Regisztráció  Belépés
Tiltakoznak a szerbiai málnatermesztők az alacsony felvásárlási ár miatt
... málna alacsony felvásárlási ára minden évben felháborodást kelt a termesztők körében, viszont a kormány addig nem tárgyal velük, amíg fel nem szabadítják a szomszédos országba vezető útvonalat.
A kormányfő rámutatott, hogy a málna árát a kereslet és a kínálat határozza meg, és ha a kormány jótállna azért, hogy a bogyós gyümölcs ára nem mehet egy bizonyos összeg alá, akkor a ...
2018-06-04 19:00:11
Ausztria lezárhatja határait az új balkáni útvonal miatt
... macedón-görög határzár látrehozásával. 2015 augusztusának végén (a magyar-szerb kerítés előtt) Bécsbe hívta a legtöbb nyugat-balkáni ország vezetőjét - és lezáratta a balkáni útvonalat.
Káncz Csaba
Káncz Csaba

Csökkenő juttatások

Az osztrák kormány új terveket jelentett be hétfőn, amelyek szerint csökkenti a szociális alapjuttatáso...
2018-05-30 21:34:22
Szijjártó: a magyar-macedón együttműködés a biztonság és a gazdaság szempontjából is fontos
... egyes olyan elmozdulás, amely a határok könnyebb átjárhatósága felé mutat, újabb százezrek számára jelentene bíztatást arra, hogy keljenek útra. A tárcavezető szerint ha a nyugat-balkáni útvonalat nem tartják zárva, akkor Magyarország déli határánál nagyon hamar újabb migrációs nyomás jelenhet meg.
A macedón kormány megerősítette, hogy továbbra sem változtat migrációs politi...
2017-12-18 14:02:27
A régió energiabiztonságának megteremtését sürgették a Duna Régió Stratégia fórumán felszólalók
... államtitkára kiemelte: a magyar energiastratégia mottója a függetlenedés, mert a régió kiszolgáltatott helyzetben van, hiszen csak egy földgázbeszállítója van. Magyarország három forrást, útvonalat szeretne megvalósítani a gázellátás biztosítására, és jó úton halad ennek elérése felé - vélekedett.
Az államtitkár szerint az orosz gáz a jövőben is fontos marad a térségben, de, ...
2017-10-18 13:42:13
Szijjártó: Brüsszel kudarcot vallott az európai biztonság garantálásában
... Magyarország és a visegrádi országok tudták megállítani az illegális bevándorlási hullámot, valamint a Törökországgal kötött migrációs megállapodás blokkolja jelenleg a nyugat-balkáni útvonalat. Ezt leszámítva azonban az Európai Unió védtelen - tette hozzá Szijjártó Péter.
"A NATO-nak sokkal nagyobb szerepet kell vállalnia az európai biztonság garantálásában, mi azt szorgalma...
2017-10-09 15:23:33
Szijjártó Péter: Európában egyre mélyül a szakadék a bevándorláspártiak és az azt ellenzők között
... rendőri jelenlétét a nyugat-balkáni határokon. Egyrészt, hogy a nyugat-balkáni országok meg tudják védeni saját határaikat, másrészt, hogy zárva tudják tartani a nyugat-balkáni migrációs útvonalat - tette hozzá a tárcavezető. Kifejtette: ezzel azt akarják elérni, hogy egy esetleges újabb migrációs áradat ne érhesse el Magyarország déli határait.
"Magyarország azzal fejezi ki ...
2017-09-05 13:43:02
Illegális bevándorlás - Vita robbant ki Ausztriában a földközi-tengeri útvonal teljes lezárásáról
... megoldás" - nyilatkozta a lapnak Kurz.
Tavaly februárban Sebastian Kurz kezdeményezésére Bécsben megegyeztek a balkáni menekültútvonalban érintett országok illetékesei, hogy lezárják az útvonalat. Ezt megelőzően naponta emberek ezrei vonultak Görögországból a nyugat-balkáni országokon keresztül Közép-Európába.
Miután kimentették az embereket a Földközi-tengerből meg kell...
2017-06-18 11:11:57
Illegális bevándorlás - A földközi-tengeri menekültútvonal teljes lezárását szorgalmazza az osztrák külügyminis
... vesztette életét a Földközi-tengeren.
Tavaly februárban Sebastian Kurz kezdeményezésére Bécsben megegyeztek a balkáni menekültútvonalban érintett országok illetékesei, hogy lezárják az útvonalat. Ezt megelőzően naponta emberek ezrei vonultak Görögországból a nyugat-balkáni országokon keresztül Közép-Európába. (Az APA ezzel kapcsolatban emlékeztet arra, hogy a lezárást ellenz...
2017-06-13 12:12:52
Illegális bevándorlás - Ideiglenesen bezárták a szerb-horvát határnál fekvő sidi befogadóközpontot
... minél hamarabb elhagyják az országot - szögezte le.
A nyugat-balkáni országban eddig öt állandó és tizennégy ideiglenes befogadóközpont volt.
Az úgynevezett balkáni migrációs útvonalat tavaly márciusban zárták le, a bevándorlók azonban embercsempészek segítségével továbbra is igyekeznek bejutni az Európai Unió országaiba.
A hivatalos adatok szerint Szerbiában körül...
2017-05-30 14:43:38
Soltész: a Nyugat szinte nem tesz semmit az üldözött keresztényekért, viszont igen mond a muszlimok beözönlésér
... szerveiben, "milyen módon próbálják Magyarországot eltakarítani (...), milyen módon akarják a közép-kelet-európai összefogást megszüntetni, és milyen módon akarják kitisztítani a balkáni útvonalat" - fogalmazott Soltész Miklós, hozzáfűzve: mindezt azért, hogy az az "ördögi elképzelés", amit ők elgondoltak, megvalósuljon.
"Nem veszik észre, hogy olyan társadalmi rétegek alaku...
2017-05-05 13:12:18
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Duna Régió Stratégia, Szijjártó Péter, Káncz Csaba, Európai Unió, Sebastian Kurz, Soltész Miklós, szerbiai málnatermesztők, alacsony felvásárlási, magyar-macedón együttműködés, gazdaság szempontjából, európai biztonság, földközi-tengeri útvonal, földközi-tengeri menekültútvonal, osztrák külügyminis, szerb-horvát határnál, üldözött keresztényekért, muszlimok beözönlésér, termesztők körében, kormány addig, szomszédos országba, kormányfő rámutatott, málna árát, kínálat határozza, kormány jótállna, bogyós gyümölcs, bizonyos összeg, legtöbb nyugat-balkáni, balkáni útvonalat, osztrák kormány, szociális alapjuttatáso, határok könnyebb, tárcavezető szerint, nyugat-balkáni útvonalat, macedón kormány, magyar energiastratégia, régió kiszolgáltatott, gázellátás biztosítására, államtitkár szerint, visegrádi országok, illegális bevándorlási, nyugat-balkáni határokon, nyugat-balkáni országok, nyugat-balkáni migrációs, esetleges újabb, lapnak Kurz, nyugat-balkáni országokon, lezárást ellenz,
© 2013 TVN.HU Kft.