Belépés
Szép napot mindenkinek!
... becsületes,
Ebben kitartó, következetes!

Bodor László


A király.

A királyt, nem hatják meg az érvek,

A nép nevében, sanyargatja a Népet.

Nyilatkozott a Nemzeti Egyetértésről

Forradalmat teremt, a szavazófülkéből.

Mostantól mindenki köteles engem szeretni.

Az egyetértést meg ki fogjuk ...
2018-10-19 09:00:20
Jánossomorjai beszédek 2016
... Megalkották a 16 pont első változatát.
Kezdetben az elvtársak ,,rugalmasan", óvatosan" közelítettek e ,,problémához". Idézem Marosán Györgyöt, aki így nyilatkozott (előre is elnézést kérek a közönségtől!): ,,Elvileg egyetértek, de vigyázni kell, nehogy az egyetemi stricik hangulata átmenjen kommunista és szovjetellenes támadássá." Nos, n...
2018-10-15 06:59:39
Görög-magyar - Rossi nem tervez sok változást
... válogatottnál lehet, mert az elmúlt egy évben voltak nehéz pillanatai, amíg nem kapott meghívót. Hozzátette, most önbizalommal telve érkezett.
A Hajduk Split 27 éves szélsője Rossiról úgy nyilatkozott, hogy nagyon taktikus edzőként ismerte meg, illetve megjegyezte, szakmailag és emberileg is csak jókat hallott róla.
A Nemzetek Ligájában két forduló után hárompontos magya...
2018-10-11 10:11:59
A külügyi tárca bekérette az ukrán nagykövetet
... vessenek véget a hallgatásnak és vizsgálják meg alaposan, hogy mi folyik Ukrajnában - mondta az államtitkár.
Kérdésre válaszolva közölte: a nagykövet a felvetésekre reagálva úgy nyilatkozott, hogy az ukrán államnak nincs köze sem a Mirotvorec féle listához, sem a parlament honlapján megjelent petícióhoz.
A kárpátaljai csapattelepítéssel kapcsolatban pedig azt mondta, hog...
2018-10-10 13:02:09
Liberálisok: Tarlós nem a budapestiek, hanem a Fidesz pártján áll
...
Az ellenzéki párt a főpolgármester szerdai bejelentésére reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Tarlós István az elmúlt ciklusban nem egyszer nyilatkozott arról, hogy többet már nem méretteti meg magát a főpolgármester-választáson, mégis elindul jövőre, ezzel az Orbán-kormány bábjaként viselkedik.
A Liberálisok szerint Tarlós István a város vagyonának fe...
2018-10-10 11:52:06
Brexit - A szakértők a korábbiaknál derűlátóbbak, valamelyest nőtt a rendezett brit kiválás esélye
... szombaton Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
Egy nappal korábban az Európai Bizottságot vezető Jean-Claude Juncker és Simon Coveney ír kormányfőhelyettes ugyancsak pozitívan nyilatkozott.
A legderűlátóbb forgatókönyv szerint Michel Barnier, az EU Brexit-ügyi főtárgyalója már a kiválási szerződés végleges változatával érkezik a jövő heti EU-csúcsra, amelyet egy rendkí...
2018-10-09 13:51:45
Orosz külügy: az orosz nagykövetség informatikai berendezéseit tesztelték a Hollandia által kiutasított orosz s
... szervezetekért, és nem engedheti meg, hogy kibertámadások érjék őket, amit a holland védelmi miniszter világosan értésre is adott.
"Egyértelműen jeleztük, hogy ennek véget kell vetni" - nyilatkozott a misszióvezető, hozzátéve, hogy a megbeszélés tartalmáról tájékoztatja Hágát.
A nap folyamán korábban Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az olasz hivatali partnerével, Enz...
2018-10-08 19:30:32
Brexit - Skót miniszterelnök: "elkerülhetetlen" Skócia függetlenné válása
...
Nicola Sturgeon, aki vasárnap, a Skóciát kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (SNP) éves kongresszusának nyitónapján nyilatkozott a BBC közszolgálati televíziónak, kijelentette: a Brexit-folyamat nagyon erőteljesen kihangsúlyozza azt a demokratikus deficitet, amely annak nyomán alakult ki, hogy a brit EU-tagságról 2016-ban rendezett népszavazáson országos átlag...
2018-10-07 13:51:25
Illegális bevándorlás - Az olasz államfő aláírta az új migrációs intézkedéseket
... meghosszabbították. Az olasz jogszabályok értelmében ugyanis a többségében Afrikából érkező, a tengeren átkelő emberekről azt feltételezték, hogy menedékre jogosultak. Korábban Matteo Salvini úgy nyilatkozott, hogy valójában az érkezők 7 százaléka számít "valódi" menekültnek. A rendelet ezért pontosan megszabja, hogy Olaszországba érkezését követően mely esetekben kérhet valaki me...
2018-10-05 13:01:38
Európa-liga, L csoport, 2. forduló:
... érzésekkel távozott a Stamford Bridge-ről
Chelsea - Videoton 1:0
A Chelsea-től szűk vereséget szenvedő Vidi vezetőedzője, Marko Nikolic játékosai teljesítményéről elégedetten nyilatkozott, az eredménnyel azonban így sem elégedett. Kollégája, Maurizio Sarri épp fordítva volt ezzel a lefújást követő sajtótájékoztatón.
,,Vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt kivál...
2018-10-05 11:32:43
1 2 3 ................648 649 ........972 973 ........1296 1297 1298 
Címkék: Bodor László, Nemzeti Egyetértésről, Idézem Marosán Györgyöt, Hajduk Split, Nemzetek Ligájában, Tarlós István, Donald Tusk, Európai Tanács, Európai Bizottságot, Jean-Claude Juncker, Simon Coveney, Michel Barnier, Szergej Lavrov, Nicola Sturgeon, Skót Nemzeti Párt, Korábban Matteo Salvini, Stamford Bridge-ről, Marko Nikolic, Maurizio Sarri, külügyi tárca, ukrán nagykövetet, korábbiaknál derűlátóbbak, rendezett brit, orosz nagykövetség, olasz államfő, elvtársak &#8222, egyetemi stricik, évben voltak, felvetésekre reagálva, ukrán államnak, parlament honlapján, ellenzéki párt, főpolgármester szerdai, elmúlt ciklusban, város vagyonának, nappal korábban, legderűlátóbb forgatókönyv, kiválási szerződés, jövő heti, holland védelmi, megbeszélés tartalmáról, olasz hivatali, demokratikus deficitet, brit EU-tagságról, olasz jogszabályok, többségében Afrikából, tengeren átkelő, rendelet ezért, eredménnyel azonban, lefújást követő, teljesítményéről, elkerülhetetlen, külügyminiszter, kongresszusának,
© 2013 TVN.HU Kft.