Regisztráció  Belépés
Árvaffy Béla: Felelet.
... vidor kedvében :
"Mondd meg Andor ! hogy házamban
Mi lehet a' fő haszon ?"
""Ugy gond...
2018-06-18 07:50:34
Illegális bevándorlás - Tizenkét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén
...
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, szombaton hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román, ukrán és horvát határszakaszon két határsértőt fogtak el.
Az elmúlt héten az ország területén összesen 28 határsértőt tartóztattak föl, és kísé...
2018-06-18 07:04:53
A 7 legszebb magyar kastély
... angolparkba. Díszterme, szalonjai, madaras szobája, téli kertje mind különlegesek, mindenképpen érdemes eltölteni egy délelőttöt a kastélyban, aztán a 10 km-re fekvő Eger városában csobbanni Magyarország egyik legszebb fürdőhelyén, az Egri Termálfürdőben.


5. Est...
2018-06-17 21:08:34
Bajkai István: kötelesség emlékezni az Aranycsapat teljesítményére
... nemrég bejelentett javaslat szerint az Aranycsapat emléknapja lehet november 25-e, a londoni magyar-angol 6:3-as labdarúgó-mérkőzés napja.
Bajkai István azt mondta: a sport története az ország történelmének része, ezért a londoni 6:3-as mérkőzés a magyarság életének fontos eseménye.
Kiemelte: az Aranycsapat tagjainak nagyságát a sport szeretetében, a sportág iránti tiszt...
2018-06-17 21:02:22
Nézőpont: a közép-európai régióban hasonló Oroszország és az Egyesült Államok megítélése
...
Nagy Dániel közölte: 11 ország - a Magyarországot körülvevő államok, Németország, Ausztria, a visegrádi négyek és balkáni országok - bevonásával készítettek felmérést, amelyben Oroszország és az Egyesült Államok megítélését vizsgálták.
Ismertette: az emberek körülbelül fele pozitívan ítéli meg Oroszországot és az Egyesült Államokat, 40 százalék pedig negatívan, ugyanakko...
2018-06-17 20:42:54
Tóth Bertalan: a tradicionális baloldali értékeket képviselő MSZP-re van szükség
... motorja lehet azzal, hogy kérlelhetetlen bírálója az orbáni hatalomnak és az emberek valódi problémáira kínál valódi megoldásokat.
Beszámolt arról is, még a nap folyamán összehívja a párt országos elnökségét, hogy elkezdjék a felkészülést a jövő évi - európai parlamenti (EP-) és önkormányzati - választásokra. Megkezdik a kampánystratégia kidolgozását, javaslatot tesznek az ön...
2018-06-17 17:52:01
A tisztán látók tudják-e már most a választ?
... Igaz bomladozik a kormány, de koalició!
Akkor a második legnagyobb pártot be kellett volna venniük, hogy
koalició legyen! Így ez önkényuralom vagy diktatúra egy 9,5 milliós
országon!

S MÉG EGYSZER: AKI ORBÁN ELLEN VAN, AZ
MÉG MESSZE NINCS GYURCSÁNY MELLETT!!
Ezt fogd fel végre!! S attól, hogy ezt nem váltjátok
le nem lesz a helyzet jobb,...
2018-06-17 17:17:42
Levél Nemecsek Ernőnek
... túlélők. Mondják, a nagyobbik Pásztor is ott volt, amikor odaterelték Weiszéket a szerelvényhez, csak nem vörös inget hordott, hanem feketét.
Aztán ott van a Csele. Csele elment az országból Amerikába, az unokái már nem beszélnek magyarul, Clevelandben élnek, van egy kalapüzletük. Az áll a cégtáblán: Csele and Csele.
Áts Ferit börtönbe csukták, és halálra ítélték, mert n...
2018-06-17 17:10:48
Mikor veszi tudomásul a honi balogság, hogy ezt a választást elvesztette?
..."Ne feledd!! Ő EU ellenes "

Érdekes a felfogásod! Aki ellent mer mondani Brüsszelnek, mert a saját országát veszélyezteti, az csak EU ellenes lehet! A GDP a mániád! 2003 előtt míg nem volt EU GDP még volt Magyarországon!...
2018-06-17 16:10:10
Illegális bevándorlás - Német lap: a szakítás gondolatával foglalkozik a CDU és a CSU
...
Horst Seehofer pártja, a CSU teljes támogatásával sürgeti, hogy a menedékkérők bizonyos csoportjaitól tagadják meg a belépést az országba. Angela Merkel és a CDU nagy része szerint tartózkodni kell az ilyen egyoldalú intézkedésektől, és a határigazgatási szigorítást csak egy európai uniós megoldás részeként, vagy legalább az érintett országokkal egyeztetve szabad bevezetni....
2018-06-17 15:01:47
1 2 3 .........9450 9451 .....14175 14176 ....18899 18900 18901 
Címkék: Árvaffy Béla, Bajkai István, Egyesült Államok, Tóth Bertalan, Levél Nemecsek Ernőnek, Egri Termálfürdőben, Nagy Dániel, Egyesült Államokat, ORBÁN ELLEN VAN, MESSZE NINCS GYURCSÁNY MELLETT, Horst Seehofer, Angela Merkel, közép-európai régióban, tradicionális baloldali, tisztán látók, honi balogság, választást elvesztette, szakítás gondolatával, rendőrség honlapján, ország területén, ideiglenes biztonsági, elmúlt héten, londoni magyar-angol, sport története, ország történelmének, magyarság életének, sport szeretetében, sportág iránti, visegrádi négyek, emberek körülbelül, orbáni hatalomnak, emberek valódi, párt országos, kampánystratégia kidolgozását, második legnagyobb, helyzet jobb, nagyobbik Pásztor, országból Amerikába, saját országát, menedékkérők bizonyos, ilyen egyoldalú, határigazgatási szigorítást, európai uniós, érintett országokkal, kampánystratégia, határigazgatási, intézkedésektől, teljesítményére, magyarországon, kérlelhetetlen, magyarországot, határszakaszon, termálfürdőben,
© 2013 TVN.HU Kft.