Regisztráció  Belépés
57 ORSZÁG JERUZSÁLEMET ISMERNÉ EL PALESZTINA FŐVÁROSAKÉNT
... arra kérte a muszlim országokat, hogy feltétlenül vizsgálják felül kapcsolataikat Izraellel. Az OIC legutóbbi decemberi rendkívüli ülésén Isztambulban a szervezet Kelet-Jeruzsálemet nyilvánította Palesztina fővárosává, valamint arra kérte a nemzetközi közösséget, hogy szintén Kelet-Jeruzsálemet ismerje el Palesztina fővárosaként, és egyes országok költöztessék oda helyi külképvise...
2018-05-21 22:48:52
Török puccskísérlet - Több mint száz embert ítéltek életfogytiglani börtönre ugyanabban a perben
... ellentmondanak, és nem derül ki pontosan, hol van átfedés az ítéletek között.
A török vezetés az Egyesült Államokban élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok terrorszervezetnek nyilvánított nemzetközi hálózatát teszi felelőssé a hatalomátvételi incidensért. A hivatalos álláspont szerint a mozgalom tagjai céltudatosan, hosszú évek alatt szivárogtak be az állami szférába. Gülen m...
2018-05-21 16:32:01
2018. május 18., pénteki Napiszöveg
... nélkül semmi haszna?).
Jakab egy jó példát is felhozott,
egy ókori hithű férfiét, és ezt kérdez-
te:,,Ábrahámot, a mi atyánkat vajon
nem cselekedetek által nyilvánították
igazságossá, miután felajánlotta fiát,
Izsákot az oltáron? Látod, hogy a hite
együtt munkálkodott a cselekede-
teivel, és a cselekedetei által
lett tökélet...
2018-05-18 17:13:42
Május 15. A CSALÁD NEMZETKÖZI NAPJA
... elkezdődik az életünk, és ott szeretnénk, ha véget érne."

Danielle Steel

A család nemzetközi napja

1994-ben az ENSZ május ...
2018-05-15 12:54:10
Zárt katonai övezetté nyilvánították a gázai határvidéket
... köztük az algériai tévé tudósítója is. A palesztinok több mint tíz ponton tüntetnek a Gázai övezetet Izraeltől elválasztó határkerítésnél.

A hadsereg zárt katonai övezetnek nyilvánította a gázai határvidéket, ahol minden tevékenységet engedélyhez kötnek a következő napokban, de a civil lakosság számára nem jelentettek be korlátozásokat.

Általános sztrájkot hi...
2018-05-14 22:05:58
Égő gumiabroncsok és parittyázó fiatalok a Gázai övezet
... tömeggel együtt benyomulnak Izraelbe. Az összecsapás áldozatainak száma reggel óta nő.

Megnyitották a nagykövetséget

Az Egyesült Államok hivatalosan megnyitottnak nyilvánította izraeli nagykövetségét Jeruzsálemben, ahová annak jeleként költöztették át a képviseletet, hogy Washington elismerte a várost Izrael fővárosának.

A megnyitóra videoüzenetet ...
2018-05-14 22:00:47
Román centenárium - A román közvéleményt alig foglalkoztatják az évfordulós rendezvények
... Szerintük ezt jelzi az is, hogy sokan olyan válaszokat adnak a kérdésekre, amelyeket elvárhatónak tartanak - idézte a felmérésből a Mediafax hírügynökség.
Romániában centenáriumi évvé nyilvánították a 2018-as évet, az Erdély és Románia egyesülését kimondó 1918. december elsejei gyulafehérvári nagygyűlés százéves évfordulója évét. A centenáriumi programok késése miatt azonban ...
2018-05-14 19:34:14
A HRW szerint Törökországban az egyetemi tanárok elbocsátásával "a félelem légköre" alakul ki
... tulajdonítja az összeesküvést. Gülen korábban Recep Tayyip Er...
2018-05-14 16:14:30
Jeruzsálem státusza - Tovább emelkedett a halálos áldozatok száma Gázánál
... újságíró, köztük az algériai tévé tudósítója is. A palesztinok több mint tíz ponton tüntetnek a Gázai övezetet Izraeltől elválasztó határkerítésnél.
A hadsereg zárt katonai övezetnek nyilvánította a gázai határvidéket, ahol minden tevékenységet engedélyhez kötnek a következő napokban, de a civil lakosság számára nem jelentettek be korlátozásokat.
Az övezetet több mint t...
2018-05-14 14:24:13
Újabb lávahasadékok nyíltak a hawaii vulkánon
... kráterben várható a robbanásszerű kitörés. Az USGS szakemberei gázmaszkok viselésére szólították fel a helybélieket.
Donald Trump elnök még pénteken katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította Hawaiit, azaz a Nagy Szigetet, s ezzel lehetővé tette, hogy szövetségi pénzügyi és logisztikai segítséget biztosítsanak a helyi kormányzatnak.
Vasárnap a geológiai megfigyelő s...
2018-05-14 11:51:44
1 2 3 ..................439 440 .........659 660 .........877 878 879 
Címkék: ORSZÁG JERUZSÁLEMET ISMERNÉ EL PALESZTINA FŐVÁROSAKÉNT, CSALÁD NEMZETKÖZI NAPJA, Egyesült Államokban, Fethullah Gülen, Danielle Steel, Egyesült Államok, Recep Tayyip Er, Donald Trump, Nagy Szigetet, gázai határvidéket, román közvéleményt, évfordulós rendezvények, egyetemi tanárok, félelem légköre, halálos áldozatok, hawaii vulkánon, muszlim országokat, nemzetközi közösséget, ítéletek között, török vezetés, hatalomátvételi incidensért, hivatalos álláspont, mozgalom tagjai, állami szférába, ókori hithű, cselekedetei által, család nemzetközi, algériai tévé, palesztinok több, hadsereg zárt, következő napokban, civil lakosság, összecsapás áldozatainak, várost Izrael, megnyitóra videoüzenetet, 2018-as évet, centenáriumi programok, övezetet több, robbanásszerű kitörés, helyi kormányzatnak, geológiai megfigyelő, foglalkoztatják, életfogytiglani, határkerítésnél, hatalomátvételi, elbocsátásával, korlátozásokat, nagykövetséget, gyulafehérvári, nyilvánították, nagykövetségét, kapcsolataikat, ellentmondanak,
© 2013 TVN.HU Kft.