Belépés
Káposztagombóc
... bors

Elkészítés:

Megfőzzük a káposztát, a vizet jól lecsurgatjuk róla és húsdarálón megdaráljuk 2 szelet-, vízbe áztatott és jól kinyomott kenyérrel, 1-2 főtt burgonyával és egy előzőleg olajban kipirított hagymával együtt.
Hozzákeverjük a tojásokat, sót, borsot és vagdalt zöldséget teszünk bele. Gombócokat formálunk, kissé lelapítjuk, lisztben megforgat...
2011-01-27 12:35:53
Receptek
... szép sötét a színe, megsózzuk, borsozzuk, és gazdagon meghintjük majoránnával. Néhány kanál vízben feloldjuk a leveskockát, a húsra öntjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben bő, forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágtunk fel, mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a jól lecsöpögtetett burgonyát, néhány percig együtt pároljuk...
2011-01-27 12:27:13
Receptek
... rátesszük a kiklopfolt hússzeletekre. Meghintjük borssal, szerecsendióval.
Összegöngyöljük, lisztben megforgatjuk, a felvert tojásba mártjuk, majd meghintjük zsemlemorzsával. A forró olajban kirántjuk. Óvatosan kiemeljük lapátkanállal, hogy a töltelék ki ne essék belőle. Tányérra tesszük és megszórjuk a reszelt sajttal.

Brassói apró pecsenye 1.
Előkészítés: A...
2011-01-27 12:07:27
Imádom ezt a doktort
... van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....

Q: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
A: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!

K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM!!!
.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?

K: Felülésekkel...
2011-01-26 22:13:24
Receptek
... fokhagyma, 3-4 szem borókabogyó, 1 kávéskanál paprikakrém, 20 dkg füstölt főtt tarja, 1 dl tejföl, 4 db jonatánalma, 15 dkg sajt, 1 dl olaj, 1 dl bor.
A húst megsózzuk, megborsozzuk, forró olajban hitelen körbesütjük, öntünk rá 1 dl bort, kevés vizet. Dobunk mellé egy kettévágott vöröshagymát néhány cikkely fokhagymát, pár szem borókabogyót, egy kanál paprikakrémet, és lassú...
2011-01-26 21:02:00
Receptek
... tojás.
A karajt kicsontozzuk és felszeleteljük. A reszelt hagymát kevés olajon megpároljuk. A hússzeleteket meghintjük sóval, borssal, szegfűborssal, pecsenyefűszerrel, majd kevés olajban hirtelen pirosra sütjük. Ezután minden hússzeletre teszünk egy csipetfokhagymát, és terítünk rápárolt hagymát. 20 dkg lisztből, 1 tojással, kiskanál margarinnal és tejföllel, sóval rugalmas ...
2011-01-26 20:58:25
Receptek
... 1/2 csomag metélőhagyma, 1 fej zöld saláta
Sajtot, gépsonkát v. kiflit karikára vágva spicctűre vagy hurkapálcikára rétegesen tűzdeljük fel.
Felvert tojásba bundázzuk, és forró olajban kisütjük.
Tálalása:
Ízesített tartármártással és zöldsaláta levéllel történik.

Besztercei csirkemell
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 2 nagy csirkemell...
2011-01-26 20:51:05
Receptek
... tömör húsdarabot úgy vágjuk be kétszer párhuzamosan, hogy a húst szétterítve, egyujjnyi vastag, téglalap alakú húsdarabot kapjunk. Széleiről a fölösleges húst levágjuk és megdaráljuk. Az olajban megpirítjuk a reszelt hagymát, megpároljuk benne a karikára vágott gombát, megsózzuk, borsozzuk és összedolgozzuk a megdarált hússal. A finomra vagdalt szalonnával ízesítjük, és vékonyan a...
2011-01-26 20:48:14
Receptek
... szárazságához van szokva, az ne öntsön vizet a lecsóra. Kovászos uborkával fogyasztva különösen jó íze van. Az előző este beáztatott szójakockát a Húspótló szójamasszánál leírtak szerint 1 dl olajban külön pirítsuk.

Bácskai rizses hús 1.
A sertés apró húsokat kisebb kockákra vágjuk. A pörkölttel megegyező módon tesszük fel, fokhagyma és köménymag nélkül. Zöldpaprik...
2011-01-26 20:37:55
Farsangi csöröge fánk.
... só, kevés tejföl, hogy levestészta keménységű tésztát kapjunk.
Kicsit pihentetjük.
Vé...
2011-01-26 20:37:42
1 2 3 ...............561 562 563 565 566 ........848 849 ........1130 1131 1132 
Címkék: FIGYEL RÁM, előzőleg olajban, húsra öntjük, puha húst, kiklopfolt hússzeletekre, felvert tojásba, forró olajban, reszelt sajttal, rendszeres testedzésnek, előnye sincs, olajban sült, húst megsózzuk, kettévágott vöröshagymát, kanál paprikakrémet, karajt kicsontozzuk, reszelt hagymát, hússzeleteket meghintjük, húst szétterítve, fölösleges húst, olajban megpirítjuk, karikára vágott, megdarált hússal, finomra vagdalt, előző este, sertés apró, pörkölttel megegyező, csipetfokhagymát, összegöngyöljük, szerecsendióval, tartármártással, zsemlemorzsával, szójamasszánál, összedolgozzuk, lecsöpögtetett, káposztagombóc, hurkapálcikára, felszeleteljük, szegfűborssal, hússzeletekre, szárazságához, lapátkanállal, hozzákeverjük, hússzeleteket, paprikakrémet, vöröshagymát, megforgatjuk, húsdarabokat, borókabogyót, majoránnával, kicsontozzuk, megborsozzuk, párhuzamosan, lecsurgatjuk, metélőhagyma, felülésekkel, testedzésnek, megpirítjuk, előkészítés, megpároljuk, ugyanakkora, borókabogyó, megdaráljuk, leveskockát, kettévágott,
© 2013 TVN.HU Kft.