Belépés
Jobbik: minden fronton küzdünk a lakás-takarékpénztárakért
... beadták "az idevonatkozó egy mondatot" a választási szerveknek, ugyanakkor további frontokon is támadni kívánnak, "minden fegyvernemben", a parlamenten belül és kívül egyaránt.
A Jobbik alelnöke szerint a kormány indoklása a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről nem állja ki az igazság próbáját.
A kabinet előszeretettel hangoztatja, hogy milyen kevés...
2018-10-22 16:52:31
DK: az Orbán-rendszer megkezdte az állami felsőoktatás megszüntetését
... 2020-tól új ingyenes képzési forma bevezetésével biztosít a jelenlegi államilag finanszírozott helyekével megegyező számú, több ezer térítésmentes képzési helyet.
Varju László, a DK alelnöke az ápolási díj tervezett emelését az azért küzdő civil szervezetek és a családok sikerének értékelte.
Ugyanakkor jelezte, tovább küzdenek azért, hogy az otthonápolást is foglalkoztat...
2018-10-11 13:51:59
Cseh sajtó: keserű győzelmet aratott az ANO mozgalom a helyi önkormányzati választáson
...
Babis győzelme keserű, mert a fővárosban, amelyet a választások előtt kiemelt fontosságúnak, szimbolikusnak minősített, s ahol személyesen is beavatkozott a választási kampányba, veszített - véli a Hospodárské Noviny című liberális gazdasági és politikai napilap.
A konzervatív Lidové Noviny szerint "Prága megbüntette az ANO-t a fővárosi vezetés hibáiért".
Prágában f...
2018-10-08 11:52:06
Megállíthatatlan mélyrepülés, így tették tönkre magukat az e
... mekkora az egység a szocialisták háza táján.

Ezután viszonylagos nyugalom volt az MSZP-nél egészen szeptember közepéig, amikor a párt korábbi középvezetője, a győri szervezet volt alelnöke kilépett a pártból, mivel nem értett egyet azzal,

hogy az MSZP hazaáruló EP-képviselői megszavazták hazánk megbüntetését, a Soros-Sargentini-jelentést.
...
2018-10-07 13:45:08
A DK országos hálózatán keresztül sürgeti az otthonápolás nagyobb elismerését
...
Varju László, az ellenzéki párt alelnöke, parlamenti képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a DK önkormányzati politikusai lakhelyükön emelnek szót a kérdés szabályozása, az otthonápolás munkaként történő elismerése érdekében.
Varga Zoltán, a DK debreceni önkormányzati képviselője ugyanitt úgy fogalmazott, fel akarják rázni az embereket, a Fidesz p...
2018-10-06 13:30:46
Jobbik: Volner Jánost kizárták a frakcióból, ketten kilépnek
... választókerületi elnökeinek és szervezőinek címzett levelét, amelyben bejelenti, hogy a párt elnökségének feloszlatását és tisztújító kongresszus összehívását kezdeményezte.
A Jobbik alelnöke ebben arra hivatkozott, hogy a jelenlegi testületnek "senki nem adott felhatalmazást a liberális-balközép pártokkal történő összeborulásra", és a Jobbikban most zajló folyamatoknak az ég...
2018-10-05 22:52:33
Volner János átvenné a Jobbik vezetését
... kongresszus összehívását kezdeményezte arra hivatkozva, hogy a jelenlegi testületnek "senki nem adott felhatalmazást a liberális-balközép pártokkal történő összeborulásra".

A Jobbik alelnöke azzal indokolta döntését: meggyőződése szerint a Jobbiknak a nemzeti oldalon van a helye, nem közelíthet a saját magát liberális-balközép pártként meghatározó LMP felé.
"Látha...
2018-10-05 15:31:52
A román kormánykoalíció vezetői elutasítják Timmermans bírálatait
... korrupcióellenes harc eddigi eredményeit veszélyeztető visszalépésnek nevezte a bukaresti kormánytöbbség által idén elfogadott új igazságügyi törvényeket és a büntetőjog módosításait. Az EB első alelnöke bírálta a bukaresti rendvédelmi szervek erőszakos fellépését is az augusztus 10-i kormányellenes tüntetésen, és arra figyelmeztette Bukarestet, hogy az EB nem fog habozni az Európ...
2018-10-02 12:13:42
DK: a kormány állítsa le a kilakoltatásokat!
...
Niedermüller Péter, az ellenzéki párt alelnöke, EP-képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a kilakoltatások száma évről évre növekszik, tavaly már naponta átlagosan tíz család került az utcára, ami a 2012-es adat háromszorosa.
A politikus szerint ez a folyamat megerősíti, hogy a kormány minden területen csak a jobb módúakat támogatja, míg a leg...
2018-09-29 12:21:21
Liviu Dragnea házelnök leváltását célzó kezdeményezéssel teszteli a román ellenzék a bukaresti kormánykoalíció
... próbálkozásukkal azoknak a szociáldemokrata törvényhozóknak a párthűségét akarják tesztelni, akik múlt héten csatlakoztak a Liviu Dragnea lemondását követelő lázadókhoz.
Dragneát a párt három alelnöke nyílt levélben szólította fel lemondásra, mivel szerintük a pártelnök jogi helyzete sérülékennyé teszi a PSD-t, amelynek támogatottsága a közvélemény-kutatások szerint több mint...
2018-09-26 14:08:06
1 2 3 ............................174 175 ..............262 263 ..............348 349 350 
Címkék: Volner Jánost, Volner János, Liviu Dragnea, Varju László, Hospodárské Noviny, Lidové Noviny, Varga Zoltán, Niedermüller Péter, állami felsőoktatás, helyi önkormányzati, otthonápolás nagyobb, román kormánykoalíció, kormány állítsa, román ellenzék, bukaresti kormánykoalíció, választási szerveknek, parlamenten belül, kormány indoklása, igazság próbáját, kabinet előszeretettel, jelenlegi államilag, azért küzdő, családok sikerének, választások előtt, választási kampányba, konzervatív Lidové, fővárosi vezetés, szocialisták háza, párt korábbi, győri szervezet, ellenzéki párt, kérdés szabályozása, otthonápolás munkaként, párt elnökségének, jelenlegi testületnek, nemzeti oldalon, saját magát, bukaresti kormánytöbbség, büntetőjog módosításait, bukaresti rendvédelmi, augusztus 10-i, kilakoltatások száma, 2012-es adat, politikus szerint, folyamat megerősíti, kormány minden, jobb módúakat, szociáldemokrata törvényhozóknak, párthűségét akarják, párt három, pártelnök jogi, korrupcióellenes, takarékpénztárak,
© 2013 TVN.HU Kft.