Regisztráció  Belépés
Elhunyt Kerényi Imre rendező, színigazgató
... iskolateremtő rendezői munkásságáért, kiemelkedő színházvezetői és művészetpedagógiai tevékenységéért.
1988 és 1992 között a Magyar Demokrata Fórum tagja volt, beválasztották a párt országos választmányába is. 1990-ben az MDF országgyűlési képviselőjelöltjeként indult a választásokon.
2011 és 2018 között a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kap...
2018-08-11 13:54:29
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
...
A párt országos elnökségének titkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján az Állami Számvevőszék elnökének hétfői, a Magyar Időkben megjelent interjújára reagált. A cikk szerint Domokos László több intézmény ellenőrzése után arra a megállapításra jutott, hogy pénzügyi szempontból botrányos, anarchiára jellemző állapotok uralkodnak az egészségügy egyes területein.
Kanász-N...
2018-08-07 23:05:51
Illegális bevándorlás - Horst Seehofer: tovább kell folytatni az új típusú menekültügyi központok kiépítését Né
...
A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke az ARD országos köztelevízióban este sugárzott interjúban hangsúlyozta, hogy a megérkezés, a döntés és a visszatérítés jelentésű német szavak első betűi alapján AnkER (magyarul: horgony) központoknak nevezett intézmények létrehozását rögzítették a koalíciós szerződésben, ezért valamennyi koalíciós pártnak ki kell állnia az új típu...
2018-08-06 11:50:22
Andrej Babis vezeti a cseh politikusok népszerűségi listáját
...
Babisban, aki kilenc hónapos tárgyalások után júniusban alakított olyan kormányt, amely megkapta a parlament bizalmát is, a csehek 47 százaléka bízik - derült ki abból az országos felmérésből, amelyet a bizalmi szavazás után készített a STEM akadémiai közvélemény-kutató intézet. Februárban, amikor az előző felmérés készült, Babisban a megkérdezettek 48 százaléka bízott.
...
2018-08-01 13:41:44
MSZP: a kormány a magyar emberek biztonságát veszélyezteti a rendvédelmi túlóraszabályok megváltoztatásával
... eredeti cél - a létszámhiány megszüntetése - területén is csődöt mondott, tová...
2018-08-01 12:31:26
Szolidaritási alapot hozott létre az MSZP
...
Tóth Bertalan az országos elnökség ülése után közölte: az alapba az országgyűlési képviselők megemelt bérük tíz százalékán felül további kétszázezer forintot fizetnek be havonta.
Az MSZP alapszabálya szerint ugyanis a párt parlamenti képviselőinek az ebből a tisztségükből származó jövedelmük tíz százalékát be kell fizetniük a pártkasszába - emlékeztetett.
A pártelnö...
2018-07-30 19:45:26
Tusványos - Az eddigi nemzetpolitika folytatását kérték a kormánytól a határon túli magyar pártok vezetői
... SafePack (MSPI) európai polgári kezdeményezés támogatására, így Horvátország is azon uniós tagállamok közé került, amely teljesítette a megszabott küszöböt.
Deák Ernő, a Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének elnöke azt a szemléletváltást méltatta, amely a nemzeti összetartozás ünnepévé emelte a június 4-i gyásznapot és a korábbi sérelempolitika helyett arra...
2018-07-27 18:53:43
A román ellenzék lemondatná a sertéspestises állatok megsemmisítését Auschwitzhoz hasonlító minisztert
... Daea puszta tájékozatlanságából fakad, és a miniszternek nem állt szándékában meggyalázni a holokausztban ártatlanul megölt milliók emlékét.
A miniszter kijelentése miatt a román Országos Audiovizuális Tanács és az Országos Diszkriminációellenes Tanács is hivatalból eljárást indít. Az ellenzéki Nemzeti Liberális Párt (PNL) és a Mentsétek meg Romániát (USR) egyaránt a tárcavez...
2018-07-26 13:42:18
A lengyel szenátus elvetette az államfő javaslatát az új alkotmányról szóló népszavazás kiírására
... "huzavonaként" értelmezte a népszavazás megtartásáról szóló vitát, melybe - mint mondta - pártja nem kíván beavatkozni.
Lengyelországban az 1989-es rendszerváltás óta ötször tartottak országos népszavazást, ezek közül az 1996-ban egy napon megtartott két referendum, valamint 2015-ben megtartott szavazás érvénytelen volt az alacsony részvétel miatt. Az 1997-es - a jelenlegi al...
2018-07-25 19:13:25
Jobbik: a kormány felelőssége, ha tömegesen szerelnek le a rendőrök
... multinacionális bolthálózat eladói, ráadásul ott békésebb, biztonságosabb körülmények között, nem váltott műszakban kell dolgozni.
Az ellenzéki politikus jelezte, támogatják Papp Károly korábbi országos rendőrfőkapitány azon javaslatát, hogy duplázzák meg a testület tagjainak nyújtható lakhatási támogatást, de szorgalmazta azt is, hogy induljon számukra szolgálatibérlakás-pro...
2018-07-25 14:50:26
1 2 3 ..............341 342 .......512 513 .......682 683 
Címkék: Elhunyt Kerényi Imre, Horst Seehofer, Andrej Babis, Magyar Demokrata Fórum, Állami Számvevőszék, Magyar Időkben, Domokos László, Keresztényszociális Unió, Tóth Bertalan, Deák Ernő, Nyugat-Európai Országos Magyar Szervezetek Szövetségének, Országos Audiovizuális Tanács, Országos Diszkriminációellenes Tanács, Nemzeti Liberális Párt, Papp Károly, egészségügy helyzetéért, cseh politikusok, magyar emberek, rendvédelmi túlóraszabályok, eddigi nemzetpolitika, határon túli, román ellenzék, sertéspestises állatok, lengyel szenátus, államfő javaslatát, kormány felelőssége, párt országos, tudatos nemzeti, cikk szerint, megállapításra jutott, egészségügy egyes, visszatérítés jelentésű, koalíciós szerződésben, parlament bizalmát, országos felmérésből, bizalmi szavazás, előző felmérés, létszámhiány megszüntetése, országos elnökség, országgyűlési képviselők, párt parlamenti, tisztségükből származó, megszabott küszöböt, szemléletváltást méltatta, nemzeti összetartozás, korábbi sérelempolitika,
© 2013 TVN.HU Kft.