Regisztráció  Belépés
Viccek
... Haver! Én soha többé nem engedem vezetni az asszonyt!
- Miért, mi történt?
- Voltunk nemrég külföldön, de a kedves párom annyira rosszul vezetett, hogy a GPS nem az útirányt
mondta, hanem a Miatyánkot...
A hasát behúzva áll a pasi a fürdőszobamérlegen. A felesége gúnyosan odaszól neki:...
2018-09-24 10:44:26
Szijjártó: ha Ukrajna konzult utasít ki, arányos választ ad Magyarország
... azért, hogy javítsák az esélyeiket - hangoztatta.
Ez több jelenségben is testet öltött: az ukrán titkosszolgálat elkezdte vegzálni a magyar nemzeti közösség bizonyos tagjait; ma már nyíltan, honlapon szólítanak fel a kettős állampolgársággal rendelkezőkkel szembeni fellépésre; egyre sűrűbben érik inzultusok a magyar diplomatákat; valamint többször "kihallgatásra invitálták" a...
2018-09-23 14:02:01
Adrien Jassogne figyelemre méltó nyilatkozata
... tapasztalván a sértéseket és fenyegetéseket, amiért én nem az ellenzéket képviselem, illetve az elemzéseim és a kritikáim miatt.

Megérkeztem a fiatalok ezen csoportjához. Spontán módon, nyíltan közöltem velük az álláspotom, elmagyaráztam a megközelítésemet, és meg szerettem volna tudni a sérelmeket, amelyek okán itt tartózkodnak és tiltakoznak.

Egy fiatal mag...
2018-09-22 22:03:29
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus
...
Gyurcsány Ferenc a sikertelen budapesti tüntetések után úgy gondolta, hogy Szeged lesz az a város, ahol országos tüntetéssorozatot szervez. Feltételezhetően azért teszi ezt, mert Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus - közölte B. Nagy László.
Mindketten megpróbálják a szegedieket arra biztatni, hogy forduljanak a kormány ellen. Többször is kijelentették, hogy a...
2018-09-21 19:20:13
Átadták az Európai Polgár díjakat Budapesten a magyar kitüntetetteknek
... szervezeteknek, amelyek a gyerekvállalást értékként jelenítik meg.
Hölvényi György kiemelt sikernek nevezte, hogy az Európai Parlament olyankor díjaz egy a családi értékek mellett nyíltan kiálló, és a házasságot egy férfi és egy nő közösségének tekintő szervezetet, amikor rengeteg támadás éri a családokat.
Szvorák Katalint Szörényi Levente Kossuth-díjas zeneszerző méltat...
2018-09-21 14:48:42
Tagadta bűnösségét Kovács Béla, a kémkedéssel vádolt EP-képviselő
... energetikai ügyekben, az EP-választásokról, a magyarországi belpolitikai helyzetről és a paksi atomerőmű bővítéséről. Mindezek célja az volt, hogy az EP-n belül erős háttérbázissal rendelkező, nyíltan EU-ellenes tábor jöjjön létre, belülről bomlasszák az Európai Közösségek intézményeit és az orosz érdekeket helyezzék előtérbe.
A költségvetési csalásra vonatkozó - az Európai C...
2018-09-20 16:02:42
Külföldi sajtó Magyarországról - Cseh lap a visegrádi együttműködésről
... visegrádi együttműködés. Minden tagállam a konkrét témákban a maga érdekeit védi. Csehország sem számolhat a többi visegrádi ország automatikus támogatásával.
Szlovák politikusok nyíltan hangoztatják, hogy Visegrádot hasznosnak tartják, de Szlovákia nem fogja csak "valamiféle elvből" támogatni a cseheket, a lengyeleket és a magyarokat. Pozsonyban tudják, hogy különböző ügyek...
2018-09-20 10:52:43
Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
... magyar konzulátuson készült állítólagos videofelvételről Olena Hitljanszka, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) sajtószóvivője az Unian ukrán hírügynökség érdeklődésére elmondta: "mi mindig nyíltan beszéltünk ezekről a fenyegető folyamatokról, de az ukrán törvények nem állapítanak meg büntetőjogi felelősséget a kettős állampolgárságért".

A prozak.info kárpátaljai hírp...
2018-09-19 23:06:55
A kormány válasza az Európai Bizottságnak: marad a "Stop Soros"
... hogy nem vonják vissza és nem módosítják a "Stop Sorosban" foglalt korlátozásokat és a migránsok betelepítését tiltó alaptörvény-módosítást. Megjegyezte: sérelmezik, hogy az EB továbbra is nyíltan bevándorláspárti álláspontra helyezkedik, ahelyett, hogy a törvények őre lenne. Nehezményezik azt is, hogy a testület politikai tevékenységet folytat és támadja a határőrizetet segítő be...
2018-09-19 15:01:55
Orbán Moszkvában - Párbeszéd: szomorú látvány volt a találkozó
... paksi bővítésre fordítandó több mint 4 ezer milliárd adófizetői forint pusztán egy ár, amelyet az ő európai politikai ambícióihoz nyújtott orosz támogatásért cserébe fizetnek.
Ilyen nyíltan még nem köpték szembe a magyar társadalmat a rendszerváltás óta - mondta.
Szerinte az is világossá vált, hogy rengeteg súlyos probléma akad a paksi bővítéssel. A közelmúltban egyértel...
2018-09-19 13:11:47
1 2 3 ................584 585 ........877 878 ........1168 1169 1170 
Címkék: Adrien Jassogne, Gyurcsány Ferenc, Botka László, Európai Polgár, Kovács Béla, Európai Bizottságnak, Stop Soros, Orbán Moszkvában, Nagy László, Hölvényi György, Európai Parlament, Szvorák Katalint Szörényi Levente Kossuth-díjas, Európai Közösségek, Európai, Olena Hitljanszka, Ukrán Biztonsági Szolgálat, Stop Sorosban, magyar kitüntetetteknek, kémkedéssel vádolt, visegrádi együttműködésről, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, kormány válasza, kedves párom, hasát behúzva, felesége gúnyosan, ukrán titkosszolgálat, magyar nemzeti, kettős állampolgársággal, magyar diplomatákat, ellenzéket képviselem, kritikáim miatt, fiatalok ezen, sikertelen budapesti, szegedieket arra, kormány ellen, gyerekvállalást értékként, magyarországi belpolitikai, paksi atomerőmű, orosz érdekeket, költségvetési csalásra, konkrét témákban, maga érdekeit, többi visegrádi, fenyegető folyamatokról, ukrán törvények, kettős állampolgárságért, migránsok betelepítését, testület politikai, határőrizetet segítő, magyar társadalmat,
© 2013 TVN.HU Kft.