Regisztráció  Belépés
MSZP: legyen egyeztetés az euró bevezetéséről!
... csatlakozását.
Szerinte a magyar kormánynak "kutyakötelessége" lenne a társadalmi szereplőkkel megvitatni azt, hogy Magyarországnak érdekében áll-e bevezetni az eurót, és ha igen, mikortól.
A szocialista politikus közölte, Magyarország nem maradhat ki az euró bevezetéséből, és hallgatni kell a munkaadók és a munkavállalók véleményére.
Jelezte, az MSZP szeptember ele...
2018-07-25 17:25:21
MSZP: miért hallgat a kormány a forgalomból kivont vérnyomáscsökkentők ügyében?
... ezer magyar állampolgár szedte nap mint nap, éveken keresztül.
"A máskor oly bőbeszédű magyar kormány lassan egy hónapja Csernobil-szindrómában szenved, kussol" - fogalmazott a szocialista képviselő.
Bangóné Borbély Ildikó közölte: arra vár választ Orbán Viktor miniszterelnöktől, Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől és Polt Péter legfőbb ügyésztől, hogy...
2018-07-24 12:51:27
Pablo Casado a spanyol konzervatív Néppárt új elnöke
... tenni" - fogalmazott az újonnan megválasztott elnök.
Mint mondta, büszke arra, hogy a Néppárt elvei, értékei azok, amelyek leginkább képviselik a spanyolok összességét.
A szocialista kormányra utalva hangsúlyozta: a PP-nek erősebbnek kell lennie mint bármikor, mert nem tűrheti, hogy visszabontsák eddigi munkája eredményeit.
Főbb jövőbeli elképzelései között említett...
2018-07-21 15:49:13
1. Helycserés támadás (A szocializmus csődbe vitele)
... középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
28. éve ELHALLGATJÁK, hogy azért volt szükség az un. rendszerváltozásra, mert az egyetlen párt - a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT - oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményére

- a FÜGGETLENÍTETT (vállalati- járási, fővárosi és kerületei, nagyvárosi...
2018-07-11 11:46:47
A parasztpolgárság kiirtása volt a cél – a kuláküldözé
... ,,kuláküldözést" mint a szocializmus építésének, a mezőgazdaság kollektivizálásának fontos eszközét. A kulákokat a kapitalista rendszer utolsó maradványainak, a mezőgazdaság szocialista átszervezése fő akadályozóinak minősítették, a ,,dolgozó nép" ellenségének kiáltották ki.

Országosan mintegy 71 ezer kulákcsaládot tartottak nyilván, kuláknak az mi...
2018-06-29 23:39:54
Elhunyt Nyers Rezső politikus, volt államminiszter
... keresztül agrárpolitikusként dolgozott.
1954-től két éven át a Szövetkezetek Országos Szövetségének elnökhelyettese, majd 1957-60 között elnöke volt. 1956-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba (MSZMP), ugyanebben az évben fél évig élelmiszeripari miniszter, majd 57-ben közellátási kormánybiztos, 1958-tól újra országgyűlési képviselő volt.
Az MSZMP Központi Bizo...
2018-06-23 18:02:00
MSZP: az alaptörvény-módosítás a bírói függetlenség elleni támadás
... rendszerének lebontásáért küzd - közö...
2018-06-20 16:32:12
November 25-e ezentúl a Vajdaság napja lesz Szerbiában
... sebeket.
A javaslatot megszavazta a teljes vajdasági kormánykoalíció, vagyis a VMSZ mellett az országosan is a legerősebb politikai erőt képviselő Szerb Haladó Párt (SNS) és a Szerbiai Szocialista Párt (SPS), valamint az annak listáján a parlamentbe bejutott más párthoz tartozó képviselők. A hat ellenzéki párt nemmel voksolt.
A Szerb Radikális Párt (SRS) és a Vajdasági S...
2018-06-19 19:43:01
Megrovást kapott pártjától Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke
...
A vasárnap megválasztott pártelnök az általa a hvg.hu-nak elmondottakat megerősítve közölte, Molnár Gyula megsértette az alapszabályt azzal, hogy nem terjesztette az országos elnökség elé a Liberálisokkal kötött választási megállapodást.
Hozzátette: a fegyelmi eljárást a Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság kezdeményezte, a fegyelmi ügyek tanácsa pedig megállapította a ...
2018-06-18 20:33:00
Hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért
... illetve benyújtotta programját, és meghallgatta őket a jelölőbizottság is.
Szabó Vilmos azt mondta, a testület azt javasolja, hogy egy elnökhelyettese és három alelnöke legyen a szocialista pártnak, az elnökség pedig a frakcióvezetővel együtt 15 tagú legyen.
Beszámolt arról, hogy az elnökhelyettesi posztra két jelölt pályázik Ujhelyi István EP-képviselő és Szakács László...
2018-06-11 21:03:09
1 2 3 .............................177 ..............265 266 ..............353 354 
Címkék: Pablo Casado, Elhunyt Nyers Rezső, Molnár Gyula, Bangóné Borbély Ildikó, Orbán Viktor, Kásler Miklóstól, Polt Péter, Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT, Szövetkezetek Országos Szövetségének, Magyar Szocialista Munkáspártba, MSZMP Központi Bizo, Szerb Haladó Párt, Szerbiai Szocialista Párt, Szerb Radikális Párt, Vajdasági, Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság, Szabó Vilmos, Ujhelyi István EP-képviselő, Szakács László, euró bevezetéséről, forgalomból kivont, spanyol konzervatív, szocializmus csődbe, parasztpolgárság kiirtása, bírói függetlenség, magyar kormánynak, társadalmi szereplőkkel, szocialista politikus, euró bevezetéséből, munkavállalók véleményére, szocialista képviselő, emberi erőforrások, újonnan megválasztott, spanyolok összességét, szocialista kormányra, kertgazdálkodást megvalósító, egyetlen párt, szocializmus építésének, kapitalista rendszer, mezőgazdaság szocialista, javaslatot megszavazta, teljes vajdasági, legerősebb politikai, annak listáján, parlamentbe bejutott,
© 2013 TVN.HU Kft.