Regisztráció  Belépés
Nekem a Költészet napja...
... világnak, mert Talentum van benne, tehát ki kell adnia magából. A fotó a könyvben:A felületes nézőnek egy szép női arc, de jóval több annál: EMBERNŐ. Nyíltság és örök rejtély keveréke. Nyíltan néz az őt nézőre, de megfejteni nem hagyja magát. Ella egy külön világ, önmaga szabadságában és önmaga börtönében."
Balogh János versmondó, Vonyarcvashegy

,,Zsuzsa...
2018-04-22 22:53:11
Újabb kétharmad: mire számíthat Európa?
... félsikerrel. A fenti intézkedéseket a kormány az eddig bevált stratégiával próbálja majd elboronálni az EU-val egymástól elszigetelt kötelezettségszegési eljárások formájában. Ennek megtűrése nyíltan elfogadottá teszi az európai demokratikus értékek szisztematikus megsértését az EU-ban.

Orbán reményt ad az európai szélsőjobbnak

Újabb kétharmados győzelme után...
2018-04-21 21:42:49
Hogy szeretlek?
... bír föl s le s szerteszét
a lelkem, mikor kiröppen a lét
és az eszmény végső egeibe.

Szeretlek a köznap szükséglete
fokáig; s ha nap süt, s ha gyertya ég;
nyíltan, ahogy férfi küzd a jogért;
tisztán, ahogy a hiúak sose.

Szeretlek, oly szenvedéllyel, ahogy
kínom lángolt, rég, s lánykori imám:
vesztett szentjeim szerelme lobog...
2018-04-20 22:03:29
Trump izraeli lobbistái havi 12 millió forintért konzultálna
... kampányfőnök, az ő feladata volt meggyőzni az Izraelben élő körülbelül kétszázezer izraeli-amerikai kettős állampolgárt, hogy szavazzanak Trumpra.

Brot egyébként előző cikkünk óta nyíltan politikai pályára is lépett: a 37 éves egykori újságíró és kampányszakember saját szülővárosa, Bat Yam polgármesteri székére pályázik a Netanjahu-féle Likud párt támogatásával.
...
2018-04-17 21:10:45
Atlantisz - A Sötétség Krónikája
Miért emlékezünk?

Azzal, hogy újra végigmegyünk ezen az utazáson, nem az időben lépünk vissza, hiszen az idő nem létezik. A visszatekintésnek nem is az a célja, hogy felfedjük a múlt részleteit. Inkább azt szeretnénk általa megérteni, honnan jöttünk, és miért olyan fontos ez az időszak a Földön. Amikor tudatába kerülsz, hogy miért választottad azokat a tapasztalásokat, a...
2018-04-17 17:42:26
Nem mi a magyarok irányítják az országunkat...
... lényeg, a lényeg, a lényeg, ami már 1867 óta folyamatos ( kivéve néhány hónapot 1944 - 45 fordulóján ) hogy van egy nép / vallás, amely az összes fent felsorolt helyzetért felelős, de erről nyíltan még csak beszélni se lehet, mert azt büntetik !

-Egészen Mátyás királytól napjainkig, mindössze egyetlen magyar származású vezetője volt az országnak, ez pedig Vitéz nagybány...
2018-04-16 21:09:24
Ézsaiás pedig nyíltan bes
Igéskép...
2018-04-16 15:29:35
Javaslatom az ellenzéki pártoknak?
... legyőzhetőek.
Elmagyaráztam, miért történhetett meg. Nem rám figyeltetek. Akkor, a teljes ellen...
2018-04-15 19:22:50
Vitázó Személyiség
... kivitelezés és fenntartás bonyolult feladatait.

A Vitázók vitázó hajlama sok problémát vet fel. Ha szükség van rá, persze, nagyon jól jön, de igencsak rosszul veszi ki magát, mikor nyíltan megkérdőjelezik, amit a főnökük mond egy értekezleten, vagy ha a párjuk mondanivalóját szedik ízekre. Az egész ügyet tovább bonyolítja a Vitázók kérlelhetetlen őszintesége, hiszen ők ...
2018-04-15 12:47:27
Mocskos nyugati agresszió
... amerikai elnök a mai nap folyamán rendelte el a francia és brit légierővel közös légicsapásokat. Theresa May skizofrén brit kormányfő és Emmanuel Macron homoszexuális francia elnök egyaránt nyíltan bejelentette, hogy részt vesz a Szíria elleni agresszióban (miközben a saját országukban nem tudnak rendet tartani - K.Á.).

http://hunhir.info/index.php?pid=hir ek&id=11426...
2018-04-14 18:11:48
1 2 3 ...............575 576 ........863 864 ........1150 1151 1152 
Címkék: Sötétség Krónikája, Vitázó Személyiség, Balogh János, Netanjahu-féle Likud, Theresa May, Emmanuel Macron, magyarok irányítják, ellenzéki pártoknak, felületes nézőnek, külön világ, fenti intézkedéseket, eddig bevált, európai demokratikus, európai szélsőjobbnak, eszmény végső, köznap szükséglete, hiúak sose, időben lépünk, múlt részleteit, összes fent, teljes ellen, főnökük mond, párjuk mondanivalóját, egész ügyet, saját országukban, kampányszakember, megkérdőjelezik, tapasztalásokat, szisztematikus, intézkedéseket, mondanivalóját, kérlelhetetlen, vonyarcvashegy, légicsapásokat, polgármesteri, szabadságában, támogatásával, homoszexuális, szélsőjobbnak, szenvedéllyel, elmagyaráztam, legyőzhetőek, állampolgárt, választottad, kampányfőnök, végigmegyünk, demokratikus, történhetett, bejelentette, agresszióban, értekezleten, stratégiával, országunkat, szülővárosa, félsikerrel, konzultálna, kétszázezer, kivitelezés, szavazzanak, országukban, személyiség, őszintesége, elboronálni, elszigetelt, megsértését, szükséglete, figyeltetek,
© 2013 TVN.HU Kft.