Belépés
Budapest lesz az idei Csabai Kolbászfesztivál díszvendége
... Nemzetközi Szárazkolbászversenyre érkezett termékeket. A szakértőkből és a média képviselőiből álló bizottság több száz kolbászt vizsgált meg, és az első díjat Vincze Gábornak ítélte, aki a nyitónapon veheti át az elismerést.
A fesztivál tematikus programsorozata október 19-én, pénteken az ingyenes ifjúsági gyúrással indul, amelyen idén mintegy négyszáz csapat vesz részt, a s...
2018-10-10 17:11:52
A Hungexpo több mint 10 százalékos bevételnövekedést vár az idén
... sorra kerülő Automotive Hungary kiállítás október 17-19. között, mivel a rendezvényhez kapcsolódva először hirdették meg az innovációs termékdíj pályázatot. A kategóriagyőzteseket a nyitónapon köszöntik, az eseményre a három nap alatt több mint 10 ezer látogatót várnak.
A Hungexpo ezek mellett az év végéig számos kiállításon és koncerten számít tízezret megközelítő vagy akár...
2018-10-05 18:13:20
Úszó vk - Hosszú Katinka a legjobb idővel döntős 100 méter háton
... szurkolók, Cseh László és Verrasztó Dávid ráadásul a második és harmadik legjobb idő birtokosaiként készülhet a döntőre, Dudás Dániel pedig ötödikként várja a rajtot.
A csütörtöki nyitónapon két arannyal pályafutása 400. és 401. világkupaérmét begyűjtő Hosszú Katinka tovább folytatta remeklését: 100 méter háton a második Emily Seebohménál több mint egy másodperccel jobb telje...
2018-10-05 13:21:40
Petrov Árpád: Mindent őszintén meg tudunk beszélni .....
... Hozzátette: az első két hónapos munkának a próbája volt a múlt hétvégi eindhoveni rövid pályás világkupa, melyen már komoly ellenfelekkel találkozott Hosszú Katinka.
Kiemelte, a nyitónapon 200 méter pillangón, majd a zárón a 200 méter vegyesen is olyan időt úszott tanítványa, amivel mindketten elégedettek voltak.
A szakember elmondta, Hosszú várhatóan napi két-három szám...
2018-10-02 13:26:18
Petrov Árpád: jó az összhang Hosszú Katinkával
... Hozzátette: az első két hónapos munkának a próbája volt a múlt hétvégi eindhoveni rövidpályás világkupa, melyen már komoly ellenfelekkel találkozott Hosszú Katinka.
Kiemelte, a nyitónapon 200 méter pillangón, majd a zárón a 200 méter vegyesen is olyan időt úszott tanítványa, amivel mindketten elégedettek voltak.
A szakember elmondta, Hosszú várhatóan napi két-három szám...
2018-10-02 10:01:53
Hosszú Katinka két aranyéremmel nyitott .......
Hosszú Katinka két aranyéremmel nyitott az Eindhoveni világkupán
Hosszú Katinka két aranyérmet nyert az úszók világkupájának Eindhoveni rövid pályás állomásán, a pénteki nyitónapon.
ARANYÉREM
- Hosszú Katinka 100 m vegyes úszás 57.47 idővel
- Hosszú Katinka 200 m Pillangó úszás 2:02.87 idővel
Első napi aranyérmes úszásáról videók: https://www.m...
2018-09-29 14:58:20
Öt nap alatt tizenegy előadás az Egri Stúdiószínházi Táncfesztiválon
...
A házigazda Gárdonyi Géza Színház tájékoztatása szerint a szerdától vasárnapig tartó seregszemle fő helyszíne a teátrum stúdiószínpada. A nyitónapon itt debütál majd a GG Tánc Eger legújabb, Játszótér című, elsősorban gyermekeknek szóló koreográfiája is. Az egyetlen nagyszínpadi darab a Férfitánc című gálaműsor, amely egyben a fesztivál záróprodukciója is lesz.
Topoláns...
2018-09-24 12:53:43
Szili Katalin: közösségeink szülőföldön maradása az egyik legfontosabb korparancs
... környékbeli kistelepülésen. A kezdeményezés színes programokat nyújt a Drávaszögben található magyarországi és horvátországi települések magyar kulturális hagyományaiból.
A pénteki nyitónapon Nagytótfalu református templomában Zentai Tünde néprajzkutató tart előadást Drávaszög örök értékei címmel. Kora este Siklóson a Dolce hegedűegyüttes ad koncertet. A fesztivál zárónapján ...
2018-09-14 18:12:13
Ötödször rendezik meg a Drávaszögi Magyarok Fesztiválját Dél-Baranyában
...
Tájékoztatásuk szerint a kezdeményezés színes programokat nyújt a Drávaszögben található magyarországi és horvátországi települések magyar kulturális hagyományaiból.
A szeptember 14-i nyitónapon Nagytótfalu református templomában Zentai Tünde néprajzkutató tart előadást Drávaszög örök értékei címmel. Aznap kora este Siklóson a Dolce hegedűegyüttes ad koncertet.
A f...
2018-09-08 11:21:20
Maratoni kajak-kenu vb - Hat magyar érem a nyitónapon
...
A verseny honlapja szerint az U23-asok között Czéllai-Vörös Zsófia nyert kajak egyesben (22,6 km), a második helyet pedig Katona Lili szerezte meg. Ebben a korosztályban tavaly is egy magyar, Mihalik Sára nyerte a szám világbajnoki címét. Czéllai-Vörös vasárnap - Csay Renátával párosban - a felnőttek között is rajthoz áll.
Az ifjúságiaknál kajak egyesben (22,6 km) a férf...
2018-09-07 09:06:41
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...48 49 50 
Címkék: Csabai Kolbászfesztivál, Hosszú Katinka, Petrov Árpád, Hosszú Katinkával, Egri Stúdiószínházi Táncfesztiválon, Szili Katalin, Drávaszögi Magyarok Fesztiválját Dél-Baranyában, Nemzetközi Szárazkolbászversenyre, Vincze Gábornak, Automotive Hungary, Cseh László, Verrasztó Dávid, Dudás Dániel, Emily Seebohménál, Gárdonyi Géza Színház, Tánc Eger, Zentai Tünde, Czéllai-Vörös Zsófia, Katona Lili, Mihalik Sára, Csay Renátával, idei Csabai, legjobb idővel, összhang Hosszú, egyik legfontosabb, média képviselőiből, első díjat, nyitónapon veheti, fesztivál tematikus, ingyenes ifjúsági, rendezvényhez kapcsolódva, innovációs termékdíj, nyitónapon köszöntik, csütörtöki nyitónapon, második Emily, másodperccel jobb, próbája volt, múlt hétvégi, szakember elmondta, úszók világkupájának, pénteki nyitónapon, házigazda Gárdonyi, szerdától vasárnapig, teátrum stúdiószínpada, egyetlen nagyszínpadi, fesztivál záróprodukciója, kezdeményezés színes, fesztivál zárónapján, szeptember 14-i, verseny honlapja, második helyet,
© 2013 TVN.HU Kft.