Regisztráció  Belépés
Ukrán válság - Oroszország kivonul a Donyec-medencei tűzszünetet felügyelő ukrán-orosz koordinációs központból
... békés rendezését.
A kijevi hadműveleti központ hétfőn azt jelentette, hogy az előző napokhoz képest még feszültebbé vált a helyzet a térségben, az elmúlt napon a szakadárok 14-szer nyitottak tüzet, aminek következtében három ukrán katona veszítette életét. A szakadárok a frontvonal több pontján vetettek be a minszki egyezményekben tiltott, 100 milliméter kaliberűnél nagyobb ...
2017-12-18 14:03:02
Terrorizmus - Belga miniszterelnök: Belgium nem kezd párbeszédet egy terrorszervezet volt tagjaival
...
"Nem lehetünk nyitottak dialógusra a Belgiumban és más országokban elszenvedett tragédiákat követően" - fogalmazott.
Ilyen esetekre a nemzetközi jog alapján egységes stratégiát, következetes magatartást kell kidolgozni az európai partnerekkel folytatott konzultációkon - mondta. Véleménye szerint az Irakban vagy Szíriában fogva tartott belga állampolgárok ügyét egyesével,...
2017-12-17 17:02:24
A moszkvai Puskin Múzeum
A moszkvai Puskin Múzeum, teljes nevén Állami Puskin Képzőművészeti Múzeum, a nyugat-európai- és az egyetemes képzőművészet alkotásait gyűjtő, őrző, bemutató egyik legnagyobb oroszországi múzeum. Épülete Moszkva központi részén, a Volhonka utca 12. szám alatt található.

A múzeum létrejöttéhez eredetileg a moszkvai egyetem szépművészeti- és régiség-gyűjteménye szolgált al...
2017-12-15 20:09:53
Illegális bevándorlás - Völner: a kormány folytatja a harcot a Soros-szervezetek migránsbiznisze ellen
... bíróság kifogásolta, sőt fogva tartásnak értelmezte a déli határon felállított tranzitzónákat, miközben ezek a beléptetés jogosultságát ellenőrizni hivatott helyek, amelyek egyébként nyitottak.
A következő per április 18-án kezdődik - ismertette Völner Pál, hozzátéve, azt várja, a bíróság állapítsa meg, hogy a magyar kormány nem sértette meg a menekültügyi egyezményeket....
2017-12-15 15:25:32
Négy doboz ötvenhat
... könyvtárban voltam és a helytörténeti gyűjtemény ötvenhatos dobozait is kértem, had nézzem át. A helyi felhívásra ( ötvenhatos múzeum létrehozása céljából) érkezett anyagoknak új dobozt (4.) nyitottak s abba gyűjtötték/gyűjtik a behozott dokumentum másolatokat, dolgozatokat, újságokat, újságcikkeket.

Szívből ajánlom megtekintésre mindazoknak, akik érdeklődnek az 1956-o...
2017-12-15 05:55:09
Karácsony Gergely februárban árnyékkormányt állítana fel
... csatlakozik az együttműködéshez.
Molnár Gyula szerint a három pártnak a közös indulásról belátható időn belül meg kell állapodnia, azt meg kell erősíteni civil szervezetekkel és nyitottak lesznek a Demokratikus Koalíció (DK), az Együtt, az LMP és a Momentum felé.
Karácsony Gergely elmondta, a zuglói polgármesterséget csak a miniszterelnökségre cserélné le.
Utalva k...
2017-12-14 20:33:57
Karácsony Gergely: az együttműködésre képtelen ellenzéki pártok a választókat árulják el
... a pártoknak, akik ezért kampányolnak, a támogatottsága csökken.
Kérdésre válaszolva kifejtette, mindig közös listáról beszélt, viszont együttműködni csak azokkal lehet, akik erre nyitottak. Hozzáfűzte: ha nála alkalmasabb jelöltet találnak, aki képes nagyobb koalíciót kialakítani, szívesen támogatja. "Ez nekem nem egy hatalmi motiváció, nem egy egokérdés" - mondta.
Azt k...
2017-12-14 08:31:13
Tőzsde - Erősödéssel nyitottak a New York-i indexek
...
A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,06 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,12 százalékos, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,28 százalékos pluszban indította a kereskedést.
Elemzők azt mondták, estig nem várható lényeges elmozdulás a tőzsdéken a nyitószinthez képest, a befektetők kivárásra rendezkedtek be azelőtt, hogy az amerikai jegybank szer...
2017-12-13 15:42:50
Jeruzsálem státusza - Szijjártó: a kormány nem harmadik szereplőkhöz igazítja a külpolitikáját
... találkozó és Magyarország-Latin-Amerika fórum.
Elmondta: idén 57 országban járt, 125 ország külügyminiszterével találkozott, valamint 57 kétoldalú megállapodást írtak alá. Hat országban nyitottak új képviseletet, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken, Üzbegisztánban, Peruban, Kolumbiában és Ghánában.
A magyar külpolitika meghatározó kihívásának tartotta a migráció kérdését, és...
2017-12-13 15:23:17
Újpesti címervita - Jegyző: a jogerős ítélet végrehajtását várják az Újpest FC-től
... elsöprő többsége, több mint kilencven százaléka a régi címer mellett voksolt minden, ezzel kapcsolatos felmérésen - fogalmazott.
Hangsúlyozta: várják az Újpest FC pozitív döntését és nyitottak leülni a tárgyalóasztalhoz. Minden egyéb dologban az az érdeke az UTE-nak és azt gondolják, az Újpest FC-nek is, hogy együtt dolgozzanak az újpesti labdarúgásért - tette hozzá.
A j...
2017-12-12 20:42:36
1 2 3 ............309 310 .......464 465 ......618 619 620 
Címkék: Puskin Múzeum, Karácsony Gergely, Újpest FC-től, Állami Puskin Képzőművészeti Múzeum, Épülete Moszkva, Völner Pál, Molnár Gyula, Demokratikus Koalíció, Nasdaq Composite, Újpest FC, Újpest FC-nek, terrorszervezet volt, moszkvai Puskin, kormány folytatja, együttműködésre képtelen, választókat árulják, jogerős ítélet, kijevi hadműveleti, előző napokhoz, elmúlt napon, szakadárok 14-szer, frontvonal több, minszki egyezményekben, európai partnerekkel, egyetemes képzőművészet, múzeum létrejöttéhez, moszkvai egyetem, déli határon, beléptetés jogosultságát, bíróság állapítsa, magyar kormány, menekültügyi egyezményeket, helytörténeti gyűjtemény, helyi felhívásra, behozott dokumentum, három pártnak, közös indulásról, zuglói polgármesterséget, támogatottsága csökken, hatalmi motiváció, technológiai részvények, nyitószinthez képest, befektetők kivárásra, amerikai jegybank, magyar külpolitika, migráció kérdését, régi címer, újpesti labdarúgásért, együttműködéshez, terrorszervezet, migránsbiznisze,
© 2013 TVN.HU Kft.