Regisztráció  Belépés
Varga Mihály: a pénzügyi tudatosság erősítése fontos a fiatalok körében
... JátéKincstár felhasználók a "Gyors játék" és a "Küldetés játék" játékmódok közül választhatnak - fűzte hozzá.
A MobilKincstár és...
2018-03-19 14:51:40
Tévhitek a csontritkulás körül
... körülbelül huszonöt százaléka halálozik el a balesetet követő hat vagy tizenkét hónapban. Miért? Az idősebb embereknek már rendkívül gyenge a szervezete, hogy egy csípő- (vagy bármilyen) operációt mindenféle szövődmény nélkül átvészeljenek. Ezek a személyek gyakran kapnak szívinfarktust, tüdőgyulladást és a fertőzések is gyakoriak.

Sokan gondolják azt, hogy a csontritku...
2018-02-20 21:11:31
Mennyi a végeredmény?
... műveletsort a CASIO fx-991EX CLASSWIZ zseb-kalkulátoromba, ahogyan azt Katalin megadta!
A gépem pedig, miután beírtam a műveletsort, AZONNAL külső zárójelek közé tette a 2(3) matematikai operációt — éspedig LÁTHATÓAN tette azt, nem pedig ,,titokban" —, vagyis úgy írta át az egész műveletsort, hogy MAGA AZ ÁTÍRÁS IS AZONNAL LÁTHATÓVÁ VÁLT, miután az
2018-02-06 19:31:04
Túlélte a szétválasztást a Gázai övezetben született sziámi ikerpár
... volna lehetőség a szétválasztásukra.
A Saudi Press Agency (SPA) állami hírügynökséghez eljuttatott közleményükben az orvosok sikeresnek nevezték a műtétet. A kilenc szakaszból álló operáció során a szakemberek szétválasztották a lányok beleit, máját és medencefalát.
Gázában 2016-ban is születtek összenőtt ikrek, de a kislányokat nem sikerült életben tartani.
A sziám...
2018-01-08 18:43:05
Tanmesék - igényeseknek
... megkérdezte:

- Mondd csak, miféle csodára van az öcsikédnek szüksége?

- Azt nem tudom - válaszolt Tess könnyes szemmel - csak azt tudom, hogy nagyon beteg és Anyu azt mondta, hogy valami operációra volna szüksége De Apu nem tudja megfizetni, ezért szeretném odaadni az én pénzemet.

- Mennyi pénzed van? - kérdezte a chicago-i férfi.

- Egy ...
2018-01-08 18:00:21
Tomorit megműtötték, Knedlikova is megsérült
... rá, hogy Tomori térde vasárnap, a válogatott fehéroroszországi Európa-bajnoki selejtezőjén sérült meg.
"A hétfői MRI-vizsgálat segítségével azonosított elváltozást megtaláltuk az operáció során is. A zúzódás miatt a porcfelszínen törés jelentkezett, amelyet artroszkópos műtéttel távolítottunk el" - nyilatkozta Balogh Péter csapatorvos.
Hozzátette, a tervezett rehabilitác...
2017-10-04 16:31:39
Csináld magad
... művelet, mint mondjuk rendszámtáblát cserélni egy mentőautón.
És ez csak a kezdet. Ha figyelmesen végig olvassa ezt a tanulmányt, szabad az út a csúcs felé. Jöhet a legnehezebb ön-operáció a: fejátültetés. Sokan lesznek akik majd le akarják erről beszélni. Ne hallgasson rájuk! Tartsa mindig szem előtt, hogy ezek a megátalkodott pesszimisták Van Goghra is azt mondták, hogy őrü...
2017-09-26 17:24:11
Megérkezett Bulgáriából a balesetet szenvedett nő a szegedi klinikára
...
Molnár Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetének tanszékvezetője az MTI-nek elmondta, a hazaszállítás során nem merült fel semmilyen probléma.
Közölte: a lány az intenzív osztályra kerül, lélegedi TudomáMolonicu...
2017-08-10 14:52:43
Az ukrán kiberrendőrség biztonsági ajánlásokat adott a Petya vírust elterjesztő program használóinak
... backdoor program működésbe lép, hozzáférést biztosít a felhasználói fiókokhoz, azokon keresztül pedig a teljes hálózathoz. Ezután kizárja gépet a hálózatból, és saját - TINY Linux típusú - operációs rendszert telepít fel.
Az ukrán hatóságok a vizsgálatok eddigi állása alapján feltételezik, hogy a nem sokkal korábban világszerte jelentkező WannaCry zsarolóvírus elterjesztőinek...
2017-07-06 12:13:21
Bolygószférák és azok asztromágiához szükséges analógiák
... karmazsin vörös.

Asztrológiai jegye a Kos és a Skorpió. Egészségügyileg ide tartozik a láz, a hőguta, a napszúrás, az agyguta, a delírium, a sérülés, a sebesülés, a baleset, az operáció, a vesegyulladás, a migrén, álmatlanság, a törés, a mérgezés. A Marshoz tartozó életkor a 12-18 év.

A szféra uralma alá tartozik az őserő, a férfierő, a férfiasság, a küzdelem...
2017-06-28 23:11:22
1 2 3 ........28 29 ....42 43 ...55 56 57 
Címkék: Varga Mihály, Megérkezett Bulgáriából, MAGA AZ ÁTÍRÁS IS AZONNAL LÁTHATÓVÁ VÁLT, Saudi Press Agency, Balogh Péter, Molnár Zsolt, Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Aneszteziológiai, Intenzív Terápiás Intézetének, TINY Linux, pénzügyi tudatosság, fiatalok körében, csontritkulás körül, balesetet szenvedett, szegedi klinikára, ukrán kiberrendőrség, balesetet követő, idősebb embereknek, személyek gyakran, gépem pedig, egész műveletsort, orvosok sikeresnek, kilenc szakaszból, szakemberek szétválasztották, lányok beleit, öcsikédnek szüksége, chicago-i férfi, válogatott fehéroroszországi, hétfői MRI-vizsgálat, operáció során, zúzódás miatt, porcfelszínen törés, tervezett rehabilitác, csúcs felé, legnehezebb ön-operáció, megátalkodott pesszimisták, hazaszállítás során, intenzív osztályra, felhasználói fiókokhoz, teljes hálózathoz, ukrán hatóságok, vizsgálatok eddigi, szféra uralma, szétválasztották, aneszteziológiai, elterjesztőinek, egészségügyileg, tanszékvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.