Regisztráció  Belépés
Pszichológus: a valódi kapcsolatok hiánya és a virtuális kapcsolatok erősödése a jellemző
... hogy nem akarnak lemaradni semmiről, ami az ismerősökkel történik vagy a hírekben jelenik meg, a másik pedig a félelem attól, hogy kiszolgáltatottá válnak, sérülnek egy baráti vagy párkapcsolatban.
A szakember a valódi beszélgetéseket, a közös tevékenységeket hiányolja, mint mondta, nem pedig azt, hogy együtt ülnek be egy kávézóba, és "külön-külön nyomogatják" a telefonjukat....
2018-09-22 21:02:40
Harmonia.......
... megvásárolt területre dobott cipő a jogos birtoklást jelentette. A csizma a hatalmat, az elnyomást is jelképezi. A régi világban a gazdagság jelképe is volt.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek szerelmi kísértés, megcsalás, megcsalatás esélye. Párkeresők számára új kapcsolat lehetősége.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a külvilággal is fontos tarta...
2018-09-22 16:12:15
Harmonia.......
... két világ közti átjárhatóságot is szimbolizál. Beavatási jelképként a tudatlanság állapotából a tudás birtokosává válását jelenti. Zárt ajtó: titok.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek egy eddig ismeretlen dolgok megélése által egy ,,másik világba" jutás. Párkeresőknek megnyílik a titok - látogass el a Titkosrandi oldalra!

Ezt mondja neked:
...
2018-09-21 16:06:21
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Irgalmasság hatja át

Kard - Harc, harcos, hatalom

A szamurájok eszköze, a huszárok fegyvere. A harc a karddal nem...
2018-09-20 16:55:59
Harmonia.......
... kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jel...
2018-09-19 18:54:45
Harmonia.......
... lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:...
2018-09-19 18:50:57
Harmonia.......
... fénnyel szemben. Ez a lap nehéz szakaszt, kilátástalan, emberpróbáló helyzetet, nehézséget is jelölhet - ha ilyenben vagy, akkor biztat, erőt ad, támogat.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élők számára is hozhat fékevesztett szerelmet, titkos viszonyt. Párkeresőknek házas partnert, karmikus szerelmet, érzelmi bizonytalanságot. Érzéseid bevisznek az erdőbe, kilátástalansá...
2018-09-17 15:25:31
Harmonia.......
... mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinye...
2018-09-15 18:17:43
A legtöbb
A legtöbb mai ember hazugságokkal átszőtt,
nyomorúságos párkapcsolatban tengődik.


...
2018-09-15 17:03:39
Harmonia.......
... özepébe, megszentelték, mielőtt felvágták. Isten testével azonos.Augusztus 20-án ezt a kártyát kapni különlegesen szerencsés, bőséges, gazdag évet jelöl.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat tápláló ereje mind fizika, mind lelki síkon. Párkeresők számára a belső erőforrások megtalálása.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy egyszerű, hétköznap...
2018-09-13 20:24:18
1 2 3 .................419 420 .........628 629 ........837 838 839 
Címkék: HarmoNet Harmóniakártya, Magyarok Kártyáján, valódi kapcsolatok, virtuális kapcsolatok, ismerősökkel történik, hírekben jelenik, másik pedig, félelem attól, baráti vagy, valódi beszélgetéseket, közös tevékenységeket, jogos birtoklást, régi világban, gazdagság jelképe, tudatlanság állapotából, tudás birtokosává, eddig ismeretlen, háttér szimbólum, szamurájok eszköze, huszárok fegyvere, ország érzelmi, párod ölelését, éjszakás kaland, szépség meglelése, föld felett, nehézségek elől, kártyát kapni, kapcsolat tápláló, belső erőforrások, kiszolgáltatottá, bizonytalanságot, párkapcsolatban, harmóniakártyád, tevékenységeket, beszélgetéseket, átjárhatóságot, harmóniakártya, kilátástalansá, megszentelték, párkeresőknek, összefüggései, hazugságokkal, különlegesen, külsőségeken, ismerősökkel, pszichológus, problémáktól, nyomorúságos, telefonjukat, kilátástalan, futamodjatok, fékevesztett, emberpróbáló, érzelmeidet, irgalmasság, erőforrások, szimbolizál, birtokosává, titkosrandi, állapotából, eljegyzésre, kapcsolatba,
© 2013 TVN.HU Kft.