Regisztráció  Belépés
Harmonia.......
... felé fordul, az igaz szerelem jelképe. Hímzésben, faragásban egyaránt megjelenő szerelmi szimbólum, amely nem csupán az érzelmeket, de a termékeny kapcsolatot is megjeleníti, így párkapcsolatban élőknek gyerekáldást, párkeresőknek gazdag, bőséges szerelmet hozhat.

Ezt mondja neked:
Amíg van kenyered, figyelj azokra, akiknek nem jutott. Adj a magadéból, és akkor a...
2018-07-21 19:08:40
Mai harmónia kártyám
... egyszerre. Szimbolizálja az utat, melyen az égi energia a földre jut és az emberi vágyak a magasba törnek. A nyírfakéreg gyógynövénként is használatos.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt szellemi síkon is termékeny, példaértékű kapcsolat

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy ha követjük belső fényünket, megtaláljuk a szelle...
2018-07-21 05:57:53
Harmonia.......
... lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:...
2018-07-20 17:51:49
Harmonia.......
... romantikát és jóakaratot, férfiaknak keménységet és erőt sugall. A Hold uralma alatt álló szín figyelmeztetés arra, hogy önértékelésünket billentsük helyre.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Ne hamarkodj el, ne sürgess semmit a kapcsolatodban. Légy te a biztos támasz! Ha párt keresel, egy idősebb partnerben támogatóra lelhetsz.

Személyes üzenete: ...
2018-07-19 17:22:21
Harmonia.......
... mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinye...
2018-07-19 17:18:46
Harmonia.......
... Szüntess meg magad körül minden pénzügyi rendezetlenséget! Keress újabb pénzforrásokat, pénztermelő esélyeket, ötleteket. Vállalkozz, ha megteheted.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a családi kassza rendbetétele, a családi vagyon rendezése, a pénzügyi helyzet átgondolása aktuális. Párkeresőknek a gazdag partner ígéretét hozhatja.

Ezt mondja neked: ...
2018-07-19 17:14:47
A jó tánc két szabad ember tánca.
... közeledek, van, amikor távolodok. A férfinak kell tudni "nőül" - és a nőnek ismerni kell a férfi gondolatait. Ismerni - és érezni.
Tévedés azt hinni, hogy a legharmonikusabb párkapcsolatban soha nincs magány. Van. És nincs olyan magány, melyből ne nyúlnánk a másikért. Minden szeretetnek van titkos dallama, tempója, ritmikája. Ezért van az, hogy a zene nyelvén mélyebben lehet ...
2018-07-19 14:15:21
Harmóniakártyám
... megoldásokat hoz. Kapcsolatot mutat két ember között, mely nem feltétlenül szerelmi, lehet akár spirituális, vagy baráti, pénzügyi kapcsolódás is.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, hangolódj rá a kedvesedre, próbáld szavak nélkül is megérteni őt. Ha párkeresőben vagy, hallgass megérzéseidre.

Ezt mondja neked:

Igyekezz a kapcsolatot keresni...
2018-07-18 06:42:03
Harmóniakártyám
... másképpen lesz holnap" A páva szép és látványos változást jelent.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy eljön egy olyan kapcsolat, mely kiszabadít a magány bilincséből. Párkapcsolatban élőknek arra mutat rá, hogy a külsőségek fontosak ugyan a kapcsolatban, de ne hangsúlyozd túl őket - mindegy mit mondanak mások.

Ezt mondja neked:

Várakozást f...
2018-07-16 06:04:51
Harmóniakártyám
... másképpen lesz holnap" A páva szép és látványos változást jelent.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy eljön egy olyan kapcsolat, mely kiszabadít a magány bilincséből. Párkapcsolatban élőknek arra mutat rá, hogy a külsőségek fontosak ugyan a kapcsolatban, de ne hangsúlyozd túl őket - mindegy mit mondanak mások.

Ezt mondja neked:

Várakozást f...
2018-07-16 06:03:30
1 2 3 .................417 ........625 626 ........833 834 
Címkék: igaz szerelem, termékeny kapcsolatot, emberi vágyak, magasba törnek, nyírfakéreg gyógynövénként, éjszakás kaland, szépség meglelése, biztos támasz, idősebb partnerben, föld felett, nehézségek elől, családi kassza, pénzügyi helyzet, gazdag partner, férfinak kell, nőnek ismerni, férfi gondolatait, legharmonikusabb párkapcsolatban, zene nyelvén, kapcsolatot keresni, páva szép, olyan kapcsolat, magány bilincséből, külsőségek fontosak, önértékelésünket, rendezetlenséget, legharmonikusabb, harmóniakártyám, párkapcsolatban, figyelmeztetés, gyógynövénként, pénzforrásokat, kapcsolatodban, párkeresőknek, szimbolizálja, megérzéseidre, kapcsolatban, futamodjatok, párkeresőben, külsőségeken, problémáktól, különlegesen, gyerekáldást, rendbetétele, megoldásokat, hangsúlyozd, lánykérésre, feltétlenül, példaértékű, átgondolása, gondolatait, bilincséből, eljegyzésre, megtaláljuk, kapcsolódás, megjeleníti, használatos, nyírfakéreg, kapcsolatba, spirituális, beszéljétek, kapcsolatot, akadályokon, szeretetnek, keménységet, pénztermelő,
© 2013 TVN.HU Kft.