Regisztráció  Belépés
Botswana mögött Magyarország, Malajzia mutathat kiutat
... szemben, Hszi Csin-ping kínai elnök a végtelenségig meghosszabbíttatta mandátumát. Recep Tayyip Erdogan török elnök több mint 200 ezer honfitársát távolította el a közéletből. Vlagyimir Putyin orosz elnöknek mostanában hoz nagy propagandasikert a focivébé.

A lap európai kiadásának címlapján egy képre montírozta Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, Putyint és Er...
2018-06-16 08:48:39
Elcsalt választás, börtönbe vetett ellenzék – ez jöhet
... Economist e heti vezércikkének. A világ egyik legmeghatározóbb gazdasági hetilapja kelet-európai kiadásában az írás illusztrációjaként Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, Vlagyimir Putyin orosz államfőt, Erdogan török, Rodrigo Duterte fülöp-szigeteki és Xi Jinping kínai elnököt montírozta egy képre. Nem véletlenül.

A szerkesztők rögtön a cikk elején emlékeztetnek arra...
2018-06-16 08:26:45
Moszkva sürgette az Észak-Korea elleni ENSZ-szankciók enyhítését
... Kim Dzsong Un észak-koreai vezető keddi szingapúri találkozóját. Úgy vélekedett, hogy a pozitív elmozdulás összhangban áll a konfliktus rendezésére több mint egy évvel ezelőtt kidolgozott orosz-kínai útitervvel, amely a rendezés átfogó megközelítését feltételezi, valamint a felek fokozatos és összehangolt lépéseivel számol.
Marija Zaharova arról is beszélt, hogy a Vegyifegyve...
2018-06-15 14:42:01
Trump-Kim csúcstalálkozó - Külföldi lapvisszhangok (2. rész)
... csúcstalálkozó mind Trump, mindszámára jól jött. "Mert miután Trump összeveszett a bolygó 90 százalékával, szüksége volt egy erős külpolitikai eseményre. Kim pedig ki akart törni Kína és Oroszország vasölelésből, amelyek vad hiénaként tartották, hogy Amerikára morogjon" - közölte az újság. A Jutarnji List című liberális horvát napilap szerint a dokumentum, amelyet Trump és Kim alá...
2018-06-13 14:12:21
Trump-Kim csúcstalálkozó - Moszkva: Oroszország segíthet Észak-Koreának a nukleáris fegyverek megsemmisítésében
... a diplomata a TASZSZ hírügynökségnek.
Rjabkov szerint Moszkva arra számít, hogy a rendezés érdekében szükség lesz a hathatalmi formátumhoz - az Észak- és Dél-Korea, Egyesült Államok, Oroszország, Kína és Japán között folytatott tárgyalásokhoz - való visszatéréshez.
"Kínai barátainkkal és a hatoldalú tárgyalások más részvevőivel együtt arra számítunk, hogy eljön az a pill...
2018-06-12 12:31:43
Németországon csattanhat Trump kereskedelmi háborúja, és ez
... irányulhat. Ha pedig az európai piacot több millió tonna olcsó keleti acél árasztja el, az tényleg tönkreteheti a német acélipart. Amióta Trump az év elején védővámot vetett ki a kínai, török és orosz acélra, már 14 százalékkal nőtt az Európába irányuló export - ez önmagában több millió tonna acél, több, mint amennyit a németek az USA-ba exportáltak.

Egy eldurvuló keres...
2018-06-11 21:56:47
Levelezik a NER-értelmiség:
... indiánok nyelve éppúgy agglutináló (ragozó), mint a magyar.
Sőt, a guatemalai indiánok körében (hogy cikkem végére érve viszszakanyarodjam az elején megpedzett témához) az oroszlán neve kai isto, azaz isten macskája. Isto - az istené? Ez sem elképzelhetetlen, noha - lásd isten szavunk eredetének föntebbi elemzését - nem is igen valószínû.
Petty
...
2018-06-10 09:26:58
Orosz szaunát ajándékozott Vlagyimir Putyin a kínai elnöknek
...
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságírók érdeklődésére erősítette meg azokat a sajtóértesüléseket, hogy péntek este Csingtaóban az orosz elnök bemutatta tárgyalópartnerének a kisebb ház nagyságú ajándék látványtervét, és adott mutatott neki egy kis fadarabot is, hogy lássa, milyenből fából készülnek majd a szauna gerendái.
"A kínai fél kiválasztja a helyet, és a sz...
2018-06-09 11:41:28
Oroszország és Kína atomenergetikai együttműködési megállapodásokat írt alá
...
A Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint a megállapodáscsomagot az orosz és a kínai kormányfő a 2016. november 7-i, az atomenergia békés célú felhasználásával kapcsolatos stratégiai együttműködési nyilatkozatával összhangban dolgozták ki.
A közlemény szerint a megállapodáscsomag a legjelentősebb az orosz-kínai atome...
2018-06-08 15:56:52
Putyin az orosz-indiai katonai együttműködést méltatta Modinak
...
Putyin egyúttal méltatta a két ország diplomáciai együttműködését egyebek között az ENSZ, a BRICS és a Sanghaji Együttműködés Szervezetének keretei között. Szavai szerint az orosz-indiai árukereskedelem 2018 első hónapjai során 17 százalékkal növekedett.
Modi barátinak nevezte mind India és Oroszország, mind a saját és az orosz államfő viszonyát.
Szergej Lavrov oros...
2018-05-21 21:13:00
1 2 3 ..........................161 162 ..............242 243 .............322 323 324 
Címkék: Vlagyimir Putyin, Hszi Csin-ping, Recep Tayyip Erdogan, Orbán Viktort, Orbán Viktor, Rodrigo Duterte, Dzsong Un, Marija Zaharova, Jutarnji List, Egyesült Államok, Amióta Trump, Dmitrij Peszkov, Sanghaji Együttműködés Szervezetének, Szergej Lavrov, nukleáris fegyverek, kínai elnöknek, orosz-indiai katonai, képre montírozta, világ egyik, szerkesztők rögtön, cikk elején, pozitív elmozdulás, konfliktus rendezésére, évvel ezelőtt, rendezés átfogó, felek fokozatos, erős külpolitikai, rendezés érdekében, hathatalmi formátumhoz, hatoldalú tárgyalások, európai piacot, tényleg tönkreteheti, német acélipart, eldurvuló keres, guatemalai indiánok, elején megpedzett, oroszlán neve, orosz elnök, szauna gerendái, kínai kormányfő, atomenergia békés, közlemény szerint, orosz-kínai atome, orosz-indiai árukereskedelem, orosz államfő, megállapodásokat, miniszterelnököt, miniszterelnökét, legmeghatározóbb, elképzelhetetlen, felhasználásával, propagandasikert, atomenergetikai, hírügynökségnek, árukereskedelem, nyilatkozatával,
© 2013 TVN.HU Kft.