Regisztráció  Belépés
Igaz történet
... Azonnal a kórházba rohantam, ahol csak annyit tudtam meg, hogy nagyon magas lázzal és bedagadt bokákkal hozták be.

- Súlyos veseelégtelenségben szenved - közölte szenvtelen hangon az orvos. - Ki kell venni az egyik veséjét. Ekkor már Feri is mellettem állt, és ő mondatta ki velem: - Tegyék, amit tenniük kell!

Nem értettem, miért kell ennyi megpróbáltatást elv...
2018-09-20 07:32:51
Az Andrássy 60 orvosai
... gyermekkönyvíró nem hétköznapi családtörténeteAz ÁVH orvosai nem gyógyítottak, feladatuk a vádlottak megtörése volt. Egyikük, Janikovszky Béla volt feleségét is zártosztályra küldte, de vezetéknevét nem innen ismerjük.

A Janikovisz...
2018-09-19 22:08:15
Valótlan szakvélemények kiállításáért öt év börtönre ítéltek egy orvost Szolnokon
... rendbeli hivatali vesztegetés és 1429 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt 5 év börtönbüntetésre és 1 millió 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, emellett a közügyektől 5, míg az orvosi foglalkozás gyakorlásától 10 évre eltiltotta.
A jelenleg 78 éves orvos a nem jogerős ítélet szerint a börtönbüntetés fele részének letöltése után feltételes szabadságra bocsátható....
2018-09-14 15:16:06
Áder János a Szilícium-völgyi magyar kutatók és az anyaországiak együttműködését szorgalmazta
... megoldásokkal.
A kaliforniai Menlo Parkban, az egykor a Stanford Egyetem kutatóinézeteként létrejött, majd önállósult intézmény számos területen, egyebek mellett az informatikában, az orvostechnikában, az űrtudományban vagy a robotikában segíti az alapkutatásokat abban, hogy a fejlesztések termékké válhassanak - ismertette Stephen Ciesinski, az SRI Intenal elnöke.
Az 194...
2018-09-13 07:04:51
Latorcai: a kormány támogatja a Pető-módszer képzésének Kárpát-medencei kiterjesztését
... országában alkalmazzák.
Az államtitkár szerint Pető András mellett Semmelweis Ignác, Szentgyörgyi Albert, boldog Batthyány-Strattmann László, Selye János, Bárány Róbert és Békési György olyan orvosok voltak, akik a 19. és a 20. században a magyar és nemzetközi gyógyászatban tehetségükkel és tudásukkal történelmet írtak.
Emlékeztetett, a Pető András által kidolgozott móds...
2018-09-11 17:23:58
Magyar-orosz operettgálát mutat be Kálmán Imre emlékére a moszkvai Nagyszínház
... tendenciákat, a zenekedvelők igazi ünnepe lesz" - tette hozzá.
"Kálmáné csodálatos művészet volt, amely élni segítette az embereket akkor, amikor úgy tűnt, hogy lehetetlen élni. Kevés orvos segített annyit az emberiségnek a 20. században, mint Kálmán Imre zenéje" - mondta Svidkoj, aki magyarul mondott ezért köszönetet a komponistának.
A gálakoncert szólistái között olya...
2018-09-07 15:03:47
Köszönet mindenkinek - megszüntetése előtt a blognak
... Új-Kígyósi termékenységi Isten egyre szorosabb kínzásával, minden részemben eleven állatokkal, meghagyott fogaimban patológiáival a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, amikkel a magyarországi orvosok lezárták a határokat, hogy kivégezzenek minket öcsémmel együtt, egykori Istenekként. Nem tudtam egyáltalán gondolkozni, sem érezni a szívemmel, melyet feketemágiával égettek állandóa...
2018-09-04 20:17:49
Tallóztam
... lehet rá:

Ha most nincs is rá szükséged, mentsd el, hogy később bármikor kéznél legyen!

Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak!

Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Ezt elvileg minden orvosnak és páciensne...
2018-08-27 04:21:09
Tallóztam
... rá:


Ha most nincs is rá szükséged, mentsd el, hogy később bármikor kéznél legyen!

Fontos megjegyezni, hogy a laborvizsgálati eredmények tényleges kiértékelése az orvos feladata, ezért az alábbi információk kizárólag tájékoztatásként szolgálnak!

Figyeljünk oda arra, hogy vérvétel előtt ne együnk semmit. Ezt elvileg minden orvosnak és páciensne...
2018-08-27 04:19:37
Bayer Zsolt: Iszonyat
... népbetegség. A depresszió az rossz döntésekből szokott születni, és egy teljesen a környezetnek alárendelt valami, de Kanadában ezt a lithium hiánya okozza. Aki hát depressziós, az elmegy az orvoshoz, aki azonnal kiírja 8 hétre, aztán kap hozzá egy rakás lithium tartalmú gyógyszert, amitől úgy fog viselkedni, mint aki nagyon részeg, csak ül és les egy helyre. Ebben az állapotában ...
2018-08-26 19:28:33
1 2 3 ....................264 265 ..........396 397 ..........528 529 530 
Címkék: Áder János, Kálmán Imre, Bayer Zsolt, Janikovszky Béla, Menlo Parkban, Stanford Egyetem, Stephen Ciesinski, Pető András, Semmelweis Ignác, Szentgyörgyi Albert, Batthyány-Strattmann László, Selye János, Bárány Róbert, Békési György, orvost Szolnokon, anyaországiak együttműködését, kormány támogatja, moszkvai Nagyszínház, kórházba rohantam, egyik veséjét, vádlottak megtörése, orvosi foglalkozás, börtönbüntetés fele, kaliforniai Menlo, űrtudományban vagy, robotikában segíti, alapkutatásokat abban, fejlesztések termékké, államtitkár szerint, zenekedvelők igazi, embereket akkor, gálakoncert szólistái, magyarországi orvosok, laborvizsgálati eredmények, orvos feladata, alábbi információk, rossz döntésekből, környezetnek alárendelt, lithium hiánya, rakás lithium, tájékoztatásként, orvostechnikában, börtönbüntetésre, laborvizsgálati, családtörténete, együttműködését, megpróbáltatást, gyermekkönyvíró, alapkutatásokat, börtönbüntetés, szakvélemények, kiterjesztését, informatikában, pénzbüntetésre, feketemágiával,
© 2013 TVN.HU Kft.