Regisztráció  Belépés
Budapest rendezi a 2018-as birkózó-világbajnokságot
... jövő héten hozzák nyilvánosságra, s onnantól két hét áll majd mindenkinek a rendelkezésére, hogy jelentkezzen. A szerződéseket pedig hosszútávra, kettő plusz kettő évre kapják majd meg a nyertesek.
"A magyar szövetség szerződése december 31-én lejár minden válogatott edzővel. Január 1-től pedig már az új kapitányok jelölik ki azoknak a névsorát, akikkel újra szerződünk." - t...
2016-09-30 13:51:50
Néhány óra alatt született etűdök színesítik a jubileumi Lábán Rudolf-díjátadó gálát
... részvételével zajló beszélgetéssel zárul.
A 2014-es év legkiemelkedőbb táncelőadásainak járó elismerést Láng Annamária színésznőtől és Gerhes Gábor képzőművésztől vehetik át az idei nyertesek. A független esztéták, kritikusok és szakújságírók alkotta zsűri idén hat előadás közül választja ki a két győztest.
A 2015-ös Lábán Rudolf-díjra nominált produkciók közé tartozik a...
2015-04-20 13:52:37
Szépíró pályázat Csoóri Sándor születésnapja alkalmából
... borítékban több tanuló is beküldheti pályázatát. A lemásolt vers után szerepeljen a tanuló neve, életkora, iskolai osztálya, postai lakcíme.
A legszebb száz szépírást jutalmazzák, a nyertesek címére március végéig könyvet és kisebb - nagyobb értékű tárgyjutalmat küldenek.
A beküldési határidő március 3. Postacím: Lezsák Sándor, Népfőiskola, 6065 Lakitelek, Felsőalpár 3. ...
2015-02-03 08:31:02
AZ "IS" LEMARADT! A kormány beismerte: hazudott
... kellett állítani a szükséges papírokat. De ez persze SPEKULÁCIÓ, még mielőtt remek kis blogunkat nekiállnák beperelni.

Szóval elképzelésem szerint nem volt semmi bírálat, csak a nyertesek névsora volt meg, ezeket a pályázatokat választották ki és mondták, övék a koncesszió. Aztán utólag dokumentációt kellett gyártani, ami ezeket a döntéseket alátámasztotta, hiszen a DK ...
2014-08-11 13:41:06
Milyen bizonyíték van rá, hogy a trafik-mutyi valóban mutyi?
... meglétét próbálja relativizálni illetve más mederbe terelgetni.A kérdést te tetted fel trafik-mutyi ügyileg,szóval ha nem hiszed hogy mutyi van a dologban hát cáfold meg:
Vajon a nyertesek névsora az nem tény?
Az elnyert koncessziók száma az nem tény?
A nyertesek rokoni kapcsolatai vajon nem tény?
A nyertesek politikai szimpátiája,kötődése vajon nem tény?...
2014-06-04 15:34:33
Milyen bizonyíték van rá, hogy a trafik-mutyi valóban mutyi?
...238-
Vajon a nyertesek névsora az nem tény?
Az elnyert koncessziók száma az nem tény?
A nyertesek rokoni kapcsolatai vajon nem tény?
A nyertesek politikai szimpátiája,kötődése vajon nem tény?
(az összes nyertesből 1 azaz egy darab akit itt(kizárólag) valaki megkérdőjelez de,rajta kívül senki,sem itt sem máshol. Szerintem ez is tény)
-
Persze ha ez...
2014-06-03 11:12:03
Nyertesek névsora
...22. Nehéz-sorsúság...
2014-05-26 03:52:46
Ángyán József: A patkánnyal a fényen kell harcolni
... termék értéke magasabb a piacon, és ez sokak számára vonzó lehet. Rebesgetik, hogy egyes vidékeken akár tízezer hektáros ilyen nagybirtokok is kialakulhatnak. Kíváncsian várom az ottani nyertesek névsorát, vannak arra utaló jelek, hogy az a lista már egy politikusi nagybirtokosi réteg kialakulását jelzi majd.

− A személyes sorsa miként alakult az után, hogy lemond...
2014-01-11 16:04:20
A Lakitelek Népfőiskola rajzpályázatára több mint 1500 nevezett
... munkáját. A zsűri három alkotó - Angyal Nóra (Békéscsaba), László Dóra (Szeged) és Marián Réka Eszter (Eger) - munkáját kiemelt díjban részesítette, emellett 80 pályamunkát díjazott.
A nyertesek névsorát a www.lakitelek.hu/nepfoiskola internetes oldalon tették közzé.
A nyertes pályázókat kisebb-nagyobb értékű könyvajándékkal jutalmazták. Ezen kívül a népfőiskola és a par...
2013-12-20 15:03:28
Kormányzati hatáskörbe kerül az áfacsalás
... előzőleg pályázni kell a koncessziókért. A pályázatokat e hét péntekig kell benyújtani, hogy hétvégén el lehessen bírálni őket, valamint azért is, mert a Közlöny hétfői számát - ami a nyertesek névsorát tartalmazza - már elküldték a nyomdába.

A rendelet megvalósításához a kormány a CBA-t kérte fel szakmai partnernek.

A hatékonyabb működés érdekéb...
2013-12-10 20:00:27
1 2 3 
Címkék: Lábán Rudolf-díjátadó, Csoóri Sándor, Ángyán József, Lakitelek Népfőiskola, Láng Annamária, Gerhes Gábor, Lábán Rudolf-díjra, Lezsák Sándor, Angyal Nóra, László Dóra, Marián Réka Eszter, jubileumi Lábán, kormány beismerte, trafik-mutyi valóban, fényen kell, szerződéseket pedig, magyar szövetség, idei nyertesek, független esztéták, 2015-ös Lábán, lemásolt vers, tanuló neve, legszebb száz, nyertesek címére, beküldési határidő, szükséges papírokat, nyertesek névsora, pályázatokat választották, döntéseket alátámasztotta, elnyert koncessziók, nyertesek rokoni, nyertesek politikai, összes nyertesből, darab akit, ottani nyertesek, politikusi nagybirtokosi, személyes sorsa, zsűri három, nyertesek névsorát, nyertes pályázókat, rendelet megvalósításához, hatékonyabb működés, világbajnokságot, táncelőadásainak, megvalósításához, rajzpályázatára, legkiemelkedőbb, könyvajándékkal, kialakulhatnak, beszélgetéssel, rendelkezésére, nyilvánosságra, képzőművésztől, alátámasztotta, koncessziókért, szerződéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.