Belépés
Kreml: előkészületben van Kim Dzsong Un oroszországi látogatása
...
Peszkov szerint egyeztetés folyik a látogatás lehetséges időpontjáról, helyszínéről és formátumáról. Emlékeztetett rá, hogy Kimnek érvényes oroszországi meghívása van, s közölte, hogy a konkrét megállapodás esetén be fog számolni a részletekről.
Ezzel összefüggésben a Yonhap dél-koreai hírügynökség azt közölte, hogy vasárnap Vlagyivosztokban landolt az észak-koreai Air K...
2018-10-08 14:52:58
Marine Le Pent ismét beidézték a francia vizsgálóbírók a jogtalanul felvett uniós pénzek miatt
...
"Válaszolni fogok nekik" - mondta egy vidéki látogatáson a francia radikális politikus, de azt nem pontosította, hogy milyen formában, illetve, hogy megjelenik-e az idézésre.
A párizsi ügyészség pénzügyi ügyekkel foglalkozó részlege által meggyanúsított pártelnök 2017. június 30-án nem jelent meg az első idézésre, hanem egy nyilatkozatot tett.
Véleménye szerint az ...
2018-09-07 18:14:15
Panama-csatorna
... kormányt, s átveszi a hatalmat.
1914.01.31 és 02.17. Tisza István gr. miniszterelnök eredménytelen tárgyalásokat folytat magyarországi román politikusokkal.
1914.02.02. N. Pašić látogatása az orosz cárnál.
1914.02.04. A könyvtár megvásárolja DEÁK Ferenc könyvtárának megmaradt részét a "haza bölcse" unokahúgától, DARÓCZY Tamásnétól.
1914.02.13. A nagyhatalmak u...
2018-08-22 13:09:35
A Tate Pierre Bonnard-kiállítását érdemes "lassan szemlélni"
... Matthew Gale, a Bonnard-kiállítás kurátora. Hozzátette: nyilván nem lehet erőltetni, hogy egy látogató hosszabb időt töltsön el egy kép előtt, de mindenkit arra bátorítanak.
A lassú látogatás menetrendjét még nem dolgozták ki pontosan, Gale szerint valószínűleg külön jegyet árulnak majd a csoportos tárlatvezetésre, amelyen egy kurátor csak két vagy három képről mesél részlete...
2018-07-24 12:32:12
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... Macron megerősítette, hogy szerinte is "a túlsó parton kellene a menekültügyi feladatokkal foglalkozó hivatalainknak" a feladatukat megkezdeniük.
Az olasz miniszterelnök párizsi látogatását éles diplomáciai vita előzte meg Párizs és Róma között a menekültügyi kérdésben, miután Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (MSF) civil ...
2018-06-15 20:02:53
Az olasz miniszterelnök mégse mondja le párizsi látogatását
... kormányfőinek június végi csúcstalálkozója előtt közös olasz-francia egyeztetésre van szükség.
A minap az olasz sajtóban olyan értesülések láttak napvilágot, hogy Giuseppe Conte a párizsi látogatás lemondását mérlegelte a migránsokat szállító Aquarius mentőhajó miatt Róma és Párizs között kibontakozott vita miatt.
Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterran...
2018-06-14 11:01:22
Illegális bevándorlás - Olasz belügyminiszter: Magyarország Európa külső határainak védelmében segít
... Ola...
2018-06-12 23:43:20
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
... léptetett szankciók miatt nem jut alkatrészekhez amerikai beszállítóitól.
Ez egyfajta gesztus is Trump részéről azelőtt, hogy Liu Ho miniszterelnök-helyettes kedden megkezdi négynapos látogatását Washingtonban, ahol a kereskedelmi viták rendezéséről tárgyal a legmagasabb rangú amerikai vezetőkkel.
A nagy nyugat-európai értéktőzsdéken viszont veszteséges a kereskedés. Dél...
2018-05-14 15:53:43
Tallóztam
... történész. A kongóiakat végül egy, a kiállítástól külön lévő épületben szállásolták el, innen busszal hordták őket ki és be. Az afrikaiak panaszkodtak a zsúfolt körülményekre, a kijárási és látogatási korlátozásokra, valamint a kiállításon elszenvedett napi szintű megaláztatásokra.

Júliusra a kongói művészek és kézművesek nem bírták tovább, családjaikkal együtt hazament...
2018-04-26 16:03:04
Megnézik a négereket az állatkertben - Belgium, 1958
... történész. A kongóiakat végül egy, a kiállítástól külön lévő épületben szállásolták el, innen busszal hordták őket ki és be. Az afrikaiak panaszkodtak a zsúfolt körülményekre, a kijárási és látogatási korlátozásokra, valamint a kiállításon elszenvedett napi szintű megaláztatásokra.

Júliusra a kongói művészek és kézművesek nem bírták tovább, családjaikkal együtt hazament...
2018-04-23 23:17:28
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Dzsong Un, Marine Le Pent, Tate Pierre Bonnard-kiállítását, Magyarország Európa, Tisza István, DEÁK Ferenc, DARÓCZY Tamásnétól, Matthew Gale, Giuseppe Conte, francia vizsgálóbírók, jogtalanul felvett, migránsok származási, olasz miniszterelnök, látogatás lehetséges, konkrét megállapodás, vidéki látogatáson, francia radikális, párizsi ügyészség, első idézésre, nyilatkozatot tett, orosz cárnál, látogató hosszabb, lassú látogatás, csoportos tárlatvezetésre, kurátor csak, túlsó parton, menekültügyi feladatokkal, feladatukat megkezdeniük, menekültügyi kérdésben, olasz sajtóban, párizsi látogatás, migránsokat szállító, kereskedelmi viták, legmagasabb rangú, nagy nyugat-európai, kongóiakat végül, kiállítástól külön, afrikaiak panaszkodtak, zsúfolt körülményekre, kiállításon elszenvedett, kongói művészek, vlagyivosztokban, csúcstalálkozója, megaláztatásokra, belügyminiszter, tárlatvezetésre, miniszterelnök, összefüggésben, meggyanúsított, hivatalainknak, beszállítóitól, előkészületben, értéktőzsdéken,
© 2013 TVN.HU Kft.