Regisztráció  Belépés
Világi hívők hősies erényeit ismerte el Ferenc pápa
... Alexia González-Barros y González világi hívő hősies erényeit, aki 1971-ben született Madridban és 1985-ben hunyt el Pamplonában. A fiatal lány 14 évesen halt meg rákbetegségben, számos operációt követően. Szenvedését felajánlotta az egyházért, a pápáért és másokért.
- Végül elismerték Isten szolgája Carlo Acutis világi hívő hősies erényeit, aki 1991-ben született Londonban é...
2018-07-06 14:23:22
David Icke: A kozmikus internet
... manipulálják, hogy a lencsével és ne az igazi énjével azonosítsa önmagát. Arról beszélünk, hogy az emberek meghalnak, de ők nem halnak meg, és nem halhatnak meg. Ami meghal, az a testük, az operációs rendszerük, nem ők - a Tudatosság. A meghalás pusztán annyi, hogy a Tudatosság leteszi a már nem működő távcsövet. Világos és fontos megkülönböztetést teszek az Elme vagy elme-t...
2018-05-17 08:51:05
Összefoglaló
... képbe, hogy az legalább okkult szinten teljes legyen: Egyiptom. Atlantisz egyik különösen mocskos húzása volt, hogy mielőtt eltávolították a földi létből, egy iszonyatos feketemágikus operációt hajtott végre: önnön magát keresztezte teremtményével... egy atlantiszi lény, a fizikai síkon hímneműként megjelenve, fizikai aktus formájában is párosodott egy emberi nővel, amely a ré...
2018-05-04 15:24:16
Microsoft-botrány: a rendőrség beszerzése is aggályos volt
... melyből a NAV 2275, az ORFK pedig 2000 darabot vásárolt. Előbbi 100 912 forintot, a rendőrség pedig 131 800 forintot fizetett. Nem meglepő módon ugyanekkora arányú eltérés volt a Windows operációs rendszerek beszerzésénél az internetre feltöltött szerződés táblázata szerint.

Az ORFK beszállítói viszont nem a korábbi ügyben feltűnt Racionet és konzorciumtársai voltak, ha...
2018-03-26 18:11:01
Varga Mihály: a pénzügyi tudatosság erősítése fontos a fiatalok körében
... JátéKincstár felhasználók a "Gyors játék" és a "Küldetés játék" játékmódok közül választhatnak - fűzte hozzá.
A MobilKincstár és...
2018-03-19 14:51:40
Tévhitek a csontritkulás körül
... körülbelül huszonöt százaléka halálozik el a balesetet követő hat vagy tizenkét hónapban. Miért? Az idősebb embereknek már rendkívül gyenge a szervezete, hogy egy csípő- (vagy bármilyen) operációt mindenféle szövődmény nélkül átvészeljenek. Ezek a személyek gyakran kapnak szívinfarktust, tüdőgyulladást és a fertőzések is gyakoriak.

Sokan gondolják azt, hogy a csontritku...
2018-02-20 21:11:31
Mennyi a végeredmény?
... műveletsort a CASIO fx-991EX CLASSWIZ zseb-kalkulátoromba, ahogyan azt Katalin megadta!
A gépem pedig, miután beírtam a műveletsort, AZONNAL külső zárójelek közé tette a 2(3) matematikai operációt — éspedig LÁTHATÓAN tette azt, nem pedig ,,titokban" —, vagyis úgy írta át az egész műveletsort, hogy MAGA AZ ÁTÍRÁS IS AZONNAL LÁTHATÓVÁ VÁLT, miután az
2018-02-06 19:31:04
Túlélte a szétválasztást a Gázai övezetben született sziámi ikerpár
... volna lehetőség a szétválasztásukra.
A Saudi Press Agency (SPA) állami hírügynökséghez eljuttatott közleményükben az orvosok sikeresnek nevezték a műtétet. A kilenc szakaszból álló operáció során a szakemberek szétválasztották a lányok beleit, máját és medencefalát.
Gázában 2016-ban is születtek összenőtt ikrek, de a kislányokat nem sikerült életben tartani.
A sziám...
2018-01-08 18:43:05
Tanmesék - igényeseknek
... megkérdezte:

- Mondd csak, miféle csodára van az öcsikédnek szüksége?

- Azt nem tudom - válaszolt Tess könnyes szemmel - csak azt tudom, hogy nagyon beteg és Anyu azt mondta, hogy valami operációra volna szüksége De Apu nem tudja megfizetni, ezért szeretném odaadni az én pénzemet.

- Mennyi pénzed van? - kérdezte a chicago-i férfi.

- Egy ...
2018-01-08 18:00:21
Tomorit megműtötték, Knedlikova is megsérült
... rá, hogy Tomori térde vasárnap, a válogatott fehéroroszországi Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.
"A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást megtaláltuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el" - nyilatkozta Balogh Péter csapatorvos.
Hozzátette, a tervezett rehabilitác...
2017-10-04 16:31:39
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ....56 57 58 
Címkék: David Icke, Varga Mihály, Alexia González-Barros, Carlo Acutis, MAGA AZ ÁTÍRÁS IS AZONNAL LÁTHATÓVÁ VÁLT, Saudi Press Agency, Balogh Péter, kozmikus internet, rendőrség beszerzése, pénzügyi tudatosság, fiatalok körében, csontritkulás körül, fiatal lány, igazi énjével, emberek meghalnak, operációs rendszerük, meghalás pusztán, legalább okkult, földi létből, iszonyatos feketemágikus, atlantiszi lény, fizikai síkon, emberi nővel, rendőrség pedig, internetre feltöltött, korábbi ügyben, balesetet követő, idősebb embereknek, személyek gyakran, gépem pedig, egész műveletsort, orvosok sikeresnek, kilenc szakaszból, szakemberek szétválasztották, lányok beleit, öcsikédnek szüksége, chicago-i férfi, válogatott fehéroroszországi, hétfői MRI-vizsgálat, operáció során, zúzódás miatt, porcfelszínen törés, tervezett rehabilitác, konzorciumtársai, szétválasztották, hírügynökséghez, szétválasztást, kalkulátoromba, rákbetegségben, közleményükben, szívinfarktust, tüdőgyulladást, teremtményével, eltávolították,
© 2013 TVN.HU Kft.