Regisztráció  Belépés
Harmonia.......
... tudás birtokosává válását jelenti. Zárt ajtó: titok.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek egy eddig ismeretlen dolgok megélése által egy ,,másik világba" jutás. Párkeresőknek megnyílik a titok - látogass el a Titkosrandi oldalra!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy lelked belső titkait nem őrizheted magadban örökké. Meg kell osztanod másokkal, hogy...
2018-09-21 16:06:21
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2018-09-20)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Irgalmasság hatja át

Kard - Harc, harcos, hatalom

A szamurájok eszköze, a huszárok fegyvere. A harc a karddal nem...
2018-09-20 16:55:59
Harmonia.......
... érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:
A folyó azt jelzi számodra, hogy mások é...
2018-09-19 18:54:45
Harmonia.......
... vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban...
2018-09-19 18:50:57
Harmonia.......
... nehézséget is jelölhet - ha ilyenben vagy, akkor biztat, erőt ad, támogat.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élők számára is hozhat fékevesztett szerelmet, titkos viszonyt. Párkeresőknek házas partnert, karmikus szerelmet, érzelmi bizonytalanságot. Érzéseid bevisznek az erdőbe, kilátástalanságot élsz meg.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy úrrá kell lenni a ...
2018-09-17 15:25:31
Harmonia.......
... külvilággal.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek menekülést jelent a nehézségek elől. Jelzi, hogy ne futamodjatok meg a problémáktól, beszéljétek meg, nézzetek szembe mindennel. Párkeresőknek jelzi, hogy ne ragadj meg kicsinyes nehézségeknél, emelkedj föléjük és szeress gondtalanul.

Ezt mondja neked:
Ne félj a jelen problémáitól, azért jönnek, hog...
2018-09-15 18:17:43
Harmonia.......
... hatását. Száma az egyes. Asztrológiai jelkép is.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek perzselő szerelem, latinos, forró kapcsolat, nyers szexualitás, szélsőséges érzelmek. Párkeresőknek hirtelen szerelembe esés esélye.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy vizsgáld felül apáddal való kapcsolatodat, és nézd meg, mit tanultál ebből. Mindegy, hogy testben van-e ...
2018-09-14 18:22:45
Harmonia.......
... miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállják a helyüket- keresd meg életedben a maradandó dolgokat.
Érdemes el...
2018-09-13 20:29:29
Harmonia.......
... vagy a makarenkói pofon jobbosa is mind a pozitív, a teremtő, a nevelő, megbékélő erőt fejezik ki. A politikában a jobb a nemzeties eszméket jelenti.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek lehetőség kibékülésre vagy új kapcsolat indítására. Kapcsolatban élőknek a régi ügyek megbeszélésére alkalmas nap. Kedvesednek mindig jobbodat nyújtod, s jobbodon vezeted.

Ezt mon...
2018-09-13 20:19:50
Harmonia.......
... eljutott arra a pontra, mikor az igazi kommunikáció teljes hiánya vagy nehézsége jellemzi. Ne mára tedd a nagy beszélgetéseket! Rosszindulatú pletyka kelhet útjára - ne ülj fel ennek! Párkeresőknek viszont jó nap a kiszemelt fél "behálózására". Szexuálisan fűtött hangulatot hozhat!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az illuzórikus világ csupán rövid életű örömökkel ke...
2018-09-13 19:54:32
1 2 3 ....................265 266 ...........398 399 ..........529 530 531 
Címkék: HarmoNet Harmóniakártya, eddig ismeretlen, háttér szimbólum, szamurájok eszköze, huszárok fegyvere, párod ölelését, koronázási ékszereket, lapot különlegesen, éjszakás kaland, nehézségek elől, jelen problémáitól, helyüket- keresd, maradandó dolgokat, makarenkói pofon, nemzeties eszméket, régi ügyek, igazi kommunikáció, nagy beszélgetéseket, illuzórikus világ, bizonytalanságot, párkapcsolatban, beszélgetéseket, harmóniakártyád, harmóniakártya, megbeszélésére, sebezhetőséget, párkeresőknek, összefüggései, nehézségeknél, kapcsolatodat, rosszindulatú, kapcsolatban, behálózására, külsőségeken, kártyájaként, vásárolhatsz, kommunikáció, különlegesen, fékevesztett, problémáitól, asztrológiai, problémáktól, futamodjatok, szexuálisan, illuzórikus, irgalmasság, érzelmeidet, szexualitás, ismerkedést, gondtalanul, szélsőséges, flörtölésre, kibékülésre, kedvesednek, beszéljétek, politikában, külvilággal, titkosrandi, birtokosává, határozzák, koronázási, ékszereket, különleges, nehézséget, szerelembe, makarenkói, indítására, simulékony,
© 2013 TVN.HU Kft.