Belépés
Péntek - menüajánlat
... kevés borssal meghintjük.

Két sajtszelet közé 1-1 szelet sonkát teszünk, megmártjuk a tejben, a morzsában, majd a felvert tojásban, végezetül ismét a zsemlemorzsában. Forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

Párolt rizzsel vagy sült burgonyával, akár petrezselymes újburgonyával és tartármártással tálaljuk.

...
2011-01-27 19:49:09
Receptek
... ponty filé, 30 dkg csuszatészta, 10 dkg hagyma, 15 dkg gomba, 5 dkg liszt, 3 dl tejföl, pirospaprika, só, bors, 1 dl olaj
Elkészítése: A megsózott halszeleteket lisztbe fogatjuk, és olajban megsütjük.
A tésztát főzzük, leszűrjük és 1-2 k. olajjal összekeverjük. A finomra vágott hagymát olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük a pirospaprikával, só...
2011-01-27 18:45:07
Receptek
... tojást habosra keverjük a sörrel, liszttel, sóval és borssal. (Sűrű palacsintatésztának kell lennie.)
A tekercseket először lisztbe mártjuk, ezután a tésztában megforgatva bő, forró olajban pirosra sütjük. Sült burgonyával és tartármártással kínáljuk.

Debreceni tokány 1.
Hozzávalók: 80 dkg marhalapocka, 12 dkg debreceni, 6 dkg füstölt szalonna, 6 dkg zsír, 20...
2011-01-27 18:38:46
Receptek
... Feldaraboljuk téglalap alakú darabokra, mindegyikre egy darab lángolt kolbászt helyezünk, és becsomagoljuk. Langyos helyen pihentetjük, letakarva mindaddig, amíg sütni kezdjük. Bőséges, forró olajban pirosra sütjük, és jó melegen tálaljuk.

Debreceni kolbász vaddisznóból
Hozzávalók: 10 kg kicsontozott vaddisznóhús, 8-10 dkg törött bors, 20 dkg paprika, 25 dkg só, 1...
2011-01-27 18:20:02
Receptek
... fölött, olajjal megkent roston sütik, és sütés közben egy kevés olajjal meg meglocsolják.) Salátát és mustárt kínálnak hozzá.

Dalmát szelet
A jól kivert hússzeleteket kevés olajban félig megsütjük, majd hozzáadjuk a kis karikákra vágott újhagymát, és együtt 2-3 percig sütjük. Sóval, kakukkfűvel, majoránnával, köménymaggal, kockákra vágott paradicsommal fűszerezzük....
2011-01-27 18:08:22
Receptek
... dkg zöldpaprika, 8 dkg liszt, 2 tojás. 2 főtt tojás, 2 dl olaj, 3 dl tejföl, só.
Elkészítése: A csirkét negyedekre vágjuk és besózzuk. Lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, és forró olajban kisütjük. A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, majd karikára vágjuk, akárcsak a tojásokat, a paprikát és a paradicsomot. 1 nagy tepsit füstölt szalonna zsírjával vékonyan kikenünk, ...
2011-01-27 17:58:41
Receptek
... savanyú káposzta, 25 dkg vöröshagyma, 1 dl olaj, 2 dkg pirospaprika, köménymag, 1 gerezd fokhagyma, kakukkfű, 3 dl tejföl.
Elkészítése: A bordákat megsózzuk, és borssal meghintjük, majd olajban hirtelen pirosra sütjük. A bordákat kivesszük, a zsiradékban üvegesre pároljuk a hagymát, ráhintjük a pirospaprikát, és fölengedjük egy kevés húslevessel. Külön pároljuk a káposztát. ...
2011-01-27 17:54:48
Receptek
... egyforma nagy burgonyákat meghámozzuk, és karalábévájóval a közepüket kifúrjuk, hogy tölthetők legyenek. A kivájt burgonyaforgácsot megfőzzük, áttörjük, és darált hússal összekeverjük. Olajban pirított hagymával, zúzott fokhagymával, csípős paprikával, borssal, köménymaggal és sóval ízesítjük. Ezzel a masszával töltjük meg a burgonyákat, olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük, és ...
2011-01-27 17:42:54
Receptek
... vegyes pörkölt
Hozzávalók: 60 dkg marhahús, 60 dkg sertéshús, 20 dkg vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 10 dkg füstölt szalonna, 3 paradicsom, 3 zöldpaprika, 3 dl bor, 1dl olaj, só.
Olajban a felaprított füstölt szalonnát félig kisütjük, majd ezen megpirítjuk a vöröshagymát. Megszórjuk pirospaprikával, gyorsan elkeverjük, és öntünk rá 1 dl vizet. Ebben a zsiradékban megpir...
2011-01-27 12:43:19
Receptek
... egymásra teszem a húsokat, és legalább 2 órán keresztül érlelem. A tálba visszacsurgó páclében időnként újból megmártom a húsdarabokat. Még nedvesen megforgatom a kukoricalisztben és bő, forró olajban ropogósra, pirosra sütöm. A megmaradt páclevet a majonézbe belekeverem, és tálaláskor lelocsolom vele a sült csirkét. Szalmaburgonya és sok saláta illik mellé.
Elkészítési idej...
2011-01-27 12:37:52
1 2 3 ...............560 561 562 565 566 ........848 849 ........1130 1131 1132 
Címkék: felvert tojásban, megsózott halszeleteket, tésztát főzzük, finomra vágott, felszeletelt gombát, tekercseket először, tésztában megforgatva, darab lángolt, kevés olajjal, csirkét negyedekre, burgonyát héjában, bordákat megsózzuk, bordákat kivesszük, zsiradékban üvegesre, kevés húslevessel, közepüket kifúrjuk, kivájt burgonyaforgácsot, masszával töltjük, felaprított füstölt, zsiradékban megpir, tálba visszacsurgó, megmaradt páclevet, majonézbe belekeverem, sült csirkét, kukoricalisztben, zsemlemorzsában, karalábévájóval, pirospaprikával, tartármártással, szalmaburgonya, pirospaprikát, összekeverjük, hússzeleteket, halszeleteket, megtisztítjuk, újburgonyával, petrezselymes, becsomagoljuk, feldaraboljuk, paradicsommal, paradicsomot, vöröshagymát, majoránnával, marhalapocka, köménymaggal, vaddisznóhús, meglocsolják, pirospaprika, fokhagymával, felszeletelt, vaddisznóból, húsdarabokat, visszacsurgó, kicsontozott, csuszatészta, elkészítése, zöldpaprika, burgonyával, burgonyákat, meghámozzuk, megforgatva, mindmegette,
© 2013 TVN.HU Kft.