Belépés
Öregek napja
... róluk szól. Az idős embereket tisztelnünk kell. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak érzését, hogy értékeljük őket.

Igyekszünk odafigyelni idős társainkra, törekszünk egymás mélyebb megértésére, jobb megismerésére, hogy lássuk meg és keressük egymásban az értékeset, az elsajátításra, a követésre méltót. A fiatal nemzedék az e...
2018-10-01 10:21:22
Rali Eb - Herczigék már a következő szezonra koncentrálnak
... Ferencz Ramón kiemelte, hogy idén számára minden - a sorozat, az autó és a pilóta is - új volt, így annak örül leginkább, hogy az utolsó futamokon már nem kellett minden apró részletre odafigyelnie.
"A lengyel versenyen már megfelelő rutinnal álltunk oda a rajthoz, sajnálom, hogy ott nem volt szerencsénk" - fogalmazott Ferencz. Hozzátette: úgy érzi, kellő tapasztalatot gyűjtö...
2018-09-26 11:57:26
Mire ügyeljenek a cukorbetegek?
... éppen ezért fokozottabban kell arra ügyelniük, hogy pótolják a szervezetükből kiürült vitaminokat és ásványi anyagokat.

A cukorbetegeknek nem pusztán a cukorfogyasztásra kell odafigyelniük, hiszen itt jóval összetettebb problémáról van szó. Az valóban nagyon fontos, hogy kerüljék azokat az élelmiszereket, amelyek nagymértékben és gyorsan megemelik a vércukorszintet. Ily...
2018-09-21 23:26:20
Antoine de Saint-Exupéri imája
... minden esetben a lehető legjobban készülhessek föl az éppen előttem
álló feladatra!

Uram, kérlek add meg kegyelmet, hogy akivel csak találkozom, arra úgy tudjak odafigyelni, és úgy tudjak neki segíteni, mintha Téged hallgatnálak, és Neked segítenék!

Add, hogy mélyen megértsem, nehézség, kudarc, sikertelenség és zsákutca is lehet sorsom része, sőt e...
2018-09-17 11:11:30
A KGB titkos dokumentuma
... hogy egy szükséges katonai intervenció esetén gyorsan és minden oldalról elérhető legyen az ellenállás helyszíne vagy az ellenzéki erők összpontosításának helye.

40. Odafigyelni arra, hogy a politikai ellenzék képviselőit lecsukják. Megdolgozni azokat az ellenzékieket, akik a bennszülött lakosság tekintélyét élvezik. Az úgynevezett véletlen események során, mielőtt ...
2018-09-15 17:12:59
BÉT - Enyhe pluszra számít a tőzsdén az elemző
...
Ballai Zoltán szerint pénteken nem várhatók olyan események Magyarországon, amelyek a kereskedést befolyásolnák. Délután az amerikai makroadatokra érdemes odafigyelni - tette hozzá.
A szakértő kifejtette: a BÉT-en összességében a nap egészében alacsony forgalom várható.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 51,97 pontos, 0,14 százalékos emelkedéssel, 36 156,...
2018-09-14 08:41:06
Szakértő: ugrásszerű eredményeket értek el a limfóma kezelésében
... százalékos eredményeket mutatnak a kezelések - tudatta.
Hozzátette, a limfóma ráadásul rejtőzködő betegség, tehát olyan hétköznapi tünetei vannak, amelyekre az emberek nem szoktak odafigyelni. Például duzzadt nyirokcsomó, fáradtság, éjszakai izzadás, fogyás - sorolta Rozványi Balázs.
Kitért arra is, hogy szeptember 15-én, a limfóma világnapján kerékpáros rendezvénnyel hí...
2018-09-13 09:21:05
Kun Fruzsina festőművész képeiből nyílik kiállítás a Karinthy Szalonban
... "Ezek valahogy az én képzeletemben úgy álltak össze, mint amikor gyerekként egy felfújt lufiba belenyomod az arcod, és azon keresztül mindent színesen, de nem tisztán látsz. Nem tudsz odafigyelni a tájra valamitől ami szép, de valójában eltakarja a valóságot" - árulta el a művész.
Kun Fruzsina önálló alkotói munkája mellett számos könyvet illusztrált, legutóbb májusban, Tatab...
2018-08-31 12:24:46
A csontritkulás tünetei
... bevitelének veszélye áll fönn, kerülendők: szénsavas üdítők, ömlesztett sajtok, belsőségek, foszfátokat tartalmazó élelmiszerek.

A táplálkozáson belül lényegében három dologra kell odafigyelni: a megfelelő kalcium- és D-vitamin ellátásra, valamint az optimális testsúly elérésére és megtartására.

A csontritkulás megelőzése

A maximális csonttömegét a...
2018-08-28 17:08:40
BL-selejtező - A Vidi védekezését dicsérte az AEK Athén edzője
... megakadályozza, hogy a magyar bajnok továbbra is ezt a játékát játszhassa.
"A Videoton nagyon jó csapat, nehéz neki gólt rúgni. Megpróbálunk koncentráltak lenni és minden részletre odafigyelni" - jelentette ki Uzunidisz, aki szerint két különböző stílusú gárda csap majd össze, és mindkettőnek 50 százalék esélyt ad a továbbjutásra.
Arra az újságírói kérdésre, jelent-e hát...
2018-08-21 20:39:37
1 2 3 .........................153 154 .............230 231 ............306 307 308 
Címkék: Rali Eb, Karinthy Szalonban, Ferencz Ramón, Ballai Zoltán, Budapesti Értéktőzsde, Rozványi Balázs, következő szezonra, limfóma kezelésében, csontritkulás tünetei, idős embereket, követésre méltót, fiatal nemzedék, utolsó futamokon, lengyel versenyen, szervezetükből kiürült, cukorfogyasztásra kell, valóban nagyon, lehető legjobban, éppen előttem, szükséges katonai, ellenállás helyszíne, ellenzéki erők, politikai ellenzék, bennszülött lakosság, úgynevezett véletlen, kereskedést befolyásolnák, amerikai makroadatokra, szakértő kifejtette, limfóma ráadásul, limfóma világnapján, felfújt lufiba, tájra valamitől, táplálkozáson belül, megfelelő kalcium-, optimális testsúly, csontritkulás megelőzése, maximális csonttömegét, magyar bajnok, játékát játszhassa, újságírói kérdésre, vércukorszintet, cukorbetegeknek, részvényindexe, megakadályozza, szervezetükből, élelmiszereket, magyarországon, makroadatokra, ellenzékieket, elsajátításra, befolyásolnák, táplálkozáson, képzeletemben, csontritkulás, rendezvénnyel,
© 2013 TVN.HU Kft.