 09:18:25
Krónika 4. rész (kérdések)
...
Fidesz: továbbra is számíthatnak-e a kormány támogatására az autóipar hazai szereplői?

Simon Róbert Balázs fideszes képviselő a győri Audi-gyár 25 éves fennállása kapcsán azt kérdezte a külgazdasági és külügyminisztertől, hogy számíthatnak-e a kormány támogatására a következő időszakban is az autóipar hazai szereplői.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügym...
2018-09-24 15:03:53
Viccek
... Haver! Én soha többé nem engedem vezetni az asszonyt!
- Miért, mi történt?
- Voltunk nemrég külföldön, de a kedves párom annyira rosszul vezetett, hogy a GPS nem az útirányt
mondta, hanem a Miatyánkot...
A hasát behúzva áll a pasi a fürdőszobamérlegen. A felesége gúnyosan odaszól neki:...
2018-09-24 10:44:26
Éves mélypontjára esett a GKI konjunktúraindexe
... kivételével - ahol erősödött - augusztusban jellemzően kissé gyengült, a lakosság munkanélküliségtől való félelme viszont az augusztusi átmeneti emelkedés után ismét csökkent, s közel került nyári, minden idők legalacsonyabb szintjéhez. Az áremelési törekvés ugyancsak a kereskedelem kivételével - ahol kissé erősödött - némileg visszafogottabb lett, a fogyasztók inflációs várakozás...
2018-09-24 07:04:01
50 éve hunyt el Pio atya
... eltűnt.

Amikor ilyen esetei kitudódtak, Padre Pio mindent megtett, hogy kikerülje a kíváncsiskodókat. Mint Szent Ferenc, ő is szüleinek farmja mögött, saját kezűleg épített egy remetelak-félét, ahol a nyári napok mély csendjében csak Isten dolgaival törődött. Anyja csak az étkezésekhez hívta, amelyeket gyorsan elintézett.

1915 szeptember 20.-án Donna Giuseppi...
2018-09-23 20:00:01
Az Apró–Gyurcsány-villa titkai
... 19. század közepén még szántók, szőlők, legelők, agyag- és kavicsbányák tarkították a területet, ám a Margit híd megépítése a századforduló idején lendületet adott a festőien szép tájékon a nyári lakok megépülésének. A jelenlegi Szemlőhegy út akkoriban Rézmál dűlő néven volt ismert. A Budapesti Név- és Címjegyzékben először 1899-ben szerepel a Szemlőhegy dűlő megnevezés. A 42. szá...
2018-09-22 18:15:37
Tóth Árpád: Ez már nem nyári alkonyat..Tóth Árpád: Ez már nem nyári alkonyat..


Még ifjúságával tüntet a nyár,
Még dagadóra szítt kebel a domb,
A rácskerítés peremén
Még csókolózni könyököl a lomb.

Még titkolják sóhajuk a szelek,
S mint a hancúrozó gyere...
2018-09-21 12:22:18
Európai Bizottság: fokozott fellépés szükséges az erdőtüzek megelőzéséhez
... valamit alapot biztosít a nemzeti hatóságok számára a megelőzés és a tűzvédelmi felkészültség javítására" - fogalmazott.
A bizottsági jelentés azt mutatja, hogy a tüzek a száraz és meleg nyári hónapokon (július-szeptember) kívül is jelentkeznek. 2017-ben a legkritikusabb hónapok a június és az október voltak, amikor a tüzek Portugáliát és Észak-Spanyolországot fenyegették....
2018-09-20 13:22:49
Az Andrássy 60 orvosai
... gyerekszáj-mondat azonban egészen másként hangzik, ha elolvassuk a Hamvas Intézet kutatójának, Mező Gábornak megrázó tanulmányát Janikovszky Béláról, ami az Arc és Álarc című folyóirat 2017 nyári számában jelent meg. ,,Apuka" ugyanis az ÁVH alezredeseként vezető kihallgatótiszt volt, aki első feleségétől is kegyetlen módon szabadult meg.

,,A politikailag...
2018-09-19 22:08:15
1 2 3 ....................743 744 ..........1115 1116 ...........1486 1487 1488 
Címkék: Kohut Katalin, Tóth Árpád, Európai Bizottság, Pólus Centert, Kohut Istvánnak, Kohut Piroska, Simon Róbert Balázs, Menczer Tamás, Padre Pio, Mint Szent Ferenc, Donna Giuseppi, Budapesti Név-, Hamvas Intézet, Mező Gábornak, Janikovszky Béláról, erdőtüzek megelőzéséhez, lakások önálló, 1-es metró, helyi egészségügy, nyári konyhában, morddá vált, kormány támogatására, autóipar hazai, győri Audi-gyár, következő időszakban, kedves párom, hasát behúzva, felesége gúnyosan, augusztusi átmeneti, áremelési törekvés, kereskedelem kivételével, fogyasztók inflációs, nyári napok, étkezésekhez hívta, századforduló idején, festőien szép, nyári lakok, jelenlegi Szemlőhegy, rácskerítés peremén, hancúrozó gyere, nemzeti hatóságok, tűzvédelmi felkészültség, bizottsági jelentés, legkritikusabb hónapok, október voltak, tüzek Portugáliát, kíváncsiskodókat, korszerűsítését, visszafogottabb, spanyolországot, kihallgatótiszt, vásárcsarnokot, legkritikusabb, legalacsonyabb, alezredeseként, megépülésének, megelőzéséhez, felkészültség,
© 2013 TVN.HU Kft.