Regisztráció  Belépés
DK: a BKK-nak le kell állítania online értékesítési rendszerét
... elfogadhatatlannak nevezte, hogy a rendőrök éjjel vitték be kihallgatásra azt a 18 éves fiút, aki a rendszer egyik hibájára jó szándékkal felhívta a figyelmet. Mint mondta, egy normális országban ez nem történhet meg, nagy internetes cégek az ilyen jelentéseket meg szokták köszönni.
Gy. Németh Erzsébet szerint Dabóczi Kálmánnak, a BKK vezérigazgatójának el kellene gondolkodni...
2017-07-22 10:51:40
Perverzriasztó lángszóró
... tízezer forintnak megfelelő összegért kapható a kínai webáruházakban. Ugyanakkor a rendőrség máris figyelmeztette a kínaiakat, hogy a lángszórók szállítása és használata illegális az országban.

...
2017-07-21 22:00:51
Kövér: Zalakaros a magyar élni akarás egyik példája
... Országgyűlés".
Zalakaros vonzerejét és vendégszeretetét méltatva Kövér László kifejtette: a külföldiek által eltöltött vendégéjszakákat tekintve - több mint félmillió vendéggel - a hetedik helyen áll az országban, megelőzve Egert, Szegedet, Győrt, Sopront, Miskolcot vagy Debrecent. A hazai vendégek által eltöltött éjszakákat illetően Zalakaros az ötödik Budapest, Siófok, Hajd...
2017-07-21 19:43:44
Történelmi emlékhellyé avatták a vizsolyi református templomot
... felismerhetővé teszi az emlékhelyet, de tömören annak jelentőségéről is tájékoztatja az érdeklődőket - mondta az igazgató.
Emlékeztetett rá: 49 történelmi emlékhely található az országban, amelyek jelentőségét a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság javaslata alapján kormányrendelet ismerte el. Ezek egységes megjelöléséről a Nemzeti Örökség Intézete gondoskodott.
Hör...
2017-07-21 17:03:02
Illegális bevándorlás - The Spectator: az életmentő civilek az embercsempészek kezére játszanak a Földközi-teng
... Gambiából, Pakisztánból és Szenegálból indultak útnak, ezeket az országokat pedig messze nem temeti maga alá fegyveres konfliktus. Ráadásul még ha így is lenne, akkor is az első biztonságos országban kellene menedéket kérniük, amely minden esetben jóval az előtt van, hogy átkelnének Olaszországba.
"Az érkezők közül csak nagyon keveseket lehet őszinte szívvel menekültnek nevez...
2017-07-21 12:52:12
Német-török viszály - Német lap: Berlin a Törökországba irányuló fegyverszállításokat is leállítja
... kiemelte, hogy "korlátozó jellegű és felelősségteljes" politikát folytat. Így a kiviteli engedélyekről szóló döntések mérlegelésében kiemelt súlya van az emberi jogok helyzetének a fogadó országban, és a főszabály szerint elutasítják az engedélykérelmet, amennyiben megfogalmazódik az az "alapos gyanú", hogy az értékesíteni tervezett termékeket "belső elnyomásra vagy az emberi jogo...
2017-07-21 11:11:33
Nőtt a Vodafone szolgáltatási bevétele az első negyedévben
... 7,624 milliárd font-sterlingre, Európán kívül 7,9 százalékkal, 2,430 milliárd font-sterlingre emelkedett. Viszonylag jelentősebb növekedésre azonban Európán belül is volt példa: Olaszországban 3,2 százalékkal, Spanyolországban 1,6 százalékkal nőtt a szolgáltatási bevétel. Németországban azonban csak 0,6 százalékkal nőtt, míg Nagy-Britanniában 1,6 százalékkal visszaesett.
A Vo...
2017-07-21 10:32:28
Áder: a globális vízválság mára fenyegető valósággá vált
... államfő, aki arról is beszélt: a polgárháború sújtotta Jemen nagyvárosaiban 2-3 éven belül nem lesz megfelelő mennyiségű víz, s ma is az évszázad legsúlyosabb kolerajárványa pusztít ebben az országban.
Másodpercenként egy ember kénytelen elhagyni az otthonát árvíz vagy aszály miatt - emelte ki Áder János, hozzátéve: 2025-re az előrejelzések szerint 2,5 milliárd ember él olyan...
2017-07-20 18:54:11
Német-török viszály - Ankara számára elfogadhatatlan a berlini irányváltás
... külügyminiszter erre vonatkozó csütörtöki bejelentése belpolitikai motiváción alapul, a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás kampányának része. "Ez már szinte divattá vált Németországban" - fogalmazott a szóvivő. Hozzátette: Törökország-ellenességgel "a maguk módján próbálnak meg pontot gyűjteni" a berlini politikusok.
Kalin hangsúlyozta: "Elítéljük a néme...
2017-07-20 17:03:45
Sárgaszakállas maki született a Nyíregyházi Állatparkban
...
Az országban csak itt élő tenyészcsapat igen szapora, a háromhetes aprósággal együtt már kilenc maki él a sóstógyógyfürdői állatparkban - közölte Révészné Petró Zsuzsanna, az intézmény osztályvezetője, szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
A kölyök 130 nap vemhesség után született, jelenleg még anyja hasán csimpaszkodva tölti mindennapjait. Egyelőre anyatejjel táplálkozik, d...
2017-07-20 16:33:51
1 2 3 ..........2017 2018 .....3026 3027 .....4034 4035 4036 
Címkék: Nyíregyházi Állatparkban, Németh Erzsébet, Dabóczi Kálmánnak, Kövér László, Nemzeti Emlékhely, Kegyeleti Bizottság, Nemzeti Örökség Intézete, Áder János, Révészné Petró Zsuzsanna, magyar élni, vizsolyi református, életmentő civilek, embercsempészek kezére, első negyedévben, globális vízválság, berlini irányváltás, rendőrök éjjel, rendszer egyik, normális országban, ilyen jelentéseket, kínai webáruházakban, rendőrség máris, lángszórók szállítása, külföldiek által, hetedik helyen, hazai vendégek, ötödik Budapest, országokat pedig, első biztonságos, érkezők közül, kiviteli engedélyekről, emberi jogok, fogadó országban, főszabály szerint, értékesíteni tervezett, emberi jogo, szolgáltatási bevétel, polgárháború sújtotta, évszázad legsúlyosabb, ember kénytelen, otthonát árvíz, előrejelzések szerint, szeptemberi szövetségi, maguk módján, berlini politikusok, országban csak, háromhetes aprósággal, sóstógyógyfürdői állatparkban, intézmény osztályvezetője, sóstógyógyfürdői, spanyolországban, felelősségteljes,
© 2013 TVN.HU Kft.