Regisztráció  Belépés
Szijjártó: Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást
... 1300 sérültet követően ilyet állítani egészen egyszerűen megdöbbentő - fogalmazott.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: nem a bevándorlás fontos életbevágóan, hanem az európai emberek biztonságának a visszaadása. Hozzátette: nem igaz, hogy bevándorlás nélkül nem működik Európa, ezzel szemben ha a bevándorlást nem sikerül megállítani, akkor nem lesz többé "európai Európa".
Ezé...
2018-06-19 13:42:01
Költségvetés - MASZSZ: a kormány visszafogja a béreket
... Országgyűlés elnökének a Parlamentben. A jövő évi költségvetés középpontjában a biztonságos növekedés áll - hangsúlyozta a p...
2018-06-14 16:11:46
Költségvetés - Halász: a Fidesz támogatja a biztonságos növekedés költségvetését
... kétgyermekesek családi adókedvezményét. A foglalkoztatás ösztönzéséért pedig tovább csökkentik a munkát terhelő adókat - fejtette ki.
Halász János üdvözölte, hogy Magyarország biztonságának megőrzéséért a kormány megemeli a rendvédelmi és honvédelmi forrásokat, illetve az előrelátó tervezés jegyében az ország tartalékait.
A polgári kormányzás óta Magyarország visszaszere...
2018-06-13 16:21:58
Lavrov: Moszkva kész lenne gázt szállítani Európába a Török Áramlaton keresztül
... erről szóló megállapodást, valamint azt az ősszel megtartandó népszavazás is megerősíti majd.
Lavrov elmondta: Moszkva arra törekszik, hogy a NATO tiszteletben tart...
2018-06-13 16:12:15
Németh Szilárd gőzhajót épít
... Honvédség számára 170 éves története során az ország függetlensége, szuverenitása és biztonsága jelentett vezérlő elvet. A Magyar Honvédség ma is minden magyar ember szabadságának és biztonságának garanciája - hangsúlyozta az államtitkár.
A Szent István csatahajó csúcsteljesítményeit megemlítve Németh Szilárd kijelentette, “bizakodással tölt el bennünket, hogy...
2018-06-10 09:13:59
Áder: Magyarország 2024-re teljesíti a védelmi kiadásokra vonatkozó NATO-követelményeket
... amelyek még nem dolgoztak ki tervet a védelmi kiadások növelésére.
Szerinte az emelt védelmi kiadások három célt szolgálnak: a NATO-követelmények teljesítése mellett az ország biztonságának garantálását, valamint a védelmi képességek fejlesztését "a megnövekedett terrorveszély és a várhatóan tovább növekvő migrációs nyomás szemben".
Az államfő beszámolója szerint a varsó...
2018-06-08 18:07:28
A B9 államfői szerint a NATO-nak szolidárisan kell reagálnia a déli és a keleti irányból érkező veszélyekre
... egyre nagyobb szükség van a jelenlegi fenyegetések dinamikája és változatossága közepette. Hozzátette: a B9-ek egyetértenek abban, hogy hozzá kell járulni a NATO-n kívüli térségek biztonságának erősítéséhez is, és támogatják a szövetség jelenlegi "Oroszország-politikájának" folytatását.
A B9 első államfői találkozóját 2015 novemberében tartották meg Bukarestben, a NATO csapat...
2018-06-08 13:36:19
Németh Szilárd: a múlt értékeire épít a Magyar Honvédség
... Honvédség számára 170 éves története során az ország függetlensége, szuverenitása és biztonsága jelentett vezérlő elvet. A Magyar Honvédség ma is minden magyar ember szabadságának és biztonságának garanciája - hangsúlyozta az államtitkár.
A Szent István csatahajó csúcsteljesítményeit megemlítve Németh Szilárd kijelentette, "bizakodással tölt el bennünket, hogy ezt a hadiipart...
2018-06-08 11:16:23
Kurz: védelmező Európára van szükség
... bevándorló számos országon áthaladva válogat azon európai tagállamok között, ahol menedékkérelmét be kívánja nyújtani. Ennek érdekében az unió határain kívül kell megoldani az emberek biztonságának szavatolását, amelyről nem uniós szinten, hanem néhány tagországgal előrehaladott tárgyalásokat folytatnak - tette hozzá.
Véleménye szerint nem az unión belüli határellenőrzést, ha...
2018-06-06 17:30:33
Akciótervre van szükség Magyarország védelméhez
... Honvédelmi Minisztérium lesz. A jövő évi büdzsé legfontosabb célja az adócsökkentés, a gazdaságélénkítés, a családok megerősítése, a demográfiai program mellett az ország szuverenitásának, biztonságának megőrzése, a határvédelem erősítése, amire jelentős pénzeket fogunk költeni.

- A Magyar Honvédség megújítása kapcsán az ellenzéki médiá­ban fanyalgó cikkek sora...
2018-06-05 20:09:57
1 2 3 ...........38 39 ......57 58 .....75 76 77 
Címkék: Török Áramlaton, Németh Szilárd, Magyar Honvédség, Szijjártó Péter, Halász János, Szent István, Honvédelmi Minisztérium, kormány visszafogja, biztonságos növekedés, védelmi kiadásokra, keleti irányból, múlt értékeire, bevándorlás fontos, európai emberek, foglalkoztatás ösztönzéséért, munkát terhelő, kormány megemeli, előrelátó tervezés, ország tartalékait, polgári kormányzás, ősszel megtartandó, ország függetlensége, védelmi kiadások, emelt védelmi, ország biztonságának, védelmi képességek, megnövekedett terrorveszély, várhatóan tovább, államfő beszámolója, jelenlegi fenyegetések, szövetség jelenlegi, unió határain, emberek biztonságának, unión belüli, családok megerősítése, demográfiai program, ország szuverenitásának, határvédelem erősítése, ellenzéki médiá­ban, határellenőrzést, szuverenitásának, menedékkérelmét, adókedvezményét, követelményeket, költségvetését, változatossága, foglalkoztatás, kétgyermekesek, középpontjában, biztonságának, politikájának, megállapodást, lelepleződött,
© 2013 TVN.HU Kft.