Regisztráció  Belépés
A Tate Pierre Bonnard-kiállítását érdemes "lassan szemlélni"
... Matthew Gale, a Bonnard-kiállítás kurátora. Hozzátette: nyilván nem lehet erőltetni, hogy egy látogató hosszabb időt töltsön el egy kép előtt, de mindenkit arra bátorítanak.
A lassú látogatás menetrendjét még nem dolgozták ki pontosan, Gale szerint valószínűleg külön jegyet árulnak majd a csoportos tárlatvezetésre, amelyen egy kurátor csak két vagy három képről mesél részlete...
2018-07-24 12:32:12
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... Macron megerősítette, hogy szerinte is "a túlsó parton kellene a menekültügyi feladatokkal foglalkozó hivatalainknak" a feladatukat megkezdeniük.
Az olasz miniszterelnök párizsi látogatását éles diplomáciai vita előzte meg Párizs és Róma között a menekültügyi kérdésben, miután Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (MSF) civil ...
2018-06-15 20:02:53
Az olasz miniszterelnök mégse mondja le párizsi látogatását
... kormányfőinek június végi csúcstalálkozója előtt közös olasz-francia egyeztetésre van szükség.
A minap az olasz sajtóban olyan értesülések láttak napvilágot, hogy Giuseppe Conte a párizsi látogatás lemondását mérlegelte a migránsokat szállító Aquarius mentőhajó miatt Róma és Párizs között kibontakozott vita miatt.
Olaszország vasárnap megtagadta a francia Sos Mediterran...
2018-06-14 11:01:22
Illegális bevándorlás - Olasz belügyminiszter: Magyarország Európa külső határainak védelmében segít
... Ola...
2018-06-12 23:43:20
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
... léptetett szankciók miatt nem jut alkatrészekhez amerikai beszállítóitól.
Ez egyfajta gesztus is Trump részéről azelőtt, hogy Liu Ho miniszterelnök-helyettes kedden megkezdi négynapos látogatását Washingtonban, ahol a kereskedelmi viták rendezéséről tárgyal a legmagasabb rangú amerikai vezetőkkel.
A nagy nyugat-európai értéktőzsdéken viszont veszteséges a kereskedés. Dél...
2018-05-14 15:53:43
Tallóztam
... történész. A kongóiakat végül egy, a kiállítástól külön lévő épületben szállásolták el, innen busszal hordták őket ki és be. Az afrikaiak panaszkodtak a zsúfolt körülményekre, a kijárási és látogatási korlátozásokra, valamint a kiállításon elszenvedett napi szintű megaláztatásokra.

Júliusra a kongói művészek és kézművesek nem bírták tovább, családjaikkal együtt hazament...
2018-04-26 16:03:04
Megnézik a négereket az állatkertben - Belgium, 1958
... történész. A kongóiakat végül egy, a kiállítástól külön lévő épületben szállásolták el, innen busszal hordták őket ki és be. Az afrikaiak panaszkodtak a zsúfolt körülményekre, a kijárási és látogatási korlátozásokra, valamint a kiállításon elszenvedett napi szintű megaláztatásokra.

Júliusra a kongói művészek és kézművesek nem bírták tovább, családjaikkal együtt hazament...
2018-04-23 23:17:28
Kréta annektálása...
... része. A Novipazari szandzsák visszakerül a Portához.
1908.10.07. Görögország deklarálja Kréta annektálását .
1908.10.09 - 14. Al...
2018-03-18 14:22:34
Több mint 1500 évig radioaktív még Marie Curie
... igen veszélyes: a párizsi nemzeti könyvtár nem tiltja a betekintést, de minden érdeklődőnek alá kell írnia, hogy tudomásul veszi, hogy az intézmény semmiféle felelősséget sem vállal a látogatás esetleges következményei miatt. A házaspár jegyzeteinek megtekintéséhez védőruházat viselése is kötelező.


Marie Curie jegyzeteiFORRÁS: WELLCOME LIBRARY, LONDON
1600 ...
2018-03-07 09:16:48
Paksi bővítés - Süli János: indokolt az új paksi blokkok megépítése
... hogy keresik az atomerőművek optimális kihasználtságának lehetőségeit, valamint gazdasági elemzésekkel támogatják a döntések meghozatalát.
William D. Magwood elmondta: magyarországi látogatásuk során a paksi atomerőmű mellett szeretnék megismerni a nukleáris biztonságot érintő kérdéseket, a magyarországi képzést és egyéb, kapcsolódó témaköröket.
Az OECD alá tartozó, pári...
2018-03-05 15:52:28
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Tate Pierre Bonnard-kiállítását, Magyarország Európa, Marie Curie, Süli János, Matthew Gale, Giuseppe Conte, WELLCOME LIBRARY, William, migránsok származási, olasz miniszterelnök, látogató hosszabb, lassú látogatás, csoportos tárlatvezetésre, kurátor csak, túlsó parton, menekültügyi feladatokkal, feladatukat megkezdeniük, menekültügyi kérdésben, olasz sajtóban, párizsi látogatás, migránsokat szállító, kereskedelmi viták, legmagasabb rangú, nagy nyugat-európai, kongóiakat végül, kiállítástól külön, afrikaiak panaszkodtak, zsúfolt körülményekre, kiállításon elszenvedett, kongói művészek, párizsi nemzeti, intézmény semmiféle, látogatás esetleges, házaspár jegyzeteinek, atomerőművek optimális, döntések meghozatalát, paksi atomerőmű, nukleáris biztonságot, magyarországi képzést, megaláztatásokra, csúcstalálkozója, jegyzeteiforrás, belügyminiszter, tárlatvezetésre, megtekintéséhez, alkatrészekhez, értéktőzsdéken, korlátozásokra, miniszterelnök, beszállítóitól, következményei, hivatalainknak,
© 2013 TVN.HU Kft.