Regisztráció  Belépés
Mit örököl az élettárs? Sokan nem ismerik a jogaikat
... rögzített élettársi kapcsolatok száma még mindig alacsony, igaz, az elmúlt években egyre növekszik. A MOKK adatai szerint az ÉNYNY 2010. januári bevezetésétől 2016 végéig 6367 élettárs nyilatkozott kapcsolata fennállásáról.

A növekvő tendenciát mutatja, hogy míg e nyilatkozatok száma 2014-ben 761 volt, addig 2015-ben már 852, tavaly pedig megközelítette az ezret.
|...
2017-08-19 07:32:37
Az Egyesült Államokban azt latolgatják, mi várható Steve Bannon eltávolítása után
... hangsúlyozta, hogy Bannon távozásával hangnemváltás lesz a Fehér Házban. Chris Ruddy, a Newsmax című konzervatív lap vezérigazgatója, aki baráti viszonyt ápol Donald Trumppal, úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg nem szakad meg a kapcsolat Trump és Bannon között, és az elnök továbbra is kikéri majd a távozott stratégiai főtanácsadó véleményét.
Közben Donald Trumpot változatla...
2017-08-19 07:04:50
Magyar Idők - A munkavállalók nem fogadták el a Tesco ajánlatát
... hogy a teljes áruházláncnál leáll a működés.
Bubenkó Csaba, a sztrájkbizottság elnöke, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) vezetője a Magyar Időknek úgy nyilatkozott, hogy a multicég ajánlata messze elmarad a több mint 16 ezer érintett dolgozót egységesen képviselő sztrájkbizottság követeléseitől. A Tesco ajánlata szerint az áruházi dolgozók bére brut...
2017-08-18 21:04:36
Orosz miniszter: az amerikai szankciók nem befolyásolják a Török Áramlat építését
... Botas.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter június elején az MTI-nek kijelentette, hogy 2019 végére létrejöhet az új gázszállítási útvonal Magyarországra. A tárcavezető azt követően nyilatkozott, hogy megállapodást írt alá a Gazprom vezérigazgatójával az ezzel kapcsolatos magyarországi fejlesztésekről.
Szijjártó elmondta, hogy a déli gázfolyosóhoz való csatla...
2017-08-18 16:57:42
Maglione: A FINA-nak fantasztikus élményt, Magyarországnak örökséget hagytak a vb-k
... rendezett szinkronúszó, illetve a vízilabda küzdelmek fantasztikus hangulatát.
Gyárfás Tamás, a FINA legfelsőbb döntéshozó testületének magyar tagja szokásához híven csak röviden nyilatkozott, mint elmondta, hallva az előtte szólókat, azt gondolja, "érdemes volt megcsinálni" a világbajnokságot.
Szántó Éva, a szervezőbizottság ügyvezető igazgatója kifejtette, számukra a l...
2017-08-18 16:32:52
Nem igazol új játékost Aron Pálmarsson helyére a Veszprém
... Bajnokok Ligája négyes döntőjében.
"Reméljük, ebben a szezonban is ott leszünk, és elsőként zárjuk azt" - fogalmazott a csapatkapitány, aki Aron Pálmarsson váratlan távozásáról úgy nyilatkozott, "ahogy lezajlott az egész, az meglepett, de egyébként nem".
A klub július 24-én jelentette be, hogy Vranjes a következő idényben nem számít a légiósra, aki az első edzés előtt 15...
2017-08-17 18:22:05
Kék templom Pozsonyban
... sor.


A templomról Komor Marcell, a magyar szecesszió egyik kiemelkedő egyénisége úgy nyilatkozott mint kultúránk ,,új ékszerszekrényéről". A templomot a korabeli emberek Erzsébet királyné emléktemplomnak is nevezték. A benne található Erzsébet királyné...
2017-08-16 20:42:05
A magyar mérnököknél a szakmai fejlődés a fő álláskeresési szempont
... válaszadók közel háromnegyede tartja a nagyvállalatokat vonzóbb munkahelynek, mint a kisebb cégeket.
A megkérdezett mérnökök 40 százaléka dolgozott már külföldön, 91 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy 5 évnél rövidebb időt töltött kint, ugyanis a külföldi munkavállalásnál a projekt jellegű, határozott időre szóló megbízásokat részesítik előnyben.
A válaszadók több mint ne...
2017-08-16 14:52:35
A Likud korlátozza a belépést a pártba a tömegesen jelentkező baloldali izraeliek miatt
... miután már több mint tizenkétezer új, többnyire baloldali beállítottságú tag lépett be ezen mozgalom keretében a pártba.
"Antidemokratikus módon szeretnék átvenni az uralmat"- nyilatkozott a lapnak az "új likudnyikokról" a párt egyik régi tisztviselője. A párt hangadói szerint az újak belépése nem "kóser", mert egyáltalán nem akarnak a Likudra szavazni az általános választás...
2017-08-16 14:32:07
A Ryanair kartellgyanúsnak tartaná, ha a Lufthansa átvenné az Air Berlint
... is biztosítva lesz, hiszen nincs szó a Lufthansánál az Air Berlin teljes átvételéről - mondta az államtitkár.
Alexander Dobrindt szövetségi közlekedési miniszter még kedden úgy nyilatkozott, hogy a német kormány szerint nem vet fel kartellgyanút az Air Berlin egyes üzletrészeinek eladása a Lufthansának.
Az Air Berlin kedden délután jelentett csődöt, miután fő részvényese...
2017-08-16 12:01:54
1 2 3 ................611 .........916 917 ........1221 1222 
Címkék: Egyesült Államokban, Steve Bannon, Magyar Idők, Török Áramlat, Aron Pálmarsson, Fehér Házban, Chris Ruddy, Donald Trumppal, Közben Donald Trumpot, Bubenkó Csaba, Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének, Magyar Időknek, Szijjártó Péter, Gyárfás Tamás, Szántó Éva, Bajnokok Ligája, Komor Marcell, Alexander Dobrindt, amerikai szankciók, magyar mérnököknél, szakmai fejlődés, tömegesen jelentkező, elmúlt években, növekvő tendenciát, kapcsolat Trump, elnök továbbra, távozott stratégiai, teljes áruházláncnál, sztrájkbizottság elnöke, multicég ajánlata, több mint, áruházi dolgozók, ezzel kapcsolatos, déli gázfolyosóhoz, vízilabda küzdelmek, előtte szólókat, szervezőbizottság ügyvezető, klub július, következő idényben, első edzés, templomról Komor, magyar szecesszió, korabeli emberek, benne található, nagyvállalatokat vonzóbb, kisebb cégeket, megkérdezett mérnökök, külföldi munkavállalásnál, projekt jellegű, válaszadók több, párt egyik, párt hangadói, újak belépése, általános választás, német kormány,
© 2013 TVN.HU Kft.