Regisztráció  Belépés
Az elevenszülő gyík az év hüllője 2018-ban Magyarországon
... populációkra. Az elevenszülő gyík egyike azon fajoknak, amelyek - legalábbis Közép- és Dél-Európá...
2018-01-17 12:42:17
Emléktáblát avattak Gyarmati Dezső tiszteletére Hódmezővásárhelyen
... Máté, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára, Gyarmati Dezső unokája elmondta, nagyapja gyakran járt Hódmezővásárhelyre, ahol mindig szeretettel fogadták, emlékét pedig törődéssel, odafigyeléssel őrzik.
Az uszoda bejárata mellett elhelyezett domborművön kívül az épületben felavatták a sportoló emlékfalát is, ahol relikviákat - érmeket, kupákat, okleveleket, fotókat, kitünteté...
2018-01-17 12:27:49
BETEGSÉGEINK egyik FŐ OKA A SZENNYEZETT VÍZ
... Használhatjuk mi is a desztillált vizet ételek és italok készítésére és ihatjuk is víz helyett bármikor. Betegségeink több mint kétharmada (66,6 %) olyan alapvető problémából fakad, amit kis odafigyeléssel könnyen elkerülhetünk, míg a további százalékuk javarészt a tiszta víz és az anionok hiányára, a szabadgyökök túlsúlyára vezethető vissza! Ha valaki nem beteg, akkor tiszta vízk...
2018-01-17 10:22:20
Hogyan bánjunk a kenyérrel vagy a péksüteménnyel?
... mindegy melyik boltba megyek, mert a kenyér nem egység áras. Sehol a világon nem látni annyi kenyeret a kukában kidobva, mint nálunk. Én soha nem dobok ki élelmiszert, mert egy kis odafigyeléssel elkerülhető a pazarlás.
A friss kenyeret, péksüteményt kenyértartóba tartom, de három nap múlva már kiszárad és akkor mit is kezdjek vele?

- A kenyér akkor marad friss, h...
2018-01-10 11:17:02
Harmonia.......
... köszönetet lábaidnak azért, mert eddigi életed során szolgáltak, oda vittek, ahová menni akartál, segítettek céljaid elérésében.
Kényeztető lábfürdőt vehetsz, ápold ma nagyobb odafigyeléssel lábaidat - esetleg vásárolj egy szép, menő harisnyát (zoknit).
Nézz körül a világban, mert ez a lap azt jelzi, hogy a következő lépés aktuális!

Erre is gondolj: R...
2018-01-01 15:02:01
Harmonia.......
... köszönetet lábaidnak azért, mert eddigi életed során szolgáltak, oda vittek, ahová menni akartál, segítettek céljaid elérésében.
Kényeztető lábfürdőt vehetsz, ápold ma nagyobb odafigyeléssel lábaidat - esetleg vásárolj egy szép, menő harisnyát (zoknit).
Nézz körül a világban, mert ez a lap azt jelzi, hogy a következő lépés aktuális!

Erre is gondolj: R...
2017-12-27 15:50:02
Ferenc pápa: embertársainkra való odafigyeléssel készüljünk a karácsonyra
...
A katolikus egyházfő szokásos vasárnap déli beszédében kijelentette: "figyelemmel és éberséggel" kell készülni karácsonyra.
Figyelemmel, mivel elszakadva a világ félrevezető és felületes zajától figyelmünket szenvedő embertársaink felé kell irányítanunk. Éberségünket pedig arra kell használnunk, hogy ne kerítsen hatalmába a világot uraló hiúság, amellyel csalódottság és ...
2017-12-03 15:51:24
Házi praktikák téli bőrápolásra
... bőrápolási módszer, amelynek segítségével kozmetikus nélkül, otthon is óvhatjuk bőrünket a kiszáradástól.

A hideg hónapok és a zord időjárás megviseli bőrünket, azonban egy kis odafigyeléssel és házi praktikával télen is sokat tehetünk bőrünk egészségének fenntartásáért.
"Fontos, hogy naponta minimum másfél liter folyadékot igyunk - lehetőleg szénsavmentes ásványví...
2017-11-29 13:20:08
Amarillisz virág leírása
... a sarjhagymát minél tovább hagyjuk az anyanövényen, mert így sokkal gyorsabban növekszik.
Ha van türelmünk, magról is szaporíthatjuk az Amarilliszt, nem egyszerű, de egy kis odafigyeléssel bárki megpróbálhatja. Ehhez először be kell poroznunk a virágokat (ezt egy virággal is megtehetjük, de megpróbálkozhatunk a fajták keresztezésével is, ha több virágunk egyszerre nyílik). Ez...
2017-11-27 22:23:21
Az újrahasználatról szól az Európai Hulladékcsökkentési Hét kampánya
... magánszemélyektől és cégektől. A kampányban 2012 és 2016 között Magyarországon mintegy 417 ezren vettek részt.
A programmal azt szeretnék bizonyítani, hogy a mindennapok során egy kis odafigyeléssel, az erőforrásokkal való takarékossággal jelentősen csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége, megőrizhető a természeti tőke, növelhető a termékek élettartama.
A héthez a...
2017-11-23 22:38:07
1 2 3 ....................67 68 ...........101 102 ...........134 135 136 
Címkék: Gyarmati Dezső, SZENNYEZETT VÍZ, Európai Hulladékcsökkentési Hét, Magyar Vízilabda Szövetség, elevenszülő gyík, kenyérrel vagy, újrahasználatról szól, uszoda bejárata, épületben felavatták, sportoló emlékfalát, desztillált vizet, további százalékuk, anionok hiányára, szabadgyökök túlsúlyára, kukában kidobva, friss kenyeret, következő lépés, katolikus egyházfő, világ félrevezető, világot uraló, hideg hónapok, zord időjárás, sarjhagymát minél, fajták keresztezésével, kampányban 2012, mindennapok során, erőforrásokkal való, keletkező hulladék, természeti tőke, termékek élettartama, újrahasználatról, embertársainkra, keresztezésével, takarékossággal, odafigyeléssel, péksüteménnyel, megpróbálhatja, magyarországon, erőforrásokkal, fenntartásáért, szaporíthatjuk, kiszáradástól, szénsavmentes, embertársaink, kenyértartóba, elkerülhetünk, használhatjuk, péksüteményt, egészségének, szabadgyökök, populációkra, betegségeink, éberségünket, segítségével, tiszteletére, kijelentette, figyelmünket, irányítanunk, csalódottság,
© 2013 TVN.HU Kft.