Regisztráció  Belépés
Vb-2018 - Hatgólos döntetlen a spanyol-portugál rangadón
...
Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök és Gianni Infantino, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, amelyen Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett. Az ötszörös aranylabdás portugál támadó ezzel Puskás Ferencet utolérve Európa-rekorder lett 84 válogatottbeli góljával.
Eredmény:
B csoport, 1. forduló:Portugália-Spanyolország 3-3...
2018-06-15 22:23:12
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... Párizsban.
Emmanuel Macron megerősítette, hogy szerinte is "a túlsó parton kellene a menekültügyi feladatokkal foglalkozó hivatalainknak" a feladatukat megkezdeniük.
Az olasz miniszterelnök párizsi látogatását éles diplomáciai vita előzte meg Párizs és Róma között a menekültügyi kérdésben, miután Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterranée és az Orvosok ha...
2018-06-15 20:02:53
Az olasz miniszterelnök mégse mondja le párizsi látogatását
...
A közlemény szerint az olasz miniszterelnök és a francia elnök szerda este telefonon beszélt egymással, és egyetértettek abban, hogy az EU állam- és kormányfőinek június végi csúcstalálkozója előtt közös olasz-francia egyeztetésre van szükség.
A minap az olasz sajtóban olyan értesülések láttak napvilágot, hogy Giuseppe Conte a párizsi látogatás lemondását mérlegelte a m...
2018-06-14 11:01:22
Hiába, a szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abs
... ember maradt áram nélkül. Na, ezt még a szögesdrótos csirkeháló sem bírja megállítani. Mint ahogy a feneketlen ostobaság terjedését sem.

Tegnap Budapesten járt Szlovákia miniszterelnöke, a korrupcióba burkolt újságíró-gyilkolási ügybe belebukott Robert Fico utódja, Peter Pellegrini. (Gondolom, ezért sem lehetett kivárni a sort az orvosi rendelőben.) Akivel a felcsúti fé...
2018-06-13 20:35:51
Illegális bevándorlás - Franciaország folytatni kívánja a párbeszédet Olaszországgal
... fel Emmanuel Macron francia államfőt, amiért cinikusnak és felelőtlennek nevezte a római kormány magatartását.
"Amennyiben nem érkezik hivatalos bocsánatkérés, Giuseppe Conte miniszterelnök jobban tenné, ha nem utazna el Olaszországba" - fogalmazottMatteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga olasz kormánypárt politikusa.
Giuseppe Conte olasz miniszterelnök pénteken ind...
2018-06-13 14:52:26
Illegális bevándorlás - Bekérették a római külügyminisztériumba Franciaország nagykövetét
... menedékkérőt vett át. "Emmanuel ha tényleg arany szíved van, már holnap átküldünk neked további kilencezret!" - üzente Matteo Salvini a francia elnöknek.
Giuseppe Conte olasz miniszterelnök pénteken indul Párizsba, első európai látogatására, és Emmanuel Macron is fogadja őt. Olasz sajtóértesülések szerint azonban az olasz fél a látogatás lemondását mérlegeli.
Olaszország...
2018-06-13 10:52:01
Illegális bevándorlás - Olasz belügyminiszter: Magyarország Európa külső határainak védelmében segít
... akarja megtölteni Európát.

O...
2018-06-12 23:43:20
Illegális bevándorlás - Spanyol miniszterelnök-helyettes: humanitárius vészhelyzet előtt álltunk
... tette hozzá.
A pontos feladatok meghatározására a helyi kormányzat összehívta az érintett hatóságok, állami és civil szervezetek, intézményekképviselőit. A munkát a spanyol miniszterelnök-helyettes koordinálja.
A valenciai városháza homlokzatára a "Valencia, menedékváros" feliratú molinót függesztettek ki a nap folyamán.
A tengerparti város mellett összesen mintegy ...
2018-06-12 17:33:04
Orbán: Magyarország és Szlovákia egy sikeres régió két sikeres országa
...
A két miniszterelnök közös sajtótájékoztatóján, az Országházban Orbán Viktor azt mondta: a szlovák-magyar együttműködés és a visegrádi négyek (V4) partnersége a közös európai sikerhez járul hozzá. Ha ugyanis vannak sikeres országok, amelyek sikeres régiókat alkotnak, akkor van sikeres Európa - fogalmazott, úgy értékelve, hogy a V4 többé nem a szegény országok szövetsége, hane...
2018-06-12 14:52:42
Pellegrini: Szlovákia folytatja a jó kapcsolatok építését Magyarországgal
... migrációval kapcsolatos közös álláspontjukról is bebizonyosodott, hogy nekik van igazuk, kiderült, hogy amit rájuk akartak kényszeríteni Nyugat-Európából, az nem működik.
A szlovák miniszterelnök a kétoldalú kapcsolatokat illetően elmondta: a bilaterális kapcsolatok rendkívül jók, és remélhetőleg ez a jövőben is így lesz. A magyar és a szlovák kormány rengeteg közös erőfeszít...
2018-06-12 14:52:19
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ...........295 296 297 
Címkék: Magyarország Európa, Dmitrij Medvegyev, Gianni Infantino, Cristiano Ronaldo, Puskás Ferencet, Emmanuel Macron, Giuseppe Conte, Tegnap Budapesten, Robert Fico, Peter Pellegrini, Matteo Salvini, Országházban Orbán Viktor, spanyol-portugál rangadón, migránsok származási, olasz miniszterelnök, szellemi-erkölcsi hanyatlásnak, párbeszédet Olaszországgal, sikeres régió, nemzetközi szövetség, helyszínen tekintette, ötszörös aranylabdás, túlsó parton, menekültügyi feladatokkal, feladatukat megkezdeniük, menekültügyi kérdésben, közlemény szerint, francia elnök, olasz sajtóban, párizsi látogatás, szögesdrótos csirkeháló, feneketlen ostobaság, korrupcióba burkolt, orvosi rendelőben, római kormány, francia elnöknek, látogatás lemondását, pontos feladatok, helyi kormányzat, érintett hatóságok, valenciai városháza, tengerparti város, szlovák-magyar együttműködés, visegrádi négyek, közös európai, szegény országok, szlovák miniszterelnök, kétoldalú kapcsolatokat, bilaterális kapcsolatok, szlovák kormány,
© 2013 TVN.HU Kft.