Regisztráció  Belépés
Szavazzunk: orbán, putyin hasznos hülyéje? - IGEN, vagy NEM?
......
2017-12-18 21:23:50
Európában tilos a demokrácia?
......A legszebb az lenne, ha egy OKOS NŐ ,,verné szájba" orbánt, jövő tavasszal!... :))
(Az a porbafingó tetű ugyanis, klasszikus mintapéldája az okos nőket gyűlölő barmoknak... — Talán nem véletlen, hogy egy FŐD-BUTA NŐ a felesegge...)

Szél Bernadett, egészen minőségi ,,szájbaverő" volna orbán számára... ;)...
2017-12-18 20:44:01
Orbán gratulált Kurznak a kancellári kinevezéséhez
... munkára, mellyel hozzájárulhatunk a magyar-osztrák kapcsolatok megerősítéséhez, a közép-európai régió fejlődéséhez és kontinensünk biztonságának helyreállításához - írta Sebastian Kurznak Orbán Viktor.
Hétfőn, Bécsben tette le az esküt az Osztrák Néppárt (ÖVP) és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alkotta új kormány, élén a 31 éves Sebastian Kurz kancellárral, az ÖVP elnökével, ...
2017-12-18 17:22:51
Külföldi sajtó Magyarországról - Német és olasz lapok
... követve Magyarországot, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) viszont azzal számol, hogy az új vezetésű Ausztriával Bajorországnak lesz egy újabb szövetségese Európában.
Hozzátette: Orbán Viktor magyar kormányfő a múlt heti uniós csúcson ismét a menekültek EU-s tagok közötti szétosztását elutasító tagállamok vezetőjeként lépett fel, azonban a CSU szövetségi parlamenti (Bunde...
2017-12-18 15:12:32
LMP: elfogadhatatlan a határon túl élők jogfosztása vagy megkülönböztetése
... jogkorlátozást, jogfosztást elfogadhatatlannak tart. Sajnos van olyan párt, amely például a magyarországi választás jogát elvonná a magyar közösségektől - fogalmazott.
Hangsúlyozta ugyanakkor: az Orbán-kormány által alkotott szabályozást is súlyos diszkriminációnak tartják, amely szerint a határon túli magyarok levélben is szavazhatnak, de az Orbán-kormány elhibázott gazdaság...
2017-12-18 15:02:48
Molnár: nem kellene együttműködni a Jobbikkal
...
Azt gondoljuk továbbra is, hogy a Jobbik minden cukiskodás ellenére egy rasszista, kirekesztő, antiszemita párt. Orbán rendszerét demokratikus, normális, liberális baloldali kormányzásra kell cserélni, nem pedig egy még szélsőségesebben jobboldalira - fogalmazott.
Közlése szerinta 106 körzet közül 3-4-ben nem dőlt el, hogy kit indítanak, így a megbeszélések akár ezen a h...
2017-12-18 12:21:48
Huszonhét képviselő nem szólalt fel a második félévben
... felszólalás), a fideszes Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára (65 felszólalás) és a jobbikos Z. Kárpát Dániel (58 felszólalás) következik.
A felszólalások száma alapján Orbán Viktor miniszterelnök (40 felszólalás) valamennyi miniszterét megelőzi a második félévben. A kormányfő felszólalásonként átlagosan kevesebb mint másfél percet beszélt ősszel, így...
2017-12-18 10:41:31
Európában tilos a demokrácia?
... a narkó is ügyvédhez méltatlan! De kényszeríteni valakit arra, hogy adja el a tulajdon részét, áron alul, aztán azt sem kifizetni? Te tényleg azt várod el, hogy ilyenekkel váltassuk le az Orbán kormányt? Mert néhányuknak mszmp-s volt a múltja? Lám-lám! Mégis csak van "jó kommunista és rossz kommunista"?
Szerinted az ilyenektől mit kapna az ország? Bocs! Rosszul kérdeztem! Az...
2017-12-18 07:03:38
Az RMDSZ felelősségét hangoztatta a legnagyobb román ellenzéki párt vezetője
...
"Ismételten felszólítom az RMDSZ-eseket, lépjenek ki a kormánypárt hálójából. Ők az Európai Néppárt tagjai (akárcsak a PNL - tud. megj.) és kötelességük leszavazni a PSD javaslatait, amelyeket sem az Európai Néppárt, sem általában az Európai Unió nem támogat" - érvelt az ellenzéki pártvezér.
Ludovic Orban hozzátette: a kormánykoalíció legrosszabb kezdeményezéseinek cinko...
2017-12-17 19:23:22
Európában tilos a demokrácia?
... van.
A mienk 12 767 €/fő, pedig az "ország jobban teljesít"....
(Árfolyamok ma: http://www.napiarfolyam.hu/ )

Még magyarok is ...
2017-12-17 18:43:05
1 2 3 .............2659 2660 ......3988 3989 .......5317 5318 5319 
Címkék: OKOS NŐ, FŐD-BUTA NŐ, Szél Bernadett, Sebastian Kurznak Orbán Viktor, Osztrák Néppárt, Osztrák Szabadságpárt, Sebastian Kurz, Keresztényszociális Unió, Ausztriával Bajorországnak, Orbán Viktor, Fónagy János, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Kárpát Dániel, Európai Néppárt, Európai Unió, Ludovic Orban, kancellári kinevezéséhez, második félévben, legnagyobb román, okos nőket, magyar-osztrák kapcsolatok, közép-európai régió, újabb szövetségese, múlt heti, menekültek EU-s, magyarországi választás, magyar közösségektől, határon túli, megbeszélések akár, fideszes Fónagy, felszólalások száma, kormányfő felszólalásonként, tulajdon részét, kormánypárt hálójából, ellenzéki pártvezér, kormánykoalíció legrosszabb, hozzájárulhatunk, szélsőségesebben, elfogadhatatlan, kormánykoalíció, magyarországról, megerősítéséhez, magyarországot, miniszterelnök, bajorországnak, jogkorlátozást, kinevezéséhez, biztonságának, együttműködni, felszólalások, szabadságpárt, megbeszélések, magyarországi, közösségektől, kényszeríteni,
© 2013 TVN.HU Kft.