Regisztráció  Belépés
2018. évi történelmi évfordulók 01. 13.
... központjában az elnökválasztás végeredménye miatt.
2008 - Nalcsikban - a Kabard- és Balkárföld fővárosában - ismeretlenek az utcán lelövik a szervezett bűnözés elleni csoport és a különleges kommandós alakulat főnökeit.

Zenei események:
2014 - Shakira új, ,,Can't Remember To Forget You" című kislemeze megjelenik Rihanna közreműködésével.

Sportesemén...
2018-01-14 17:31:16
2018. évi történelmi évfordulók 01. 13.
... elnökválasztás végeredménye miatt.
2008 - Nalcsikban - a Kabard- és Balkárföld fővárosában - ismeretlenek az utcán lelövik a szervezett bűnözés elleni csoport és a különleges kommandós alakulat főnökeit.

Zenei események
2014 - Shakira új, ,,Can't Remember To Forget You" című kislemeze megjelenik Rihanna közreműködésével...
2018-01-13 14:57:17
Szíria - Moszkva bejelentette a Hmejmímet megtámadó terroristák megsemmisítését
... Hmejmím és a tartuszi orosz haditengerészeti létesítmény ellen.
Az orosz katonai tárca szerint a militáns diverzánsok bázisát Idlíb tartomány nyugati határánál lokalizálták. Egy orosz különleges műveleti egység Krasznopol típusú, nagypontosságú lőszerrel megsemmisítette a csoportot, amikor annak tagjai mikrobuszra szálltak. Az akcióhoz a szíriai orosz katonai hírszerzés össze...
2018-01-12 16:23:14
Atomenergia hivatal: biztonságosan üzemelnek az atomenergiát alkalmazó magyarországi létesítmények
... paksi atomerőmű 4-es blokkjának 20 éves üzemidő-hosszabbítási engedélyét. Az elmúlt évtizedek mérési eredményei, illetve az elemzések alapján a süllyedés hatásai nem fogják meghaladni a különleges beavatkozást igénylő mértéket - közölte Hullán Szabolcs főigazgató-helyettes.
Az első három paksi blokk üzemidejének hosszabbításakor is vizsgálták a létesítmények süllyedését, de a...
2018-01-11 16:23:47
Mága Zoltán Bécsben is világhírű művészekkel köszöntötte az
... használtak.
A gondosan összeállított műsorban Rossini, Verdi, Donizetti és Puccini híres operadarabjai mellett Bach, Mozart, Ravel, Brahms, Strauss és Liszt Ferenc művei is felcsendültek. Különleges színfoltja volt a gálaestnek, hogy a Paganini specialistaként is gyakorta emlegetett orosz-izraeli származású világhírű hegedűművész, Shlomo Mintz a Budapesti Primarius Szimfoniku...
2018-01-08 16:08:27
A Fehér Ház főtanácsadója és a CIA igazgatója védelmébe vette Donald Trumpot a róla szóló könyv állításaival sz
... Kushner és legidősebb fia, ifjabb Donald Trump oroszokkal tárgyalt a választási kampány idején. Bannon szerint az orosz beavatkozást és az esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller különleges ügyész a fián keresztül fogja sarokba szorítani az elnököt, mert az ifjabb Donald a gyenge láncszem, s össze fog roppanni a nyomás alatt.
A könyv miatti leghevesebb vita a CNN hírt...
2018-01-07 19:52:46
Kína 10 éves vízumokat ajánl külföldi vállalkozóknak és a magasan képzetteknek
...
Az Interfax orosz hírügynökség a kínai médiában megjelent hírek alapján azt írta, hogy az ilyen különleges vízummal rendelkezők közeli családtagjaikat (párjukat és gyerekeiket) is magukkal hozhatják az országba.
Kína különösen az új technológiák szakértőit, vállalkozókat, tudósokat várja, de megkaphatják az új vízumot kiemelkedő eredményeket elérő sportolók és a kultúra ...
2018-01-07 10:41:33
Az amerikai sajtóban megkérdőjelezik a Trumpról szóló könyv szerzőjének hitelességét
... Kushner és legidősebb fia, ifjabb Donald Trump oroszokkal tárgyalt a választási kampány idején. Bannon szerint az orosz beavatkozást és az esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller különleges ügyész a fián keresztül fogja sarokba szorítani az elnököt, mert az ifjabb Donald a gyenge láncszem, s össze fog roppanni a nyomás alatt.
Sarah Huckabee Sanders szóvivő csütörtökön...
2018-01-05 16:53:08
Gyógyfürdők ,gyógyvíz kezelések
... fizikoterápiás részleg működik. Az elektroterápia területén kis- és középfrekvenciás készülékkel rendelkezünk, a legismertebb kezelési formák: diadinamikus áramú kezelések, dionin iontoforézis, különleges galvánkezelések (Bourgignon, Bergonier), rekeszes galvánkezelés, interferencia, TENS, izomstimulációs kezelések: orosz stimuláció, szelektív ingeráramú kezelés.

Az ult...
2018-01-04 16:05:18
Trump ügyvédje perrel fenyegeti Bannont
... Kushner és legidősebb fia, ifjabb Donald Trump oroszokkal tárgyalt a választási kampány idején. Bannon szerint az orosz beavatkozást és az esetleges összejátszást vizsgáló Robert Mueller különleges ügyésza fián keresztül fogja sarokba szorítani az elnököt, mert az ifjabb Donald a gyenge láncszem, s össze fog roppanni a nyomás alatt.
A Wolff könyvéből megjelent részletekre rea...
2018-01-04 11:32:23
1 2 3 ................102 103 ........154 155 ........204 205 206 
Címkék: Mága Zoltán Bécsben, Fehér Ház, Donald Trumpot, Remember To Forget You, Remember To Forget You&#8221, Hullán Szabolcs, Liszt Ferenc, Shlomo Mintz, Budapesti Primarius Szimfoniku, Donald Trump, Robert Mueller, Sarah Huckabee Sanders, atomenergiát alkalmazó, róla szóló, magasan képzetteknek, amerikai sajtóban, elnökválasztás végeredménye, utcán lelövik, szervezett bűnözés, különleges kommandós, tartuszi orosz, orosz katonai, militáns diverzánsok, orosz különleges, szíriai orosz, elmúlt évtizedek, elemzések alapján, süllyedés hatásai, különleges beavatkozást, első három, létesítmények süllyedését, gondosan összeállított, választási kampány, orosz beavatkozást, esetleges összejátszást, fián keresztül, ifjabb Donald, gyenge láncszem, nyomás alatt, könyv miatti, kínai médiában, ilyen különleges, elektroterápia területén, legismertebb kezelési, hosszabbításakor, közreműködésével, középfrekvenciás, haditengerészeti, izomstimulációs, megsemmisítette, megsemmisítését, megkérdőjelezik, családtagjaikat,
© 2013 TVN.HU Kft.