Belépés
MSZP: az oktatás az ország gazdasági ereje és kulturális szintje alatt teljesít
...
Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, a párt választmányának elnöke vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a tudásválságon túl olyan mély morális válságot okozott az oktatásban az Orbán-kormány, amelyben "nem hogy tanítani és nevelni nem lehet, hanem már létezni is szinte lehetetlen".
Példaként egy budafoki gimnázium 12 tanárának felmondását és a budap...
2018-10-21 14:51:49
Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
...
Mogherini, az Ázsia-Európa találkozót (ASEM) követően tartott sajtóértekezletén elmondta, a két kontinens a nemzetközi biztonsági helyzet tekintetében a globális fejleményeket úgy értékelte, hogy a védelemre is nagy hangsúlyt kell helyezni, ezért elő kell mozdítani a szabályokon alapuló nemzetközi rendet nem csak a kereskedelem, hanem a biztonság vonatkozásában is.
Tájék...
2018-10-20 15:36:26
Ukrán oktatási törvény - Brenzovics László: az ukrán intézkedések gátolják a béke és a stabilitás megteremtését
... kell".
Az EP elnöke ígéretet tett arra,...
2018-10-10 17:42:07
Orosz külügy: a totális elukránosítás ellentétes az ukrán jogi normákkal
... Kijev totális elukránosítást célzó politikájának folytatását jelenti az oktatás, a kultúra, az igazságszolgáltatás, az egészségügy, a tömegtájékoztatás, de még a fogyasztói szolgáltatások területén is" - mondta.
A szóvivő megjegyezte, hogy ezzel Ukrajna megsérti saját alkotmányának normáit, amelyek 10. cikkében szavatolja az orosz nyelv és más nemzeti kisebbségek nyelveinek s...
2018-10-10 17:32:48
A Jobbik által félreértett lokálpatriotizmus
... HÁRMAS ,,t" KONTRASZELEKCIÓJÁVAL...
*
Ezen NEHÉZ-SORSÚAKNAK és utódaiknak még a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban is el kellett szenvedni az élet minden területén a szocializmus nevezetűből átörökölt negatív megkülönböztetést (diszkriminációt); ami miatt nem tanulhattak tovább sem nappali tagozatú középiskolában, sem fölsőfokún, sem a dolgozók esti ...
2018-10-10 13:53:02
Erdogan Budapesten - Török elnök: magasabb szintre kell emelni a török-magyar gazdasági kapcsolatokat
... együttműködési területek közül a turizmus, a logisztika területeit emelte ki. Hozzáfűzte, hogy a török-magyar cégek együttműködésére az oktatás, az építőipari kivitelezés vagy az energetika területén is jó lehetőségek vannak, és erősíteni kell a pénzügyi intézmények kapcsolatait is.
A kétoldalú és a tranzit áruszállítás is jelentős, az okmányproblémákat végérvényesen fel kell...
2018-10-09 13:51:25
PM: hamarosan a kormány elé kerül a nemzeti versenyképességi stratégia
...
A tárca közleménye szerint a pénzügyminiszter elmondta: elkészítették a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Magyar Kereskedelmi és Ipari Kamara (MKIK), valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) korábbi versenyképességi javaslatait figyelembe véve azt a munkaanyagot, amely alapján konkrét intézkedésekre tehetnek javaslatot Magyarország helyzetének javításáért.
Va...
2018-10-08 14:43:17
Palkovics: a Corvinuson indult folyamatot az egész felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni
... megjelenik a felkészültség, a szakmai tudás, a vezetés képessége, az érdekeknek m...
2018-10-06 15:40:57
Tőkés: Trianonra az autonómia a válasz
... három erdélyi magyar párt közös nyilatkozatot írt alá az autonómia ügyében.
Ugyanakkor azoka...
2018-10-05 15:42:18
Több mint 15 ezer diáknak és felnőttnek tartott pénzügyi képzést az OTP bukaresti oktatási központja
...
A bukaresti OK Center egy éve működik a román fővárosban egy 600 ezer euró értékű beruházásnak köszönhetően. A központot az OTP Bank Románia által 2013-ban alapított Oktatáshoz való Jog elnevezésű romániai alapítvány működteti, amelyet az OTP Fáy András Alapítvány támogatásával és mintájára hoztak létre.
Az oktatási központ fennállásának egy éves évfordulója alkalmából s...
2018-10-05 15:02:08
1 2 3 .................208 ........312 .........415 416 
Címkék: Brenzovics László, Erdogan Budapesten, Kunhalmi Ágnes, Ezen NEHÉZ-SORSÚAKNAK, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Kereskedelmi, Ipari Kamara, Technológiai Minisztérium, Bank Románia, András Alapítvány, ország gazdasági, csúcstalálkozó megerősítette, ukrán intézkedések, stabilitás megteremtését, totális elukránosítás, ukrán jogi, török-magyar gazdasági, nemzeti versenyképességi, egész felsőoktatásra, párt választmányának, budafoki gimnázium, nemzetközi biztonsági, globális fejleményeket, szabályokon alapuló, biztonság vonatkozásában, fogyasztói szolgáltatások, szóvivő megjegyezte, orosz nyelv, rendszerváltozás nevezetű, élet minden, szocializmus nevezetűből, dolgozók esti, logisztika területeit, török-magyar cégek, építőipari kivitelezés, energetika területén, pénzügyi intézmények, tranzit áruszállítás, okmányproblémákat végérvényesen, tárca közleménye, pénzügyminiszter elmondta, szakmai tudás, vezetés képessége, autonómia ügyében, román fővárosban, oktatási központ, éves évfordulója,
© 2013 TVN.HU Kft.