Regisztráció  Belépés
Star Wars BladeBuilders: Az Erő útja 2 az 1-ben fénykard - Hasbro
fénykard - Hasbro leírása:Star Wars filmek fénykardjai egy különleges hangulatot kölcsönöznek az egész univerzumnak, és a használójuk minden esetben egy különleges szereplő, akire érdemes odafigyelni akár Jedi, akár Sith az illető. Nincs olyan gyerek aki ne szeretne magának egy ilyen különleges fegyvert, és most a BladeBuilders készletnek köszönhetően megépítheted a saját fénykard...
2017-10-14 00:11:19
4 jel arról, hogy érzelmileg nem törődsz magaddal!
... magaddal!


Mai világunkban a test kerül előtérbe, a szépség a fontos, a karcsú, csinos, izmos alak. A lélekre, belső érzésekre, történésekre is egyre inkább kezdünk odafigyelni, de ez egy sokkal nehezebb dolog, folyamat, mint a futógép kezelése, vagy súlyzók emelgetése.

1. Ítélkezel magad felett

Ilyenkor ezeket a kijelentéseket szoktuk mon...
2017-10-09 08:04:31
A fák varázslatos gyógyhatásai – Fajták és hatások.
... a fáét be. - Teheted azt is, hogy leülsz a fa alá, és háttal a törzsének támaszkodva pihensz, meditálsz. Képek, gondolatok és érzelmek törhetnek elő belőled, melyekre érdemes odafigyelni és átgondolni. - Ha álmatlanságban szenvedsz, akkor meztelen talpaddal érintsd egy fa törzsét tíz percig!
Hogyan kezdj hozzá?

Válassz magadnak egy fát. Lehetőleg id...
2017-10-07 02:59:39
Ne a világhoz igazodj, inkább hagyd, hogy Isten átformáljon!
... másokhoz hasonlóak legyenek, mint azzal, hogy azzá az egyedi és különleges személlyé váljanak, akinek Isten teremtette őket. Ha azzal foglalkozol, hogy hogyan igazodj a világhoz, nem fogsz odafigyelni arra, hogy Isten át szeretne formálni téged. És így nem fogod megtudni, mi Isten akarata.

De ha úgy döntesz, ahogy Dániel, és az Istentől való legjobbat választod, akkor I...
2017-10-04 13:05:50
A Szabadság híd közösségi térré alakulása lesz látható a velencei biennále magyar pavilonjában
... korábban meghirdetett központi koncepciójába, a Freespace tematikába.
A Kultúrgorilla és a Stúdió Nomad által közösen jegyzett projekt arra kíván rámutatni, hogy egy városban érdemes odafigyelni az alulról jövő spontán kezdeményezésekre, hiszen a civil aktivitások és akciók frissességet, természetességet hozhatnak egy metropolisz életébe, az elindult folyamat továbbgondolása ...
2017-09-28 07:07:33
10 természetes gyógymód a bőrkinövések hatékony eltávolításá
... természetes gyógymód a bőrkinövések hatékony eltávolítására


Számos betegség "kirajzolódik" a bőrünk felületére. Vagyis, ha bizonyos bőrelváltozásokat észlelünk, érdemes odafigyelni ezekre. Persze ezek a jelek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, de mutatják, hogy valami nem működik jól a szervezetünkben. Legyünk figyelmesek!

...
2017-09-27 09:19:02
ne kapcsold be!
...
Beteg a világ

azért nem árt odafigyelni,hátha nem kamuhír!...
2017-09-21 14:31:47
AZ Ősz első napja, iskola és a többi...
... igazi nyaralásra, sok időt tudtunk együtt tölteni és kirándulni , na meg olyan dolgokat csinálni,amire egyébként szinte sosem jut időnk.
Néhány napja elkezdtem rengeteget inni és odafigyelni, hogy sok sok vizet igyak. Lett egy kedvenc üvegem, ami szinte hozzám nőtt a napokban és ezt töltögetem szűrt vízzel és ásványvíz keverékével.
A paleo étrendem is kezd beállni és m...
2017-09-01 10:28:35
AZ Ősz első napja, iskola és a többi...
... igazi nyaralásra, sok időt tudtunk együtt tölteni és kirándulni , na meg olyan dolgokat csinálni,amire egyébként szinte sosem jut időnk.
Néhány napja elkezdtem rengeteget inni és odafigyelni, hogy sok sok vizet igyak. Lett egy kedvenc üvegem, ami szinte hozzám nőtt a napokban és ezt töltögetem szűrt vízzel és ásványvíz keverékével.
A paleo étrendem is kezd beállni és m...
2017-09-01 10:28:33
Erős nők a lelki bántalmazók célpontjai
... magukat, ezért ha olyasvalakit törnek össze, aki azelőtt erősnek látszott, mámoros győzelmet éreznek, mert ez tovább táplálja bennük a felsőbbrendűség érzését." Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy a friss szerelmes hogyan vélekedik úgy általában az emberekről, nem osztja-e két csoportba őket: erősekre és gyengékre, valakikre és senkikre, esetleg alá- és fölérendeltekre, ill...
2017-09-01 06:33:49
1 2 3 ........................149 150 ............223 224 ............297 298 299 
Címkék: Star Wars BladeBuilders, Star Wars, Stúdió Nomad, 1-ben fénykard, világhoz igazodj, velencei biennále, bőrkinövések hatékony, lelki bántalmazók, különleges hangulatot, egész univerzumnak, használójuk minden, különleges szereplő, ilyen különleges, saját fénykard, test kerül, sokkal nehezebb, futógép kezelése, kijelentéseket szoktuk, törzsének támaszkodva, városban érdemes, alulról jövő, civil aktivitások, metropolisz életébe, elindult folyamat, bőrünk felületére, orvosi diagnózist, kedvenc üvegem, paleo étrendem, felsőbbrendűség érzését, friss szerelmes, természetességet, továbbgondolása, szervezetünkben, fölérendeltekre, felsőbbrendűség, álmatlanságban, kijelentéseket, eltávolítására, bladebuilders, kultúrgorilla, koncepciójába, helyettesítik, olyasvalakit, kirajzolódik, univerzumnak, kölcsönöznek, bőrkinövések, eltávolításá, megépítheted, pavilonjában, meghirdetett, frissességet, történésekre, köszönhetően, gyógyhatásai, odafigyelni, foglalkozol, fénykardjai, bántalmazók, világunkban, figyelmesek, használójuk,
© 2013 TVN.HU Kft.