Regisztráció  Belépés
Ki szenvedte el az Örökkévalótól a büntetést?
... halálra,
és a bűnösök közé sorolták,
mivel magára vette sokak bűneit,
és a bűnösökért imádkozott,
ezért jutalmat a hatalmasok között osztok neki,
és osztályrészét a győzelmi zsákmányból
a hősök között kapja meg"
- mondja az Örökkévaló.

Ézsaiás 53 https://www.biblegateway.com/passage /?search=%C3%89zsai%...
2018-04-04 13:13:21
A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban
... csatlakozik az Úrhoz, és az ő népévé lesznek.
Az Úr majd nálad lakik, és te megtudod, hogy a Seregek Ura küldött engem hozzád.
Birtokba veszi majd Júdát az Úr, mint az ő osztályrészét a szent földön, és ő újra kiválasztja Jeruzsálemet.
Hallgasson el most minden test az Úr előtt, mert már elindult szent hajlékából.
Ez az Isten igéje. Zak 2,14-17

VÁL...
2017-11-21 10:00:50
A pálos rend megtöretése...
... Életszentségét Kapisztrán Szent János ismerte fel legelőször, aki barátjának és bajtársának, Hunyadi Jánosnak halála pillanatában így kiáltott fel: ,,Isten országában nyeri el osztályrészét és az angyalok karában zengi az örök boldogság diadal énekét".

A független magyar királyság védelmét Hunyadi János halála után fia, Mátyás vette át. 1458-ban, 15 évesen választj...
2017-06-05 08:46:48
Cófár és Jób
... figyelsz, és csak az Ő hangját hallgatod. Nem lesz könnyű, de megéri!

BETEKINTÉS * RÉGMÚLT ÁLDÁSOK, MAI SZENVEDÉSEK - A 29-30. fejezetekben Jób szembeállítja élete eddigi osztályrészét (,,a hajdani hónapokban" 29,2) a jelen nyomorúságával (,,most azonban" 30,1). Találsz legalább három ellentétet?

,,a hajdani hónapokban...̶...
2017-05-26 06:45:51
A Hunyadiakról és pálosokról-ami a történelemórából kimaradt
... harcba. Életszentségét Kapisztrán Szent János ismerte fel legelőször, aki barátjának és bajtársának, Hunyadi Jánosnak halála pillanatában így kiáltott fel: "Isten országában nyeri el osztályrészét és az angyalok karában zengi az örök boldogság diadal énekét".

A független magyar királyság védelmét Hunyadi János halála után fia, Mátyás vette át. 1458-ban, 15 évesen válas...
2017-03-25 21:25:50
Orbán Balázs


Or...
2016-10-10 20:20:24
Zsoltárok könyvének 11.fejezetétől 20.fejezetéig
... megvizsgálja az igazságosakat is, a gonoszokat is; Gyűlöli a lelke mindazt, aki az erőszakot szereti.6Kelepcét, tüzet és ként záporoztat a gonoszokra, És perzselő szelet mint poharuk osztályrészét.7Mert Jehova igazságos; szereti az igazságos tetteket. Az egyenes emberek látják meg az ő arcát.

A karmesternek a mélyebb oktávra. Dávid éneke.
12.fejezet
Ments meg...
2016-06-08 14:18:18
Napi 5 fejezettel egy év alatt elolvasod a teljes Bibliát
... megvizsgálja az igazságosakat is, a gonoszokat is; Gyűlöli a lelke mindazt, aki az erőszakot szereti.6Kelepcét, tüzet és ként záporoztat a gonoszokra, És perzselő szelet mint poharuk osztályrészét.7Mert Jehova igazságos; szereti az igazságos tetteket. Az egyenes emberek látják meg az ő arcát.

A karmesternek a mélyebb oktávra. Dávid éneke. 12.fejezet
Ments meg enge...
2016-06-06 01:47:05
Orbán Balázs irása
... minden honfinak, midőn az ősök nagy tettei által szentesitett talajra lép? Nem! ily igaztalan önmagam iránt nem lehetek. Megmászom azért a büszke ormot, hogy a dicsőség azon csekély osztályrészét, mely rám is, mint a nemzet egyik legigénytelenebb s érdemtelenebb tagjára háramlik, birtokomba vehessem, ösztöndíjjul arra nézve, hogy a jövőben arra magamat érdemesithessem; leoldom a m...
2016-01-27 18:16:34
Mikszáth Kálmán ASZTALTÓL - ÁGYTÓL
... nem nyílnak meg, csak ritkán.

A napsugár hiába táncol a zsaluk bordácskáin; nem hatolhat odább. Enyelgő napfény nem kell annak, aki ott benn lakik egyedül. Az már kivette osztályrészét: az örök felhőt.

Néha egy-egy cserebogár koppantja meg a lécpáncélzatot, s ez a koppanás is oly kísértetiesen hangzik odabenn. Ha ajtó nyílik valahol, az már nagy zaj itt, s ös...
2016-01-16 10:57:23
1 2 3 4 
Címkék: Boldogságos Szűz Mária, Orbán Balázs, Mikszáth Kálmán, Seregek Ura, Életszentségét Kapisztrán Szent János, Hunyadi Jánosnak, Hunyadi János, RÉGMÚLT ÁLDÁSOK, pálos rend, történelemórából kimaradt, teljes Bibliát, bűnösök közé, bűnösökért imádkozott, hatalmasok között, győzelmi zsákmányból, hősök között, szent földön, angyalok karában, örök boldogság, független magyar, hajdani hónapokban&#8221, jelen nyomorúságával, hajdani hónapokban, lelke mindazt, erőszakot szereti, igazságos tetteket, egyenes emberek, mélyebb oktávra, ősök nagy, büszke ormot, dicsőség azon, nemzet egyik, jövőben arra, napsugár hiába, zsaluk bordácskáin, örök felhőt, történelemórából, legigénytelenebb, érdemesithessem, lécpáncélzatot, életszentségét, nyomorúságával, osztályrészét, szembeállítja, igazságosakat, örökkévalótól, kísértetiesen, érdemtelenebb, biblegateway, hunyadiakról, ösztöndíjjul, szentesitett, karmesternek, pillanatában, megvizsgálja, jeruzsálemet, fejezetekben, szkelykapuk, fejezetétől, megtöretése, bajtársának, csatlakozik,
© 2013 TVN.HU Kft.