Regisztráció  Belépés
Illegális bevándorlás - Az osztrák hadsereg az év végéig folytatja a humanitárius segítségnyújtást a magyar-sze
... kivárniuk eljárásuk lefolytatását, és lehetségesnek tartja, hogy Ausztria ezen táboroknak nyújtott logisztikai segítséget.
A képviselő arra figyelmezet, hogy az osztrák parlament főbizottságának jóváhagyása szerint Ausztria mindössze humanitárius segítséget nyújthat Magyarországon. Windbüchler-Souschill a védelmi minisztertől a többi között azt szeretné megtudni, hogy az oszt...
2017-04-02 11:11:42
A Szerb Haladó Párt hivatalosan is a miniszterelnököt indítja az elnökválasztáson
...
A legnagyobb szerb párt elnöksége kedden közölte, hogy Aleksandar Vucic miniszterelnököt jelöli az államfői posztra, ám a döntést a párt főbizottságának is meg kellett erősítenie. A párt vezető tisztségviselőiből és 300 megválasztott tagból álló testület egyhangúlag támogatta a jelenlegi kormányfő jelölését.
Az ülést követően Aleksandar Vucic kijelentette: elfogadja a j...
2017-02-17 19:43:31
A kormányzó Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic kormányfőt jelöli az államfői posztra
... a közvélemény-kutatások szerint támogatottsága folyamatosan 50 százalék körül van.
Az ülésről távozó Aleksandar Vucic nem kívánt nyilatkozni a sajtónak. Jelöltségét az SNS főbizottságának is meg kell erősítenie, a testület ülését pénteken tartják Belgrádban.
Ivica Dacic, a Szerbiai Szocialista Párt (SPS) elnöke korábban kijelentette: csak akkor indul az elnökválasztáson...
2017-02-14 19:03:57
Új miniszterelnöke lehet Montenegrónak
...
Az újság információi szerint a döntést még a párt főbizottságának is el kell fogadnia.
Milo Djukanovic nem indokolta, hogy miért nem szeretne továbbra is miniszterelnök maradni, azt viszont kijelentette, hogy a DPS-t továbbra is ő vezeti.
A DPS közleménye szerint a miniszterelnök-jelölt személye mellett a lehetséges koalíciós partnerekről is tárgyalt a pártvezetés....
2016-10-26 08:41:10
Lakatos Pál: Antall és Horn egy gyékényen árult- A „re
... hogy nyugodtan menjen Koppenhágába, mert biztos, hogy felvesznek bennünket, sőt nyugodtan követelhet többet is. Tudniillik a Prodi-bizottságnak, azaz az Európai Unió adminisztratív főbizottságának az a feladata, hogy végrehajtsa az európai uniós bővítést. Tehát a Prodi- bizottságnak az az érdeke, hogy bővüljön az Európai Unió, mert ha idén áprilisban ez nem történik meg, két lábba...
2013-12-12 10:37:30
Szerbia - Új elnököt választott a parlament
... a mezőgazdaság erősítéséhez, továbbá az emberi és kisebbségi jogok megőrzéséhez és növeléséhez".
Az új házelnök a Szerb Haladó Párt egyik alapítója, elnökségi tagja, a párt főbizottságának alelnöke és belgrádi bizottságának vezetője. 1976-ban született Belgrádban, előbb ügyvédi diplomát szerzett, majd tavaly közgazdaság-tudományit.
Nebojsa Stefanovic a Szerb Radikális P...
2012-07-23 17:54:56
Koszovói házelnök: mindenáron meg kell akadályozni, hogy Szerbia választásokat tartson Koszovóban
... választásokat Koszovóban, és ha igen, erről mely nemzetközi tényezőkkel kell egyeztetnie.
Fontos körülményre hívta fel a figyelmet Dragisa Djokovic, a kormányzó Demokrata Párt főbizottságának tagja, amikor hétfőn kételyeinek adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Koszovóban - a kiírás ellenére - valóban megtarthatóak lesznek-e a választások.
"Formailag is van különbség a ...
2012-03-20 17:13:51
Szerbiai sajtóértesülések szerint Boris Tadic az elnökválasztások kiírását fontolgatja
... "rendkívül komolyan fontolgatják az elnökválasztások kiírását, de végleges döntés még nincs róla".
A B92 úgy tudja, hogy "az erről szóló döntés szombaton, a Demokrata Párt főbizottságának ülésén esedékes, vagy néhány napon belül".
Tadicnak egyébként ez év őszén jár le az ötéves megbízatása.
Slavica Djukic Dejanovic, a szerb parlament elnöke korábban jelezte, hogy a...
2012-03-09 20:54:50
1 
Címkék: Szerb Haladó Párt, Szerb Haladó Párt Aleksandar Vucic, Lakatos Pál, Boris Tadic, Aleksandar Vucic, Ivica Dacic, Szerbiai Szocialista Párt, Milo Djukanovic, Európai Unió, Nebojsa Stefanovic, Szerb Radikális, Dragisa Djokovic, Demokrata Párt, Slavica Djukic Dejanovic, osztrák hadsereg, humanitárius segítségnyújtást, miniszterelnököt indítja, kormányzó Szerb, államfői posztra, gyékényen árult-, elnökválasztások kiírását, képviselő arra, osztrák parlament, védelmi minisztertől, többi között, legnagyobb szerb, párt főbizottságának, párt vezető, jelenlegi kormányfő, ülést követően, ülésről távozó, testület ülését, újság információi, lehetséges koalíciós, európai uniós, mezőgazdaság erősítéséhez, figyelmet Dragisa, kormányzó Demokrata, kiírás ellenére, erről szóló, ötéves megbízatása, szerb parlament, miniszterelnököt, sajtóértesülések, segítségnyújtást, elnökválasztáson, elnökválasztások, főbizottságának, miniszterelnöke, támogatottsága, magyarországon, miniszterelnök, adminisztratív, választásokat,
© 2013 TVN.HU Kft.