Belépés
Államtitkár: a migráció a legfontosabb biztonságpolitikai kihívás Európában
... felállítását. Ez "nagyon fontos stratégiai pont lesz a NATO keleti határán", Magyarország számára pedig "mérföldkő", amelynek révén ismét világossá válik, hogy "elkötelezett vagyunk Európa biztonságának megőrzése mellett" - mondta az államtitkár.
Rámutatott, hogy a védelempolitikában hagyományosan jó a magyar-német kapcsolat, és az Európai Unió védelmi dimenziójának erősítésé...
2018-10-08 20:31:10
Erdogan Budapesten - Orbán: Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország stabilitásával
... befogad és gondoskodik róluk.
Köszönetet mondott továbbá a török elnöknek, hogy országa maradéktalanul betartja az EU-val kötött megállapodást, amely szintén előfeltétele Európa biztonságának.
Orbán Viktor beszélt a terrorizmus elleni küzdelemről, valamint a katonai együttműködésről is, utóbbi szintje - mondta - a két ország között eddig alacsony volt, de ezen most válto...
2018-10-08 18:20:25
Palkovics: a Corvinuson indult folyamatot az egész felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni
... tudást - tette hozzá.
Decsi István (Fidesz-KDNP), Pécs alpolgármestere azt mondta, hogy a baranyai megyeszékhely számára a Pécsi Tudományegyetem jelenti az állandóságot, a jövő biztonságának feltételeit, a hagyományok, a kultúra, tudomány ápolásának egyik legfontosabb intézményét.
A város nemcsak azért büszke az egyetemre, mert ez az ország legkorábban alapított egyeteme...
2018-10-06 15:40:57
Több mint 3,5 milliárd forintot fordítanak a Rába-völgy árvízvédelmére
... amelyeket ez a rendkívül gyors folyású folyó jelent.
Ágh Péter (Fidesz), országgyűlési képviselő a projekt lényeges elemének nevezte a sárvári szakasz mentén fekvő kis falvak biztonságának növelését, hozzátéve, egy rábai árvíz esetén nagyon kevés az idő arra, hogy homokzsákokkal védekezzenek.
Majthényi László (Fidesz), a Vas Megyei Közgyűlés elnöke is arra figyelmeztete...
2018-09-26 14:38:49
ITM: a szakképzés és a felnőttképzés a gazdaságot szolgálja
... nyújtani a szakképzés. Rugalmas rendszert kell úgy kialakítani, hogy az akár öt-tí...
2018-09-19 18:23:25
Sargentini-jelentés - Alapjogokért Központ: világnézeti ellentétekből fakadó politikai vádaskodásokból áll a do
... törvénycsomag célja a Magyarország alaptörvényében és a releváns nemzetközi dokumentumokban egyaránt szereplő első biztonságos ország elvének érvényesítése a magyar és uniós állampolgárok biztonságának garantálása érdekében.
Magyarország alaptörvénye a hagyományos európai családmodellt részesíti védelemben, de garantálja a férfiak és a nők teljes egyenjogúságát is.
Szint...
2018-09-10 19:22:16
A British Airways több százezer utasának banki adatait lophatták el hackerek
... kellemetlenségekért.
Cruz szerint fejlett eszközökkel végrehajtott bűncselekményről van szó. Hozzátette: a British Airways számos olyan céggel tart fenn kapcsolatrendszert, amelyek az online felületek biztonságának ellenőrzésére szakosodtak, és a mostani hackertámadásra is egy ilyen cég figyelmeztette a légitársaságot.
A brit Országos Bűnüldözési Ügynökség (National Crim...
2018-09-07 11:03:04
Illegális bevándorlás - Benkő: a migráció befolyásolja a biztonságot
...
Benkő Tibor az elmúlt két napban részt vett az Európai Unió védelmi minisztereinek találkozóján. A miniszter az M1-en azt mondta: abban mindenki egyetért, hogy Európa biztonságának szavatolása az európai országok kötelessége. Emellett abban is egyetértés van, hogy a tömeges bevándorlás nem jó, s befolyásolja a lakosság többségének biztonsági helyzetét.
A miniszter kitért...
2018-08-31 12:35:28
Kína megkezdte első katonai támaszpontjának építését Afganisztánban
... utalva arra, hogy a közép-ázsiai országot hírhedten nehéz elfoglalni és béklyóban tartani.
A tizenhét éve háború sújtotta Afganisztán azonban fokozottan fontossá vált Kína saját biztonságának, valamit Hszi Csin-ping kínai elnök az Egy Övezet - Egy Út kezdeményezésének tekintetében.
Kína első tengerentúli katonai támaszpontját Dzsibutiban létesítette. A kínaiak közlése sz...
2018-08-29 10:16:24
Porosenko elrendelte az ukrán-orosz barátsági szerződés felbontásának előkészítését
... helyreállásáért.
A memorandumot 1994-ben Budapesten írta alá Ukrajna, valamint az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Oroszország. Ebben az aláíró nagyhatalmak vállalták Ukrajna függetlenségének, biztonságának és területi épségének szavatolását, cserébe azért, hogy Ukrajna lemondott atomfegyvereiről.
Porosenko május elején jelentette be, hogy Ukrajna véget vet a szovjet ...
2018-08-29 10:01:20
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 ......77 78 79 
Címkék: Erdogan Budapesten, Alapjogokért Központ, British Airways, Európai Unió, Orbán Viktor, Decsi István, Pécsi Tudományegyetem, Majthényi László, Megyei Közgyűlés, Országos Bűnüldözési Ügynökség, National Crim, Benkő Tibor, Hszi Csin-ping, Egyesült Államok, egész felsőoktatásra, gazdaságot szolgálja, migráció befolyásolja, ukrán-orosz barátsági, magyar-német kapcsolat, török elnöknek, terrorizmus elleni, katonai együttműködésről, baranyai megyeszékhely, jövő biztonságának, város nemcsak, ország legkorábban, rendkívül gyors, projekt lényeges, sárvári szakasz, rábai árvíz, akár öt-tí, releváns nemzetközi, hagyományos európai, online felületek, mostani hackertámadásra, brit Országos, európai országok, tömeges bevándorlás, lakosság többségének, miniszter kitért, közép-ázsiai országot, kínaiak közlése, memorandumot 1994-ben, aláíró nagyhatalmak, bűncselekményről, együttműködésről, függetlenségének, atomfegyvereiről, alpolgármestere, hackertámadásra, helyreállásáért, támaszpontjának, tudományegyetem,
© 2013 TVN.HU Kft.