Belépés
Almás rántott sajt
... teszünk egy almakarikàt. Lisztben megmàrtjuk, a tojàsban meghempergetjük és morzsàban megforgatjuk. Ismét tojàsba, végül ujra morzsába forgatjuk, végül bö, forró olajban megsütjük. A màrtàshoz a felhevitett vajban habzásig melegitjük a lisztet, majd azonnal felöntjük forró tejjel és folytonosan kevergetve, gyenge lángon kiforraljuk. Szerecsendióv...
2007-04-17 19:50:06
Pulyka rablóhús
... sütéshez, pecsenyelé, 1 kk. étkezési keményítő, 2 ek. száraz fehérbor.

A pulykamellbol nagy szeleteket vágunk és kb. 20 dkg-nyit ledarálunk belőle. A hagymát finomra vágjuk, és olajban megparoljuk.. Ha kihűlt összedolgozzuk a petrezselyemmel, a tojással, a sóval, a borssal, a curryvel, s ha kell, zsemlemorzsával. A pulykaszeleteket sózzuk, borsozzuk és beteritjuk a sonk...
2007-04-17 19:47:40
Kipróbálom, hátha....
... vörösbor (ha gyerekek is esznek belőle, ezt hagyjuk ki)
só, zöld fűszerek (friss vagy szárított) vagy friss rozmaring

A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olívaolajban.
Hozzáadjuk a tört fokhagymát és a cukrot, majd 2 percig pirítjuk.
A répát szeletelve adjuk hozzá (de ne vágjuk túl vékonyra), és 2-3 percig pároljuk.
Azután a paradicsomok...
2007-04-17 17:25:04
Fogyd magad degeszre!
... vörösbor (ha gyerekek is esznek belőle, ezt hagyjuk ki)
• só, zöld fűszerek (friss vagy szárított) vagy friss rozmaring

A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olívaolajban. Hozzáadjuk a tört fokhagymát és a cukrot, majd 2 percig pirítjuk. A répát szeletelve adjuk hozzá (de ne vágjuk túl vékonyra), és 2-3 percig pároljuk.
Azután a paradicsomokat, a...
2007-04-17 10:47:32
Keleti spagetti
... majd öblítsük le. Közben a húst, sajtot, tojást, sót, borsot, zsemlemorzsát, tejet, petrezselymet és fokhagymát keverjü...
2007-04-15 11:10:50
Brokkoli
... meghámozott és feldarabolt friss paradicsomot, és a sós vízben kifőzött tésztát. Jól forrósítsuk össze, és tálaljuk kis tálkákba. Tetejét reszelt parmezán sajttal szórjuk meg.

Ha olívaolajban eltett aszalt paradicsomot használunk, akkor azt az olajat használjuk a ragu elkészítéséhez.


Brokkol...
2007-04-15 09:51:25
Alma pongyolában
... óvatosan beletesszük a tojás felvert habját is. Az almát meghámozzuk, kiszedjük a magházat, karikákra vágjuk, esetleg...
2007-04-15 09:46:43
Banán
... mint a hagyományos palacsinta tészta. Ha kész a massza, a banánokat hámozzuk meg majd nagyobb darabokra szeleteljük fel,ezt követően forgassuk bele a masszába a banán darabokat, majd forró olajban hirtelen süssük meg, folyamatosan forgatva a banánokat. Végezetül tálalásnál a sült banánokat hintsük meg porcukorral, majd díszítésképp öntsük le csokoládé öntettel.


[b...
2007-04-14 13:32:48
Észbontó tajvani ízek
... földimogyoró

Elkészítése:

A paprikákból kiszedjük a magot, és a hússal együtt apró kockákra vágjuk. A szójaszószt a húshoz keverjük, majd rövid ideig érleljük. Ezután forró olajban 10 másodpercig sütjük. A wokból kiöntjük az olajat, és egy cseppnyi maradék olajban továbbsütjük a paprikát a hússal. Alaposan összekeverjük, majd elzárjuk a lángot. Belekeverjük a...
2007-04-13 00:35:25
Avokádó
... csipet fűszerpaprikával. Uborka-, paradicsom és hagymakockákkal gazdagítva jéghidegen tálaljuk.

Mártásnak

Avokádóöntet halfiléhez
Keverjünk össze aprított és olajban fonnyasztott fokhagymát avokádóval, citromlével és tejszínnel, majd öt percig melegítsük össze nagyon enyhe tűzön. A szószt gazdagítsuk tárkonnyal, csirkemellel vagy füstölt lazaccal, így ku...
2007-04-12 05:43:02
1 2 3 ...............565 566 ........848 849 ........1120 1121 1122 1130 1131 1132 
Címkék: felhevitett vajban, pulykamellbol nagy, hagymát finomra, pulykaszeleteket sózzuk, hagymát apróra, tört fokhagymát, répát szeletelve, olajat használjuk, ragu elkészítéséhez, tojás felvert, almát meghámozzuk, hagyományos palacsinta, banánokat hámozzuk, banán darabokat, sült banánokat, paprikákból kiszedjük, hússal együtt, húshoz keverjük, wokból kiöntjük, cseppnyi maradék, szószt gazdagítsuk, pulykaszeleteket, fűszerpaprikával, meghempergetjük, megfonnyasztjuk, zsemlemorzsával, petrezselyemmel, hagymakockákkal, paradicsomokat, elkészítéséhez, összedolgozzuk, szerecsendióv, pulykamellbol, petrezselymet, zsemlemorzsát, összekeverjük, megforgatjuk, csirkemellel, belekeverjük, folyamatosan, olívaolajban, paradicsomot, avokádóöntet, fonnyasztott, paradicsomok, földimogyoró, díszítésképp, továbbsütjük, meghámozott, kiforraljuk, hagyományos, feldarabolt, forrósítsuk, felhevitett, porcukorral, folytonosan, pongyolában, megparoljuk, paprikákból, citromlével, gazdagítsuk, beletesszük, elkészítése, szójaszószt, másodpercig,
© 2013 TVN.HU Kft.