Regisztráció  Belépés
MSZP: a kormány hamisított statisztikákkal fedné el a szegénységet
...
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: a korábbi kormányoknak 2014-ig minden év őszén kellett közzétenniük a szegénységi mutatókat, a kabinet azonban 2015 óta nem közöl adatokat a szegénységi helyzetről, a következő évtől pedig már a létminimum-számítást is megszüntették.
Hangsúlyozta, a sz...
2018-09-22 14:05:30
Sargentini-jelentés - LMP: Orbán Viktor alkalmatlanná vált ez európai fellépésre a migráció ügyében
... tökéletesen ellentmond, hogy a Fidesz európai pártcsaládja, a néppárt is jelentős többséggel megszavazta a jelentést - mondta.
Az LMP politikusa emlékeztetett arra: néhány napja országgyűlési határozati javaslatban foglalták össze, milyen lépéseket várnak a kormánytól a migrációval összefüggésben.
Ezek közül a legfontosabbak, hogy a bevándorláspolitikának továbbra is ne...
2018-09-22 13:54:06
Kövér: nem hagyhatjuk, hogy a társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják
... és arra alapozva miként biztosítható a demokratikus politikai többség is".
Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra - jelentette ki az Országgyűlés elnöke.
Kövér László ünnepi beszédében Németh László 75 évvel korábban papírra vetett sorait idézve arra figyelmeztetett, hogy gondolatai rávilágítanak egy olyan európai folyamat mélys...
2018-09-22 12:53:23
Jobbik: Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez!
...
Bana Tibor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Magyarország már jövőre komoly pénzmegvonásokkal szembesülhet, a következő költségvetési ciklusban pedig a jogállamisági mechanizmus bevezetésével újabb nagy összegű uniós forrásoktól eshet el az ország.
Ennek a magyar kis- és középvállalkozások mellett az oktatás, ...
2018-09-22 12:33:34
Nem változik az üzemanyagok jövedéki adója októbertől
... július 1. és szeptember 15. között 74,69 dollár volt a kőolaj hordónkénti átlagára, amely meghatározza az üzemanyagok jövedéki adójának október 1-jétől hatályos mértékét.
Az Országgyűlés által 2016 júniusában elfogadott jövedékiadó-törvény a kőolaj világpiaci árához köti az üzemanyagok jövedéki adóját. Az adómértékek a kőolaj világpiaci árának függvényében negyedévente módos...
2018-09-21 20:50:05
Soltész: fontos felhívni az emberek figyelmét a béke törékenységére
... keresztényeket üldözik.
Ezért is fontos, hogy az egyházak tegyenek a békéért - tette hozzá.
A szentmisén részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a kerület fideszes országgyűlési képviselője.
Az ENSZ Közgyűlése 1981-ben döntött arról, hogy szeptember harmadik keddjén tartják a béke világnapját. A huszadik évfordulón, 2001-ben a világszervezet közgyűlése á...
2018-09-21 19:19:45
Több mint 163 kilométer út újul meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
...
Az egyik megújult, több mint 1 milliárd forintba kerülő szakaszt, a mintegy 8 kilométer hosszúságú, négy települést összekötő utat Tállai András a térség fideszes országgyűlési képviselője, a Pénzügyminisztérium államtitkára adta át pénteken Tiszadorogmán.
A politikus az avatáson el mondta: ennek a vidéknek a szennyvízcsatorna megépülte után, húsz éve ez a második legnag...
2018-09-21 14:12:01
Varga: tovább kell erősíteni az eredményes magyar-kazah kapcsolatokat
... magyar és a kazah fővárost már közvetlen légi járat köti össze. Jelezte, hogy 2017 végére megduplázódott a kereskedelmi forgalom a két ország között.
Fazekas Sándor fideszes országgyűlési képviselő elmondta: Magyarországon Karcag volt az első vidéki város, ahol kazah konzulátus létesült.
Hozzátette:a kazah-magyar kapcsolatok az elmúlt két évtizedben folyamatosan erősöd...
2018-09-21 14:08:15
MSZP: a kormánypártok XV. kerületi polgármesterjelöltje a rábízott közpénzekkel a Fidesz érdekeit szolgálta
... lehetne.
A Rákospalotából, Pestújhelyből és Újpalotából álló kerületben azért kellett kiírni az időközi polgármester-választást, mert Hajdu László (DK) korábbi polgármestert áprilisban országgyűlési képviselővé választották. Hajdu László az utódjául Németh Angélát ajánlotta, akit a DK, az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok is támogatnak. A Fidesz-KDNP jelöltje, László Tamás 2...
2018-09-21 12:37:53
Fenyvesi Máté labdarúgó és Pénzes István orvosprofesszor vehette át az Emberi Méltóságért kitüntetést
... Aranycsapat Emlékév Testületet is elnökként vezető Lomnici Zoltán.
A sportpályafutása befejezése után állatorvosként dolgozó Fenyvesi Máté laudációjában Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, a testület elnökhelyettese felidézte, hogy a Ferencváros balszélsője 76 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, amellyel 1964-ben Európa-bajnoki bronzérmet nyert.
Hoz...
2018-09-20 18:13:08
1 2 3 ..................1872 1873 ..........2809 2810 .........3744 3745 3746 
Címkék: Orbán Viktor, Fenyvesi Máté, Pénzes István, Emberi Méltóságért, Bangóné Borbély Ildikó, Kövér László, Németh László, Bana Tibor, Varga Mihály, ENSZ Közgyűlése, Tállai András, Fazekas Sándor, Magyarországon Karcag, Hajdu László, Németh Angélát, László Tamás, Aranycsapat Emlékév Testületet, Lomnici Zoltán, Bajkai István, kormány hamisított, migráció ügyében, társadalom erkölcsi, európai ügyészséghez, üzemanyagok jövedéki, emberek figyelmét, béke törékenységére, eredményes magyar-kazah, rábízott közpénzekkel, ellenzéki párt, korábbi kormányoknak, szegénységi mutatókat, kabinet azonban, szegénységi helyzetről, következő évtől, migrációval összefüggésben, demokratikus politikai, közép-európai példára, olyan európai, következő költségvetési, jogállamisági mechanizmus, magyar kis-, kőolaj hordónkénti, kőolaj világpiaci, egyházak tegyenek, szentmisén részt, kerület fideszes, béke világnapját, huszadik évfordulón, világszervezet közgyűlése, egyik megújult, térség fideszes, szennyvízcsatorna megépülte,
© 2013 TVN.HU Kft.