Regisztráció  Belépés
Készítsünk húsvéti dekorációt!
A húsvéti dekorációt a legegyszerűbb a lakberendezési boltokban megvásárolni, ám ha igazán különlegessé szeretnénk varázsolni a lakásunkat az ünnepre, akkor mi magunk készítjük el. Mert nem kell hozzá más, csak néhány alapvető kellék, fantázia és egy kis idő!

Húsvéti asztaldísz
A húsvéti lakásdekoráció akkor lesz a legszebb, ha minél több friss virágot használunk ho...
2018-03-19 07:10:53
bölcselet..
..."Megöregedtem, de a szívem, az még mindig fiatal.
Legbelül sosem változik a korunk.
Tudd, hogy te magad vagy a legtökéletesebb kor!
Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyetlenegyszer élhetjük át. Ne bánkódj amiatt, hogy idősödsz, mert ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg!"
/Richard Gere/
...
2018-03-18 15:52:13
Népmeséink rejtelmei - Üveghegy (I. rész)
... vezetés a szippari romok közt rejlő üvegszerű anyaggal borított emelkedő lapos tetejét tüntette el.
Irak békeidejében a szakemberek bizonyára megvizsgálták a mintegy 100 m2- es különleges üvegszerű burkolatot[6], de mi volt, mi hozhatta létre, nem tudni. Egyesek szerint vulkanikus üveg, mások szerint valamilyen ókori (vagy előző világkorból való) légi járművek le- és felszáll...
2018-03-17 22:00:37
kert
... megoldást nyújt a falikert, növényfal vagy más néven vertikális, azaz függőleges kert. Ezzel a módszerrel a tér magasságát is kihasználva helyet tudunk spórolni, ráadásként a látvány is különleges lesz. A kertekben már egyre több helyen bevetik ezt a praktikus megoldást, most az otthonokban is elkezdte hódító útját.

Milyen előnyei vannak egy fali kertnek otthonunkban?|...
2018-03-17 20:39:38
Ilyen a víz alatti robogó
... H2 AquaJet Dive.
A Hoverstar legújabb fejlesztése több szempontból is kifejezetten izgalmas. Egyrészt egészen különleges a dizájnja, hiszen a leginkább talán egy rájához hasonlít.

Két ,,szárnya" egyszerre biztosítja a stabilitást, az egyensúlyt, a jobb oldali a sebességet, a baloldali pe...
2018-03-17 16:36:18
Al Di Meola koncertjével indul az első Örvényeshegy Piknik
...
A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a május 25. és 27. között tartandó különleges összművészeti fesztiválnak Zalacsány egy csendes, erdőszéli területe, az örvényeshegyi településrész ad otthont. A fesztiválnak helyet adó területen az 1200-as években a pálos rend központi jelentőségű kolostora állt.
A háromnapos rendezvény Al Di Meola szabadtéri koncertjéve...
2018-03-17 11:01:34
A Siker 10 Törvénye
... bolygó, amelyet ma otthonunknak hívunk. Mi is okkal jöttünk a világra, csak rá kell jöjjünk a célunkra.

6. A célok törvénye
Minden emberi lény rendelkezik valamiféle különleges adottsággal, akár tudatában van az adott személy ezzel, akár nem. Ha célul tűzzük ki, hogy ezeket az adottságokat és tehetségeket az emberiség javása fordítjuk, akkor fejlődhetünk igazán. Ha...
2018-03-16 11:02:36
Szép gondolatok...
...


"Megöregedtem, de a szívem, az még mindig fiatal.
Legbelül sosem változik a korunk.
Tudd, hogy te magad vagy a legtökéletesebb kor!
Minden egyes évünk különleges és értékes, mert csak egyetlenegyszer élhetjük át. Ne bánkódj amiatt, hogy idősödsz, mert ez egy olyan kiváltság, ami nem mindenkinek adatik meg!"


Richard Gere
...
2018-03-15 21:33:40
Március 15. - Kossuth-díj - Tordai Teri színművész
... érzés, amikor napjainkban A kőszívű ember fiaiban Baradlaynét alakíthatom, az Örkény Macskajátéka nyomán készült A Szkalla lányokban Béres Ilonával vagyok színpadon, az pedig egészen különleges, amikor a Bethlen Téri Színházban lányommal, Horváth Lilivel játszom a Nőkből is megárt... című darabban. Legközelebbi bemutatóm áprilisban lesz az Újszínházban, Kulcsár Lajos Zserbótangó c...
2018-03-15 17:52:01
Március 15. - Kossuth-díj - Péreli Zsuzsa gobelinművész
...
Péreli Zsuzsa az indoklás szerint "a magyar textilművészetben kimagasló alkotóművészi pályája, téma- és formavilágában egyaránt különleges, egyedi technikával alkotott gobelinjei elismeréseként" nyerte el a kitüntetést.
Mint elmondta, a Kossuth-díj számára "nagyon nagy öröm és azt sejteti, hogy odafigyeltek arra, amit az elmúlt negyven évben a pályámon csináltam".
P...
2018-03-15 17:43:28
1 2 3 ....................992 993 ..........1489 1490 ..........1984 1985 1986 
Címkék: Örvényeshegy Piknik, Tordai Teri, Péreli Zsuzsa, Richard Gere, AquaJet Dive, Örkény Macskajátéka, Béres Ilonával, Bethlen Téri Színházban, Horváth Lilivel, Kulcsár Lajos Zserbótangó, első Örvényeshegy, húsvéti dekorációt, lakberendezési boltokban, húsvéti lakásdekoráció, olyan kiváltság, szippari romok, szakemberek bizonyára, praktikus megoldást, fali kertnek, leginkább talán, rájához hasonlít, jobb oldali, szervezők MTI-hez, örvényeshegyi településrész, fesztiválnak helyet, 1200-as években, pálos rend, háromnapos rendezvény, célok törvénye, adott személy, emberiség javása, kőszívű ember, pedig egészen, indoklás szerint, magyar textilművészetben, elmúlt negyven, pályámon csináltam, legtökéletesebb, egyetlenegyszer, lakberendezési, elismeréseként, formavilágában, lakásdekoráció, megvizsgálták, településrész, gobelinművész, örvényeshegyi, legegyszerűbb, összművészeti, alkotóművészi, fesztiválnak, adottságokat, megöregedtem, különlegessé, koncertjével, macskajátéka, megvásárolni, örvényeshegy, újszínházban,
© 2013 TVN.HU Kft.