Regisztráció  Belépés
Túlélte a szétválasztást a Gázai övezetben született sziámi ikerpár
... volna lehetőség a szétválasztásukra.
A Saudi Press Agency (SPA) állami hírügynökséghez eljuttatott közleményükben az orvosok sikeresnek nevezték a műtétet. A kilenc szakaszból álló operáció során a szakemberek szétválasztották a lányok beleit, máját és medencefalát.
Gázában 2016-ban is születtek összenőtt ikrek, de a kislányokat nem sikerült életben tartani.
A sziám...
2018-01-08 18:43:05
Tanmesék - igényeseknek
... megkérdezte:

- Mondd csak, miféle csodára van az öcsikédnek szüksége?

- Azt nem tudom - válaszolt Tess könnyes szemmel - csak azt tudom, hogy nagyon beteg és Anyu azt mondta, hogy valami operációra volna szüksége De Apu nem tudja megfizetni, ezért szeretném odaadni az én pénzemet.

- Mennyi pénzed van? - kérdezte a chicago-i férfi.

- Egy ...
2018-01-08 18:00:21
Tomorit megműtötték, Knedlikova is megsérült
... rá, hogy Tomori térde vasárnap, a válogatott fehéroroszországi Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.
"A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást megtaláltuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el" - nyilatkozta Balogh Péter csapatorvos.
Hozzátette, a tervezett rehabilitác...
2017-10-04 16:31:39
Csináld magad
... művelet, mint mondjuk rendszámtáblát cserélni egy mentőautón.
És ez csak a kezdet. Ha figyelmesen végig olvassa ezt a tanulmányt, szabad az út a csúcs felé. Jöhet a legnehezebb ön-operáció a: fejátültetés. Sokan lesznek akik majd le akarják erről beszélni. Ne hallgasson rájuk! Tartsa mindig szem előtt, hogy ezek a megátalkodott pesszimisták Van Goghra is azt mondták, hogy őrü...
2017-09-26 17:24:11
Megérkezett Bulgáriából a balesetet szenvedett nő a szegedi klinikára
...
Molnár Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetének tanszékvezetője az MTI-nek elmondta, a hazaszállítás során nem merült fel semmilyen probléma.
Közölte: a lány az intenzív osztályra kerül, lélegedi TudomáMolonicu...
2017-08-10 14:52:43
Az ukrán kiberrendőrség biztonsági ajánlásokat adott a Petya vírust elterjesztő program használóinak
... backdoor program működésbe lép, hozzáférést biztosít a felhasználói fiókokhoz, azokon keresztül pedig a teljes hálózathoz. Ezután kizárja gépet a hálózatból, és saját - TINY Linux típusú - operációs rendszert telepít fel.
Az ukrán hatóságok a vizsgálatok eddigi állása alapján feltételezik, hogy a nem sokkal korábban világszerte jelentkező WannaCry zsarolóvírus elterjesztőinek...
2017-07-06 12:13:21
Bolygószférák és azok asztromágiához szükséges analógiák
... karmazsin vörös.

Asztrológiai jegye a Kos és a Skorpió. Egészségügyileg ide tartozik a láz, a hőguta, a napszúrás, az agyguta, a delírium, a sérülés, a sebesülés, a baleset, az operáció, a vesegyulladás, a migrén, álmatlanság, a törés, a mérgezés. A Marshoz tartozó életkor a 12-18 év.

A szféra uralma alá tartozik az őserő, a férfierő, a férfiasság, a küzdelem...
2017-06-28 23:11:22
XIII. Smaragdtábla: Élet És Halál Kulcsai
... angyalát, akkor tudhatod, hogy közel a kilépés ideje. Az itt leírt mágikus lélek mozgató gyakorlat nem szükséges feltétele az emlékezésnek. Amikor egy lélek elhagyja a testét, a vezérlő operációs rendszere (ami biztosítja a kapcsolatot a szellem szoftver és a lélek hardver között) automatikusan lefuttat egy biztonsági mentés ellenőrzést. Ennek során összehasonlítja a feltudatban ö...
2017-06-11 02:04:57
Zsarolóvírus - Kibertámadás elhárításáról számolt be az orosz védelmi minisztérium
... folyamatosan frissített orosz vírusirtó programok védik. A TASZSZ informátora szerint a Windows sebezhetőségét kihasználó vírus nem lett volna képes kárt okozni a különleges adatformátumra és operációs rendszerre épülő orosz szoftver által működtetett, automatizált csapatirányítási rendszerekben.
A Kaspersky Lab orosz számítógépes biztonsági cég azt állította, hogy a legtöbb...
2017-05-16 17:16:32
Megműtötték Szucsánszki Zita vállát
... fájdalmai ellenére is vállalta a játékot.
Az újabb vizsgálatok sem mutattak egyértelmű képet, ezért Pavlik Attila csapatorvos javaslatára hétfőn megműtötték az irányítót.
"Az operáció során kiderült, hogy a sérülése súlyosabb, mint amit a panaszai és a vizsgálatok alapján gondoltunk. Vélhetően a kupadöntőben a vállában teljesen elszakadt a porcszalag, ezt most három horg...
2017-04-24 17:45:14
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Megérkezett Bulgáriából, Élet És Halál Kulcsai, Megműtötték Szucsánszki Zita, Saudi Press Agency, Balogh Péter, Molnár Zsolt, Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai, Intenzív Terápiás Intézetének, TINY Linux, Kaspersky Lab, Pavlik Attila, balesetet szenvedett, szegedi klinikára, ukrán kiberrendőrség, orosz védelmi, orvosok sikeresnek, kilenc szakaszból, szakemberek szétválasztották, lányok beleit, öcsikédnek szüksége, chicago-i férfi, válogatott fehéroroszországi, hétfői MRI-vizsgálat, operáció során, zúzódás miatt, porcfelszínen törés, tervezett rehabilitác, csúcs felé, legnehezebb ön-operáció, megátalkodott pesszimisták, hazaszállítás során, intenzív osztályra, felhasználói fiókokhoz, teljes hálózathoz, ukrán hatóságok, vizsgálatok eddigi, szféra uralma, kilépés ideje, lélek elhagyja, vezérlő operációs, szellem szoftver, lélek hardver, biztonsági mentés, különleges adatformátumra, újabb vizsgálatok, sérülése súlyosabb, vizsgálatok alapján,
© 2013 TVN.HU Kft.