Regisztráció  Belépés
EU-csúcs - Megegyezés születhet a menedékkérelmek elbírálására szolgáló központok EU-n kívüli felállításáról
... Ráadásul feltehetőleg kevesebben vágnának neki az életveszélyes földközi-tengeri átkelésnek.
Egyesek szerint a tervezet miatt éles bírálatok középpontjába kerülhet az EU, amiért más országokba "szervezi ki a problémáit". Az elemzők a lehetséges partnerek között elsősorban Tunéziát és Albániát említették.
A Politico megjegyezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 2016-ban m...
2018-06-19 17:26:26
Tőzsde - Indexcsökkenés New Yorkban
... politikájának lefektetésére. Szaúd-Arábia, az OPEC legnagyobb termelője, valamint Oroszország, az OPEC 2017 eleje óta tartó termeléskorlátozási programjában részt vevő szervezeten kívüli országok legnagyobbikaként egyaránt a korlátozási keret csökkentését szorgalmazza. A tanácskozás kimeneteleként a világpiaci olajkínálat növekedésére lehet számítani.
Az arany ára valamelyes...
2018-06-18 20:03:36
Folytatódnak a kerékpársportos fejlesztések a muraföldi térségben
... Ügynökség tanulmányútjait követő...
2018-06-18 14:22:51
Nézőpont: a közép-európai régióban hasonló Oroszország és az Egyesült Államok megítélése
...
Nagy Dániel közölte: 11 ország - a Magyarországot körülvevő államok, Németország, Ausztria, a visegrádi négyek és balkáni országok - bevonásával készítettek felmérést, amelyben Oroszország és az Egyesült Államok megítélését vizsgálták.
Ismertette: az emberek körülbelül fele pozitívan ítéli meg Oroszországot és az Egyesült Államokat, 40 százalék pedig negatívan, ugyanakko...
2018-06-17 20:42:54
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
...
"Európai központokat kell létrehoznunk a származási országokban, mielőtt a migránsok nekiindulnak a Földközi-tengernek" - mondta pénteken az olasz kormányfő a francia elnökkel elköltött munkaebédjüket követően tartott közös sajtótájékoztatójukon Párizsban.
Emmanuel Macron megerősítette, hogy szerinte is "a túlsó parton kellene a menekültügyi feladatokkal foglalkozó hivat...
2018-06-15 20:02:53
Gulyás: a szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés
... európai együttműködésben rejlik - közölte: a magyar kormány csak olyan uniós költségvetést tud elfogadni, amely nem bünteti a teljesítményt, a jelentősebb gazdasági növekedést felmutató országokat. Szerinte a javaslatban foglaltak leginkább a közép-európai és a balti országoknak fájnának.
Indoklásként elmondta, a fejlesztéspolitika az elmúlt évek gazdasági növekedését venné f...
2018-06-14 13:41:51
Orbán: a hazaszeretet erősítését is szolgálják a turisztikai és sportberuházások
... "hazánk bevon bennünket a saját bűvkörébe", ez pedig az ország megmaradását is szolgálja - hangsúlyozta a kormányfő.
Kijelentette, Európa jövőjéről az látszik, hogy csak azok az országok maradnak talpon, amelyekben jelen van a hazaszeretet.
A kormány célja, hogy 2030-ra Európa egyik legegészségesebben élő nemzete legyen a magyar - mondta, hozzátéve: jelenleg ugyanis mi...
2018-06-14 13:22:01
Trump-Kim csúcstalálkozó - Külföldi lapvisszhangok (1.rész)
... át a globális szövetségi viszonyok, miközben ugyanis az amerikai elnök hízeleg az észak-koreai diktátornak, akit egyenrangú partnerként kezel, továbbra is élesen támadja a szövetséges országok, például Kanada vezetőit.
A Die Welt című német konzervatív lap kiemelte: a találkozó után kiadott nyilatkozat "mérföldekkel elmarad" az atomfegyverek leszerelését előirányzó részletes ...
2018-06-13 14:12:11
Pellegrini: Szlovákia folytatja a jó kapcsolatok építését Magyarországgal
...
A szlovák kormányfő az Orbán Viktorral tartott közös sajtótájékoztatón kiemelte: a visegrádi országoknak az elmúlt időben sikerült megtartaniuk az egységet, kiálltak a nemzeti értékeik mellett és nem engedték, hogy nyomást gyakoroljanak rájuk. Szlovákia a V4 elnökeként továbbra is ezt az egységet tekinti majd az együttműködés alapjának - jelentette ki.
Peter Pellegrini h...
2018-06-12 14:52:19
Krónika 7. rész (minősített adatok cseréje, napirend után)
... hangsúlyozta az államtitkár.
Kitért arra is, hogy hazánknak már több országgal van hasonló szerződése, illetve folyamatban vannak további megállapodások.
Célként jelölte meg, hogy az országok közötti együttműködés során keletkezett vagy kicserélt minősített adatok számára védelmet biztosítsanak. Ennek keretében szabályozzák a felek közötti biztonsági együttműködést, és k...
2018-06-11 19:03:21
1 2 3 ......................276 ............414 ...........551 552 
Címkék: Indexcsökkenés New Yorkban, Egyesült Államok, Orbán Viktor, Nagy Dániel, Egyesült Államokat, Emmanuel Macron, Orbán Viktorral, Peter Pellegrini, menedékkérelmek elbírálására, kerékpársportos fejlesztések, muraföldi térségben, közép-európai régióban, migránsok származási, szegényebb államoktól, uniós költségvetés, hazaszeretet erősítését, életveszélyes földközi-tengeri, tervezet miatt, lehetséges partnerek, korlátozási keret, tanácskozás kimeneteleként, világpiaci olajkínálat, visegrádi négyek, emberek körülbelül, származási országokban, migránsok nekiindulnak, olasz kormányfő, francia elnökkel, túlsó parton, menekültügyi feladatokkal, magyar kormány, jelentősebb gazdasági, javaslatban foglaltak, balti országoknak, elmúlt évek, saját bűvkörébe, ország megmaradását, országok maradnak, kormány célja, globális szövetségi, amerikai elnök, észak-koreai diktátornak, szövetséges országok, találkozó után, atomfegyverek leszerelését, szlovák kormányfő, visegrádi országoknak, elmúlt időben,
© 2013 TVN.HU Kft.